» Varmmjölk, musik och lugnet

En av dom bästa tidpunkterna på dygnet, ingen som frågar eller tjatar och ingen som är i vägen och stör. Tiden på dygnet då alla i huset har gått och lagt sig och man kan själv sitta uppe och göra det som man själv känner för! I mitt fall, oftast dricka varm mjölk sjukt gott har jag kommit på och bara anmällt släppa allt och sätta mig framför datorn och te.x blogga eller kolla andras bloggar.
 

» Snabb vända hem

Kom precis hem, gjorde mat och ska sticka hem alldeles strax. Var tvungen att åka hem iméllan träningen för jag lovade morsan att göra mat. Det var nog ingen bra ide, för jag stannade kvar i skolan nån timme och fastnade sedan i köerna. Men jag han med att göra det, så det blev mat på 15min. Så har nu stressat i mig lite av den och packat ihop fotbolls sakerna! Sitter nu och ännu mer stressad försöker föra över/Skriva namn på bilder som jag ska ta med till fotbollen idag.
Här är två av dom!
 
 

» Dagens outfit

 
Tröja HM / Munkjacka HM / Byxor Salt /halsband Gina / Keps Stadium
 

» Don´t Wait-Mapei

 
En sjukt härlig låt, ingen jag direkt brukar lyssna på, men dom kom upp på spotify nyss och har sjukt många minnen som kretsar runt den. 

» Sol, värme, glass och en mycket trevlig vän

Mötte upp Frida efter skolan i centrum. Vi köpte varsin glass och tog och gick några busstationer bort för att fördriva tiden medans vi pratade om allt mellan himlen och jord. Sen åkte vi hem till henne där vi var tills vi nån timme åkte igen. Hon skulle ned och träna och jag skulle ned till gården, där jag även var resten av kvällen.
Kom hem för någon timma sen, tänkte plugga SO, men utan böcker är det rätt så svårt...  Tänkte alldeles strax ge upp för dagen och ta å slagga, men innan det måste jag bara käka lite!
 
 

» Dagens tips - Årets rosa band

Designad av Camilla Thulin och började att säljas ute i affärerna förra veckan!
– Jag ville göra ett mönster som förknippas med kvinnor. Det kändes därför naturligt att söka efter ett vackert spetsmönster, inspirationen fann jag i gamla virkböcker. Virkade spetsar är ett konsthantverk som kvinnor fört vidare mellan sig i generationer och som kräver både tålamod och kunskap. Egenskaper som även krävs i svåra stunder, säger Camilla Thulin.
Bild och inseration om inlägget från http://beatas.se/
 
Både hennes motiveringar och själva bandets budskap tycker jag att det helt klart gör det värt att köpa. Ännu mer än vanligt alltså!
 

» Godmorgon!

Har fört över bilderna ifrån lördags. Lovade att ta med dom till gårn nu idag, så var livrädd att jag skulle glömma dom. Men fixade i ordning och packade mer den redan ugår, just så att inget skulle gått snett.
Älskar hur skivorna ser ut undet och hur färger kommer fram när dom reflekteras i solljuset.

Hade planer på att sitta och plugga inför so:provet som är i morgon nu på bussen. Men det sket sig. 1. jag hittar inte dokumentet och 2. jag är alldeles för trött för att orka vara uppmärksam på något vettigt just nu.

» Dagens outfit

Hade nån timme över på kvällskvisten, istället för att sitta hemma och dega i väntan på att det skulle bli kväll och att tjejerna skulle komma ringde jag till oscar. Sa till honom att jag skulle hoppa på en buss och vara hemma hos honom inom 1h och att han skulle möta upp mig på en promenad med hund. Sagt och gjort, inom 1h var jag med honom, dock utan hund men med en kamera istället!
Snäll som han är fotade han mig lite även, så tänkte använda dom i ett outfit inlägg!
 
Nike skor Stadium / Tights HM / Oversized hoodie Jukyard / Jacka Junkyard / Keps Stadium

» Äpplen

Äpplen måste vara en av dom somrigaste sakerna som finns. När man går ute och ser en äng fulla av äppelträd, då skriker det sommar. Att springa in i någons trädgård och palla äpplen, då skriker det sommar. Att anmällt bara äta ny plockade äpplen, ja då är det sommar. Nu börjar dock hösten och även vintern komma, vilket gör att äpplerna börjar sakta men säkert att försvinna. Passade på när vi var hos morfar igår att ta med mig ett stort lass hem, är helt galen i äpplen och gratis är alltid gott!
 
 

» Dagens deep

 
 
 

» Nästan en hel vecka i kjol eller klänning nu

Sa som sagt förut till frida att jag skulle ha en kjol/klänninga-vecka. Och snart är det avklarat! Bara en dag kvar :)
Klänning HM / skor Nike / Jacka Monki

Åkte och firade morfar idag! Han fyllde 67år i veckan, så det var vi + morbror och hans tjej. Vi käkade tacos och en massa tårta. Så just nu mår jag sjukt illa... Han fick en självgående damsugare av oss, den fick det otroligt fina namnet kurt och vi kom fram till att han liknade en spindel...

» För lite jobb

Har ica personalen inget att göra? Såhär såg det ut på fruktavdelningen på ica stoppet vid täby. Riktugt snyggt, men det är inte direkt så att man vill gå fram och ta en frukt direkt.



» TRÄNINGSVERK

Enda ordet som kan beskriva hur min kropp känns just nu är; smärta. Det är inte ens kul, bara att skriv det här inlägget gör såååååhäääär ont! tycker synd om mig själv... Träningsverk ska ju vara bra, då vet man att det har tagit, så mitt i all smärta så njuter jag lite av det. och då menar jag njuter väldigt lite...
 
 

» sällsis till vb+Middag med extra familjen + härligt häng på kvällen

Frida, Henke och Martina var vid min skola när jag slutade. Dock hade jag missat det så jag var halvvägs påväg till tuben innan jag såg fridas alla sms... Mötte upp dom och dom åkte med mig till vällingby där jag skulle möta morsan och vara "smakråd" åt henne. Trodde inte att dom andra skulle tycka det skulle bli så kul, sa att dom nog skulle ha roligare om dom åkte och hitta på något annat, så körde lite halvt iväg dom.... :( Men det var jättemysigt att träffa dom ett litet tag iallafall! Var där inne med morsan till ca 17, sen drog vi hem! Köpte btw en ny keps också!
Oscar och hans morsa kommer hit på middag, det blev mat från Gula villan. Mötte upp dom vid pizzerian och sen åkte vi allihop direkt hit. Namnam La casa gialo, thats the best place in Ekerö to buy pizza. Bodde nästan granne med den och med dom förut, hahaNär vi hade käkat så sprang jag och oscar ner till bussen, det var antingen springa eller vänta 30min vilket vi inte orkade.
Först var vi hemma hos honom och inväntade Vidar, sen stack vi tre ner till gån där vi hängde, vi fick även gratis glass där så det var ett stort extra plus i kanten! Sen drog vi vidare iväg, vi och några kommpisar däifrån eller jag känner nästan ingen av dom, lärde känna några av dom bättre. Men iallafall, vi blev då ganska många tillslut så vi betsämde oss för att gå ner till ett kaffe som hade kvällsöppet i centrum som dom hade hört talas om. Det visade sig att det var kyrkans kaffe.... MEN, dom bjöd på gratis (!) fika, så lätt värt tänkte vi. Vi hängde där ganska länge, jättertrevligt och mysigt så dit kanske man drar flera gånger, gratis är alltid gott. Vi gick även förbi gamla skolan och var runt överallt. Det är standard när man är med dom, man går. Och går. Och går. Men det blir aldrig tråkigt! Man går på nån väg man aldrig gått, så snart komemr jag kunna hela ekerö utantill. #Ekerötugg
 
Nu ska jag gå och lägga mig innan jag somar på datorn! Godnatt allihoppa!
 

» Hur en perfekt kväll avslutas

Träning, hem och sen hämtad av bästa! Frida och jag kände att det var alldeles för länge sen vi sågs sist i tisdags, så efter träningen kom hon och häntade mig med moppen hemma.
Vi kom fram runt 23 till henne. Jag var sjuuukt hypad, så där glad på livet och allt därimellan! Så vi pratade på som fan! Men när vi la oss var det som att någon knockade ut oss iallafall mig. Somnade bara några sekunder efter att jag la ner luren.
Jag hade sovmorgon men inte frida, så funderade igår på att åka med henne. Men när morgonen väll kom och jag inser att jag skulle kunna sova i 3h till, ändrade jag mig ganska snabbt. Det var som att all trötthet slog till för att jag var såpass hypad igår. Träningsverken hjälpte dock inte direkt till kan jag medela.
Jag just nu/en jättefin skyllt jag, erik och ylva såg igår

» Massa dagens -På min gravsten

 
Kunde inte bestäma mig för vilken kategori den här tillhörde, så den fick tillhhöra många.
 
Om Mitt senaste sms var det som skulle stå på min gravsten så skulle min gravsten lyda såhär:
Min gravsten skulle i allafall vara ganska orginell

» Jobbigt som fan!

Vidar övertalade med, så det blev en extra träning innan den riktiga träningen i form av ett fys-pass. Riktigt kul och jag kan säga att det tog rejällt! Styrka är inte riktigt det som fotbollen går ut på, vilket gör att jag knappt har några muskler... Men några fler gånger på det här, vem vet vad som händer då.
Vidar och även fler har snackat om det här länge, han och oscar gick på mma med den här snubben som var ledaren, men mär mma var slut så började ledaren istället göra fys-pass en gång i veckan. Som ett annat allternativ til dom som vill träna men inte vill/kan träna själva. Det var väldigt blandade åldrar och alla hade sin egen nivå man själv fick ta hänsyn till

Vi får se i morgon om jag kommer kunna röra mina armar... Just nu ser det mörkt ut
Bild på julias, tuvas och mina fötter, på tal om att se mörkt ut

» Dagens deep-Vart tog ljuset vägen?

Varför ska det vara så sjukt mörkt ute? Höll nyss på att snubbla och nästan dö för att jag inte kunde se vart jag satte ner fötterna. Det är sånt här som är nackdelen med att vintern närmar sig, och att bo i en stuga och att man måste gå på ett berg/en skit hal trappa för att ta sig dit.
Saknar sommaren på det sättet, ljuset som piggade upp en, värmen som omfamlade en och bara anmällt att man kunde gå och säga; "Gud vad det är skönt med sommar". Men nej, nu är den borta, nu är det bokstavligen höst  och innan man hinner säga vinter så är väll även den här...
 
 
 

» Busshäng

Tog mig fram genom regn och nästan storm. Nu blir det 40min på bussen och jag ska utnyttja tiden rejält! Genom att leka med power pont som egentligen är heeeelt onödigt!



» Frukost med knastret av vattnet i bakgrunden

Kallt, blött och fuktigt det är mina tre känslor just nu, ska även ikväll träna i detta väderr, tjoho! Men lite vatten har ingen dött av, om dom inte har ddrunknat det vill säga... Satte med precis ned med frukosten, , sitter vid köksbordet och precis bakom mig är fönster ochh dörren till verandan så man hör verkligen regnet. Mysigt men jobbigt psykiskt för att jag vet att snart måste jag ta och gå ut i det där.
Har kjol på mig idag, suprizeeee! Men även en stickad mys-pys tröja. En sån tröja som kliar som fan upptäckte jag nyss....
Att få sitt te i det perfekta läget är en ren vetenskap
Älskar att vi har kvar skylten där det står "glad sommar"

» Sörjer missad lektionstid, typ

Ska käka glass, för att jag vill och för att jag kan. Tänkte bara informare er om det, så är ni kan börja suktas riktigt ordentligt. Ska göra iordning en kopp te och bara njuta av att snart ska jag upp igen och åka till skolan och försöka överleva en till dag med massa matte och tråkiga ämnen.
 
Kom 1min sen till en letkion idag eller kom egetnligen inte sent utan var inne och lämnade alla mina grejer men trodde att jags kulle hinna springa på toan, men icke. Fick stå utanför och vänta i ca 10min, kulkul. Hatar att det är lås på dörrarna, ja jag kan förstå att lärarna inte vill släppa in sena elever utan att dom själva få ta ansvör för sina handlingar, men vadfan kom igen 1 min liksom? Värsta var att det var Kemin också, det ämnet jag har svårast i. Ämnet där om man missar en genomgång så är man bokstavligen körd, eller iallafall jag som inte fattar ett piss. Men det kan även bero på att jag är så sjukt ointreserad av det :(
 
 
 
 

» Dagens outfit- B&W

Med en röd keps till detta så var det min outfit för dagen. Sov hos Frida i måndags och då hade jag med mig en kjol, det råkade slinka ur mig att jag tänkte ha en vecka med bara kjol. Sagt och gjort, dag 3/5 är avklarad.
 
Kjol Gina / Linne HM / Kofta HM / Örhängen Gina
 
 
 

» Najs dag

Sitter ihopkurad i soffan, tror det är första gången som jag sitter ned och helt slappnar av. Eller helt slappnar av är fel, har egentligen hundra miljoner saker jag borde göra. Men det får fan vänta nu. hela jag skriker sömn men har alldeles för mycket tankar som virrar omkring i huvudet för att kunna helt slappna av eller för att gå och lägga mig.
Stannade kvar extra i skolan, skulle ha gjort matte, det som vi fick till i läxa tills i morgon. Men istället blev det att socialisera sig med några av dom som går i 2:an och ha amnällt askul + att vi käkade kakor. Liksom kan det bli en bättre kombo, kakor och najsiga människor?  Så imorgon på bussen har jag lite att göra, även lite kemi som ska vara klar tills i morgon behövs göras...
 
På håltimmen idag efter Kemin sprang Felix runt och snackade om att han borde kunna få plats i några av våra skåp i skolan. Och fetr ha hört honom säga det och smälla igen skåp hela tiden vart man ju tvungen att testa. Det kasnke låter som en barnlek, men skäpen är L-formade med hyllor imitten. Om det inte vorre för doom där hylloorna hade man lättt kunnat at sig in, men dom förtös somsagt.
Men men , sagt och gjort jag klämde mig in i skåpet, hade det inte varit för min keps och en bättre vinkel på knäna så hade det även gått att stänga den... Men det kommer alltid komma fler håltimmar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna tagna ifrån @erikooooooo och @adde1998 på instagram
 

» Fotbollsträning

 
Kom hem, gjorde mat, gjorde en matlåda av maten och åkte igen. Skyndade mig och var stressad som fan när jag kom hem efter skolan, Träningen börjar 20.00 men stannar man kvar i skolan till 17.00 sen åker hem i snigeltakt och stannar i centrum i ca 1h. Ja då får man skylla sig själv om man får brotom för att hinna iväg sen igen. Hann som sagt inte ens käka middag, så själva middagen bestod av mackor och ett äpple jag hann slänga ned väskan i farten.
 
Trodde bokstavligen att jag skulle frysa arslet av mig på träningen. När jag kom fram till vallen, ca 20min innan vi började var jag helt ensam. Det var iförsig en massa andra människor men inte en ändå ifrån laget, inte ens någon av våra tränare var där. Tänkte för mig själv att fan det var säkert ingen träning idag, säkert inställd pga något. Men stannade iallafall kvar, bussen hem hade endå redan gått så ingen ide att stressa iväg någonstans. Satt ich chillade i ca 10min skönt att bara få landa lite, men då började tränarna att droppa in. Även dom vart lite förvånade att det bara var jag som var där, men när dom kollade kalelsen till träningen vard det bara en till som hade tackat ja, så även dom var osäkra på om det skulle bli någon träning. Kände båda lite lättnad och lite ilska över det; lättnad för jag var noll taggad, frös och ville bara sova, men arg för att jag hade ju endå skyndat mig dit och det var liskom redan försent att hitta påa ndra planer.
Men precis när träningen skulle börja droppade en efter en in. Det blev en liten grupp bara, endast 7 spelare kom till träningne iklusive mig. Men men, det funkade det med. Frost bildades på bollen så den var snorhal och det såg ut som om vi var gjorda av kolis för det kom rök från huvuderna.
 

» Helvetet på morgonen

Klockan stod idag ställd på 5.45. Det var så att säga mörkt ute fortfarande. Rättare sagt, det var kolsvart ute. Man såg bara några lampor blinka borta vid nyckelby. Jag trodde bokstavligen att någon skämtade med mig, att något hade gått fel med larmet så det lät tidigare. Snart är man i perioden när det är mörkr både när man kommer hem och när man går.
Bild från i lördags med tjejerna på tal om att åka hem när det är kolsvart.

Igår var en sån där mysig dag som bara flöt på, gick i skolan som vanligt och påvägen hem mötte jag upp Frida som följde med.
Vi tog det fett chill, käkade brända bullar, skrattade och försökte kolla på nån serie. Vi tog vanliga kanelbullar och skulle värma dom i ugnen så dom skulle kännas som nybakta, vilket vi gjorde... Och lite till... Hela huset fick den där lukten av hembakat för dom blev till nästan kolbitar.

Frida stannade inte så länge utan drog hem ganska snabbt. Så själv gjorde jag ordning middag till alla och sen stack jag ner till gårn där jag var resten av kvällen. Gjorde även liten del av matteläxan där, även väldigt mycket klotter osv gjordes i mattehäftet för koncentrationen var på noll.


» Dagens outfit

Tröja Fridas / Kjol Ginatricot / Smycken BikBok och ginatricot
 
 
 

» Dagens tips - Jättebadboll / Bildbomb från igår

 
 
Hade med mig kameran så fick några bilder när oscar körde. Själv så filmade han när jag skulle gå ner i vattnet.... Smidigare får man leta efter, det första jag gjorde var att trilla i... haha
Han fick det här som en present av sin faster. det var en Live-It upplevelse. Sjukt kul! Smart stt även när man inte vet vad man ska göra, även just för att det finns så sjukt många olika upplevelser man kan göra och ge bort!

» Dagens deep

Jag kan bli så jävla förbannad ibland. Te.x när människor inte respekterar andra eller gör saker som är respektlösa. En sak som jag kan störa mig så sjukt mycket på är när folk använder sig av ord som inte har ens en lite koppling till det dom menar men samtidigt är så sjukt kränkande mot andra så det inte är sant. Säg förfan inte hora om en tjej bara för att hon har lite kläder på sig. Säg inte ditt cp till någon som inte förstod vad du menade. Kalla inte någon en fet gris för att hen är lite  överviktig
För vet du vad? det är inte ditt liv, lägg dig inte i andras eller säg inget till dom om du inte har något snällt att säga.

Men för er som inte förstår det här, eller som bara är anmällt efter. Läs och lär er;

Vet du vad en hora är?
Någon som säljer ut sin kropp för pengar. Bryter mot lagen och antagligen förnedrar sig själv. Någon som utsätter sig för stor skada och stora risker.

Vet du innebörden av att vara en tjej, springa som en tjej, prata som en tjej eller kasta som en tjej är? Att en tjej gör något. Att en tjej är något. Det spelar inte roll ålder eller vilken typ av tjej det är. Att vara en tjej är att vara en tjej och inget annat. Bara för att man är en tjej och gör något innebär det inte rosa fluffiga molnn i slutändan.

Vet du vad cp är för något? En allvarlig sjukdom man inte valt att leva med. Något som försvårar vardagen. Även kallad enn funktionsnedsättning.

Vet du vad fitta eller kuk är? Det är två könsorgan, sånt som varenda levande människa på vår jord har, något helt naturligt.

Vet du vad svin eller gris betyder? Det är två djur som lever i vår natur, precis som att vi är människor så är dom det.

Vet du vad fet eller fett är? Fett är även något vi alla har på våra kroppar, något som vi äter dagligen för att överleva. Utan det skulle vi frysa ihjäl och hela människo arten skulle dö ut.

Vet du vad bög eller gay betyder? Att man attraheras av samma kön som en själv. Precis som hetro betyder att man atraheras till motsattsen och bisexuell betyder att man kan attraheras till båda.

Vet du vad onormal är? Nått alla på jorden är, för ingen är den andra lik. DNA är något som gör att vi omöjligen kan bli ttill 100% helt lik en annan människa.

Vet du vad patetiskt betyder? Det betyder känslosam och gripande.

Vet du vad muslim eller jude är? Det är en förklaring för vilken tro man har eller vad ens föräldrar har för tro/kommer ifrån.

Vet du vad feminism betyder? Det betyder att man tror på jämnstäldighet och att kvinnor behöver få en större plats i vårat samhälle.

Vet du vad en blatte eller neger är? Det är en person med etnisk bakgrund.

Vet du vad en rasist är? Det är någon som behandlar en människa efter hur dom ser ut eller efter deras bakgrund inte på hur människan egentligen är.

Vet du vad någon som säger dom här orden till någon annan är? En idiot.


» Höstfärger och roliga planer på ingång

Sitter och väntar vid bussen, några männidkor är ute och handlar, ganska många bilar åker fram och tillbaka på vägen bakom. Inte konstigt kanske, klockan är nästan 10, men känns som om den vorre tidigare.
Ingen sovmorgon för mig den här helgen heller. Jag går och lägger mig senare och går upp tidigare känns det för varge vecka. Sovtimmarna blir mindre och snart kan jag lika görna skippa att gå och lägga mig.

Fast idag ska jag inte jobba eller göra något sånt, idag ska jag med ocsar när han ska springa i jättebadbollar på vattnet, ja det har säkert ett ord för det, men det är någit jag inte kommer på just nu. Han fick en live-it present för jättelänge sen som han kom på att han var tvungen att använda sig av innan den gick ut. Och snäll som han är frågade han mig om jag ville med! Så är nu redo med kameran i högsta hugg.

» Trött

Nya standard repliken -Jag är så trött.... Har haft fullt upp senaste tiden och det har börjat komma ikapp, inte en enda dag utan att jag har haft planer eller något nytt på g. Antingen är det vänner, skolla eller som nu träning igen. Tempot är sjuuukt kul, är en sån person som älskar när saker händer. Men det är inte kul när man sitter där kl är 00:00 och man är helt i varv och kan inte tagga ner. 
Men det är såhär livet ser ut, jag för göra bästa av saken och fösöka njuta så mycket som möjligt!
 
 
Idag direkt efter skolan åkte jag och hämtade killarna i deras skola. Deras farsa var hemma för han hhade prbolem med ryggen, så jag tog med killarna hit hem så han verkligen skulle få vara själv och bara få kunna andas ut utan att slippa ha i huset. Vi käkade här och tog det lungt men sen gick vi hhem till dom. Där vi fortsatte att mysa och tog det lungt.
Vi satt och rita och H har börjat spla fiol så han visade lite. Sjukt stolt tog han fram sin fiol och visade att den var tvungen att inte vara helt sträng när man la i den för annars går den sönder. Sjukt kul när man kan se hur något så litet som en fiol kan betyda något så mycket för en liten kille.
Jag och T satt och ritade en massa, det har blivit vår nya grej att göra tillsamans. Det nyaste för oss nu är att rika pokemon, så det har jag gjort idag. Ritat av pokemon kort som han sedan färglagt.
 
Båsta konversationen under vägen;
-Men Ture är limen som du äter på, är den grön för att den mår illa?
-Nej den är det för att den har vatten i sig och blir sjösjuk
-Så du menar att allt grön är sjusjukt?
-Japp!
 
Därefter spårade det hela och slutresultatet var att det gröna huset på slutet av vägen egentligen var blått från början men färgades för att det mådde illa när det regnade.

» Kärlek

Den här låten ger mig nästan rydningar, nej men den är sjukt skön att lyssna på! Lugn med endå inte. En bra bashögtalare till den här och himlen är gjord!




» Ny(gammal) kategori!

En ny kattegori i bloggen har födds! Tog den gammla kategorin 30 days och gjorde om till en "Dagens deep". Där kommer jag skriva om jag te.x har en lång text, massa tankar eller något jag vill fråga er. Det kakn vara jättealrarligt eller inte alls. Men det får vi se senare i framtiden!
 
 

» Dagens och planer

Vaknadr trött, och kommer nog att känna så idag. Känns som en sån dag, är stel och känns som någon stått och slagit på en.
Börjar 12.30 varge fredag och några ifrån klassen, vi har bestämt att vi möts 11.30 om man vill käka i skolan, vilket jag ska göra. På fredagar har vi bara två lektioner, matte och engelska. SÅ man kan luuuungt säga att fredag är en riktig chilldag. Ska försöka läsa lite i engelsak boken nu påvägen till ksolan eftersom man skulle ha gjort det igår, men då hade jag ingen bok. 

Efter skolan ska jag vara barnvakt åt ht. Slutar 15.oo så åker direkt från skolan och hämtar dom. Funderar på ifall jag sak åka med dom hem till mig eller hur man ska säga  så man kan käka här. Även kanske lite roligare för även dom att få komma lite hemifrån. Men vi får se, måste även höra och se med dom hur dom känner.
 
Tröja Ohio / Byxor Madlady /  Halsband Ginatricot(?) / Väska Junkyard 
 
Glömde matteboken i skolan igår, så måste antagligen ta hem och göra gårdagens läxa idag. Men det passar perfekt för när killarna går och lägger isg så har jag tid över där jag te.x kan plugga!
 

» Dagen

Haft en riktig otursdag idag, en sån dag man skulle stannat kvar i sängen och bara skita i allt. Men nej, så kan man ju inte göra... Var såpass duktig att jag inte gjorde det! Istället fick jag vara i skolan och slita förr att hålla mig vaken, sen lunch hade vi också så magen var i uppror när det var dax för mat. Tur då att skolan har enligt mig sjukt bra mat, så gör att man varge gågn när man går därifrån så är man mätt!
 
 
Efter skolan åkte några från klassen + Frida in till plattan där 7 eleven hade ett stort jippo. Fika mot mobbning, så var man där fick man gratis kanelbulle + kaffe. SJukt goda, åt två tillochmed busigt där. Dock så kom vi försent och ala festis.flaskor var slut. Vi fangirlade lite också och gick fram till salem Al Fakir och tog en bild med honom. Sen var det även två snygga killar som spelade i ett bbamnd som vi snackade lite med och även tog en bild med sen. 
Efter vi varit där åkte vi med erik för han skulle hämta en kommpis telefon som han ksulle få låna. Dock blev det värsta missförståndet så mobilen var tydligen kvar i skolan, vilket gjorde at vi fick åka tillbaka hem igen
 
När jag var vid tappen taimade jag exakt när mötet inför klädbytardagen, så gick på det och var där i ca 1h, tills det var dax att åka vidare för att träna. Vår träning pågår mellan 20.30-21.30. Galet sent och jag kan lova att man är rejällt trött när man är klar.... Höll på att droppa mitt bussskort när jag klev på bussen, snubbla gjorde jag även och höll påatt trilla över en tant.
 
Halsband Ginatricot / Klänning HM / strumpbyxor Indiska / Mössa HM
 
Borde egentligen just nu göra matteläxan, men som sagt otursdag och jag glömde den i skolan, Sen engelska läxan, att läsa i en bok är jag alldeles för trött för att göra, och läsa är sååå tråkigt.......
 

» Massa bilder med summer feeling

Hade med mig kameran nästa hela dan igår, så tänkte nu bjuda medans man är i skolan på en massa bilder från dagen igårr när man var ledig och fri. Älskar hur somrigt det ser ut. Och hur somrigt det var! Vi alla gick och nästan svettades, inte konstigt fetersom vi också typ sprang runt när vi var ute och gick runt hela eftermiddagen.
 
 
 

» Myshäng

Nybakat och monipol. När vi kom hem till mig så började vi direkt att baka frallor som vi skulle käka till lunch. Baka och lyssna på musik, bästa hänget feelingen man kan ha.  Vi försökte också spela monopol samtidigt som vi käkade, men vi la ned eftersom ingen riktigt orkade + att två av oss aldrig har spelat det förr.
Jag visade även runt hur det såg ut hemma hos mig, även nere i stugan och så.
Jag och erik försökte få fram studsmattan som låg gömd under en pool med flera liter vatten i sig. Det slutresulterade i ett par blöta strumpor och halvblöta byxor... Men vi misslyckades och sen vart vi tvugna att möta Hanna vid bussen.
 
 

» Iväg och möta vid bussen

Eftersom vi hade ledigt idag, bestämde vi för att ha en lite klassträff endå, bara för att vår klass är så mysig! Så jag är strax påväg att möta dom vid bussen. Kände i morse att jag fortfaradne var sjukt trött, så blev en slapp outfit och onget smink var ett självklart val! Och fick min efterlängtade sovmorgon i morse!
 
Klassen känns så sjukt bra och känner att jag har fått många nya goda vänner, inte bara dom som kommer hem till mig. Så roligt eftersom vi alla är sjukt olika, människor från alla håll som samlas på en plass fem dagar i veckan. Älskar skolan och hela miljön.
 
Byxor Madlady / Skor skopunkten / Tröja HM / Jacka Monki
 
 

» Tävlingsbidrag

Tävling hos Stargirl en tjej som tar sjukt underbara bilder i sammarbete med Pixelbutiken
 
 
En Bild från Pride som jag och Oscar var inne och kollade på. Stämnningen var på topp och allt man såg var en miljon leenden på alla runtomkring. Det kasnke inte är den allra bästa bilden som någonsin är tagen, men det är sommar. Det här är verkligen sommar för mig!
 

» Träning

Fortfarande trött och seg... Skolan idag bara flöt på, var där fysiskt med inte psykiskt närvarande. På matten höll jag även på att somna, tur att vi bara hade en kort lektion...
Vi slutade tidigare pga utvecklingssamtal som var senare under dagen. Jag skyndade mig iväg från skolan när vi slutade och mötte upp några vänner tills det var min tur att ha möte. Vi anmällt myste omkring tills vi drog till donken och köpte glass. Så jag vaknade till ett tag i allafall!
Drog sen vid fyra tillbaka till skolan för utvecklingssamtalet. Det gick asbra, får fortsätta gå kvar i skolan. Dock så höll mitt på i ca 30, så det pågick väldigt länge. Men jag pratade på och min mentor och jag pratade inte bara om hur det går för mig utan lite anmällt om skolan osv.

Fick på mig alla nyanser av lila och rosa som går att få tag i, även te-muggen matchar!

Nu är jag iallafall på bussen påväg till träningen, som sagt inte tränat på aslänge och är rädd flr att jag inte är helt frisk. Men behöver träna för att kunna somna (tidigare) ikväll.



» Trött, sliten och vill bara sjunka under jorden

Det är mina känslor just nu. Kändes i morse som om någon stod och hoppade på huvudet, allting känns tung och hade sovmorgon men ställde larmet fel så gick upp ca 30 min tidigare än vad jag egentligen skulle behövt.... Det enda jag just nu längtar efter är att dan ska ta slut så man kan åka hem och sova igen.
Men så är icke fallet! Ikväll så kommer Anneli hit och ska käka middag och efter det så har jag träning! Inte tränat på 1,5 veckor eftersom jag känt mig dålig, men nu är det dax igen! Så sjukt jobbigt, för vi har så galet sena träningstider. Det är bra om man ska göra något innan, men man är helt slut på kvällen när man kommer hem, all energi har gått åt då och mitt i allt ska man hinna duscha innan man går och lägger sig!
 
Hade matteprov igår, mitt första riktiga matte prov för den här kursen. Vi har haft lite småtest innan, men på det här så stod det bokstavligen "Matteprov". Det värsta med det hela var att jag blev klar innan man fick ta och börja gå, så jag satt där i 20 min och eftersom min hjärna hade låst sig på sista uppgiften gick det inte heller att börja kolla igenom provet för att se om man har gjort något slarvfel. Så grymt jobbigt eftersom det alltid är så, kan aldrig rätta mina fel direkt efter, eftersom jag aldrig ser dom! Helt insnöad på att det nog är bra... Så jag vet inte om det var så att det gick riktigt bra för mig, eller om jag gjort fel på varenda uppgift och det var därför allt gick så snabbt. Kändes som jag hade koll på läget, men ändå inte...
 
Tröja Ginatricot / Byxor Ginatricot / Halsband Kappahl
 
boyfriend look

boyfriend look by myssan-forever featuring a black beanie

Monki black backpack
370 SEK - monki.com

Adele Marie gold chain necklace
450 SEK - johnlewis.com

Wet Seal black beanie
71 SEK - wetseal.com


» Dagen i text

Märkte ingen stor skillnad på skolan idag, insparken var igår kväll/natt. Troded männsikor skulle komma mer slitna, hade planerat hur jag skulle försöka bryta mig in i skolans högtalar system och sätta på dubstep eller något annat kul! Kanske öppna alla fönster eller vrida på ljusstyrkan på max i alla ljus! Hörde att den hade dragit över, skulle ha slutat 02, men slutade 04 istället, enligt rykterna. Kul för då antar jag att den hade blivit lyckat! Några stycken från klassen skulle gå, men det var inte så jättemånga som hade gått. Det skulle även ha varit brist på 1:or. Haha, inspark för oss så är det kanppt några av oss som kommer. Men ibladn kan man undar hur människor planerar. Hur kan man sätta en inspark på en söndag, med en vanlig skoldag efter och vi på tekniken hade även matteprov...  Som sagt... Bra planerat!
 
 
Efter skolan drog jag in till Mariatorget efter ett mislyckat försök att stanna kvar i skolan och plugga. Så fort det gick nån förbi började jag snacka med dom. Och det var inte direkt bara en som gick förbi. Satte mig iförsig mitt i Teknik-korridåren så får väll lite skylla mig själv... Men gud vad jag älskar alla människor, så sjukt sköna hela bunten och att man kan snacka med dom flesta är ett sjukt plus! Okejdå, jag kanske inte helt var emot, kanske startade några samtal själv... Mne men.
Virrade lite bort mig vid mariatorget, gick upp vid fel uppgång och var helt lost. Lite jobbigt eftersom jag hade brottom till ett möte... Men bestämde mig för att gå mot en riktning som kändes bra och min magkänsla hade rätt eftersom jag tillslut hittade rätt! Måste ha sätt roligt ut när jag klev upp därför uppgången och ställde mig och bara snura riunt för att kunan identifiera mig lite om vart jag var, dock utan någon framgång.
När mötet var slut gick jag runt i lite secundhand affärer, dom har sjukt många och mysiga där borta! Men när klockan började närma sig efter fem så började jag gå tillbaka tilll tuben för att röra mig hemåt. Förstod att jag skulle hamna i köerna, men ville inte göra det ännu värre genom att seg apå ännu mer!
 
Stannade på Pressbyrån och köpte middag vid bromma, så där rök dom sista pengarna... För jag tänkte att jag inte orkade åka hem imellan när jag endå skulle tillbaka till gårn sedan på kvällen. Standard måndagshäng där borta. Dock så kom jag på att när jag satt på bussen att jag hade minneskortet till Elsas mammas mingebilder som jag tog förra veckan. Tyckte att dom redan hade fått vänta för länge på dom, så bestämde mig för att ta bussen hela vägen hem till henne och lämna det. Passa på eftersom jag endå hade det med mig i väskan. Sagt och gjort, jag åkte med bussen förbi mitt egna hus hem till henne och lämande det. Gullig som Elsa är så skjutsade hon även hem mig!
Väll hemma han jag precis bara få av mig alla saker, lämna väskan och allt onödigt som jag hade med mig, hann även sno med en laddare eftersom mobilbatteriet blinkade rött med bara 8% kvar. Tänkte precis ta och börja springa till bussen när mormor erbjöd sig att skjutsa. Inte alls curlad här inte! Sjukt skönt att få åka bil, har snart glömt hur det känns...
 
 

Så kom till gårn vid halv åtta tiden och stannade dör tills det stängde. Ch var även där så jag körde lite basket mot honom, ni kan ju även gissa vem som vann ;) Han spelade även en låt för mig och blev arg för att jag inte kunde vilken det var, men skyller på att den var för gammal för mig!
Det var även en annan kille där som Ivan höll på att hjälpa lite med att Dj:a, men när han gick fick även jag testa lite! Askul, men så jävla svårt! Sen var jag även sjukt trött, vilket kasnke inte hjälpte så mycket...
Fick skjuts hem av Linda, hon var tvungenn att lämna nån kille vid Rasta så jag hänkade på. Roligt att jag kom fram til busshållplatsen när bussen annars skulle ha lämnat gårn och då hade jag även åkt med hela vägen utt till rastaholm och tillbaka...
 
Men nu sitter jag här, trött, kall och anmällt slut som människa. Borde gå och lägga mig, men att bara sitta framför datorn och skrivar var väldigt skönt. Har en SO uppgift tills i morgon som jag borde göra... Men det låter inte lika kul, så skippar det!

» Dagens outfit

Började dagen med att jag ser världens häftigaste dimma utanför fönstret. Så var tvungen att utnuttja den för att ta ootd (outfit of the day) bilder. Svinkallt var ordet! Usch, det var sådär blött i både mark och luft och det enda jag längtade till var att få gå in igen, haha.
Köpte ett nytt halsband igår som jag ville använda, men för att inte dö av kyla i kort-kort-magtröje-linne så kommer jag dra med mig en over size väst.
 
 
Linne HM / Keps Asos LIKNANDE LÄNK / Byxor Salt / Halsband Lindex LÄNK / Väst Cubus
 
 
Nu ska jag ta och skynda mig till bussen som går strax! Hejdå
 
 
 
hrllå

hrllå by myssan-forever featuring a long necklace

MANGO ruffle top
285 SEK - mango.com

H M hooded jumper
175 SEK - hm.com

Dr. Denim high waisted skinny jeans
465 SEK - houseoffraser.co.uk

Wet Seal long necklace
89 SEK - wetseal.com


» Äntligen ny kameraväska

Den gammla började bli både sliten och lite liten. När kameran och objektibet stack ut hälften, då är det dax för en ny väska. Den gammla hade slitits så mycket att bandet som man har över axeln hade börjat skavats av, vilket inte är så bra om en kamera ska fraktas däri...
 
Det kanske inte är den snyggaste, typ inte ett dugg. Men det skyddar kameran och det är huvudsaken!
 
Länk till den HÄR
 
 

» Vet inte om jag längre helt kan säga att jag är en stolt svensk

SD röstare ökar och F1 kommer inte in regeringen... Ända bra är väll att det är rödgrön leder stort!
Länder behöver förändring, något man får av nya kulturer och traditioner. Hur många av er använder te-x en dator eller en telefon? Tror ni att vi skule kunna använda oss av det om det inte vorre för andra länder och deras teknik? Sverige är ett land som ständigt är under förendring, och att man då kan välja att punktera däcken som sitter på bilen som ska bära alla fram finns ingen logik i...
 
1 av 3 personer som röstade på SD i år röstade 2010 på Moderaterna. En liten fråga bara; har dom har 33,333% Människrona blivit helt från vettet? Rökte dom på innan valet, eller blev det mordhotade precis innan. Förlåt, Men jag kan inte se hur en normal människa som bor i vårt sammhälle utan skam i kroppen kan rösta på SD! Hur man som en person i vårt samhälle kan välja att lägga sin röst, sitt förtroende på ett parti som inte tycker helt innerst inne att alla människor är lika mycket värda. Något som man borde se som en självklarhet! Ja dom kanske är jätteduktiga på några frågor annars, men det finns säkert partier som inte är lika stora, men skule göra det tusen gånger bättre utan att vara rasistiska samtidigt.
Att dom blir vågmästare igen är helt åt helvete, ett parti som dom ska inte att nått i en regering att göra.
 
Feminism och liknadnde är något som alltid funnits, dom senaste åren har frågot som jämständighet osv växt till sig mer och mer och blivit allt vanligare. Jämständighets frågotna borde inte existira. Det borde vara en självklarhet. Det borde inte vara något att tjaffsa om när det kommer till löner eller hur man behandlar andra. Men eftersom det inte är det, så skulle det ha varit sjuuukt bra om det kom in ett parti in i regieringen som kämpar frö det, som kämpar för att frågorna inte ska bli frågor uatn helt glasklara svar. Så ja, jag är en feminism och är stolt över att säga det!
 
 

» Feminight

Fick ett event på facebook om feminight. Satt vid tc och var påväg hem, när jag bestämde mig för att dra dit istället. Hörde mig runt och fick veta att ganska många skulle dit så där var det ingen snack om saken! Natalie skulle även för första gången köra sin nya låt live!
Hade ingen aning hur man skulle ta sig dit, så mötte upp Tildah vid gullmars så åkte vi tillsamans dit, kul att träffa henne igen! Det var inte igår...
Feminight var i en ascool byggnad vid högdalen, så man gick från tuben igenom en skateparl så låg dem över gatan. Byggnaden såg skitkul ut utifrån men jättemysig och cool inuti. Älskade hela viben på byggnaden!
Fyra personer av dom aom uppträdde kände jag, så askul att se dom! Tråkigt nog, och att man bor på ekerö så var jag tungen att sticka redan runt tio, och då var jag hemma vid tolv... Vilket gjorde att jag missade när BO$$$A körde, cary kom fram till oss när vi stod i kön och lät skitglad att vi var där! Men men, kommer antagligen se dom spela fler gånger.
Faminight är till för att ge kvinnor och tjejer utrymme. Massa musik och även några som läste poesi. Man fixk betala inträde och där inne kunde man även köpa mat och sånt. Dom överflödiga pengarna gick till systerjouren somaya, som hjälper kvinnor som behlver hjälp både med terapi, stöd som pengar, kläder, mat och även skyddat boende


» Efter skolan

Hallojsan! Finalen är avklarad nu i skolan. Vi gick inte vidare till final, vilket jag är glad över... Finalisterna, 4 klasser fick framföra varain scetch på stora scenen i aulan. Det var nivån på acetcerna där man inte visste om man skulle skratta eller gråta. Men men, några fick till det rätt så bra då dom framförde en om poletik och hur dom olika partierna var, skrattade rätt rejält där, så det var verkligen dom rätta som vann.
Bild däifrån jag satt, tagen precis innan det började

Efter skolan stack jag och några ifrån klassen in till stan. Ingen ville åka hem, men ingen ville heller va kvar i skolan, ingen hade ork/plats att dra hem alla till sig så då blev det de bästa allternativet. Vi körde en; känner du igen dig, om inte så går vi dit! 
Vi började vid hötorget och slutade med att vi hamnade på gärdet, någonstans där imellan var vi i humleparken. Jättekul att går runt och bara kolla och snacka. Att lära känna alla bättre och börjar inse hur underbara alla människor i klassen är känns sjukt bra!
Vi hittade även en lekpark, haha nostalgi när alla gick runt där. Dock hade jag inte bästa outfiten... Kjol på lekplats är inte det bästa, dock var den tajt men i det stora hela hjälper inte det så mycket... Så där var vi ett tag tills vi hade testat nästan allt. Men innan vi gick därifrån helt så kastade vi kastanjer till varandra, så nu har jag snåsår i händerna...



» Outfit

Tröja: HM | Kjol; Gina | Halsband; fått av Malin | Keps; Asos | Armband; Manicas bod och marknad 

» Bilder från militär dagen

Dagen började med att vi samlades för tävlingar, så vi fortsatte med det vi gjorde igår att alla från tekniken (1:or, 2:or och 3:or). Vi samlades i bollhallen och gick sedan till våra grupper. Det var en massa olika tävlingar, en där man skulle skicka vidare ett kort med hjälp av olika kroppsdelar, som te.x munnen. Tror aldrig jag har skrattat så mycket på så kort tid... Eftersom på teknik linjen finns det en inriktning med flyg, så bestod av grenarna att landa ett flygplan med hjälp av en flygsimulator. Jag testade aldrig, men det såg sjukt svårt ut!
Vi fick även i våra grupper måla varsit lakan som skulle sättas upp i korridåen, det skulle beskriva gruppen. Vårt lakan blev ett lakan med färg över hela och en sjua i mitten. Vi bokstabligen hällde över färg som vi spred ut med hjälp av löv och pinnar.
Jag fick vara kapten över klassen, haha sjukt kul. Men skämnde nog ut min inför hela skolan... Vi gick och marcherade runt i hela skolan och skrev ut ramsor osv. I varge korridor gick vi, alla trappor upp och ned. Så missade man oss, då har man gjort något grymt fel! Sjukt kul, men jag har dock lite ont i halsen nu efter allt skrikande....
 
 Ogge in action
 
När man var klar med tävlingarna för dagen var det korvgrillning som stod på schemat. Det blev även våran lunch. Mycket mysigare än för alla dom andra linjerna som var tvugna att käka den vanliga gammla skolmaten. Dock är inte just grillkorv det bästa jag vet, men bara det att vi alla stod ute, man snackade med människor gjorde att det blev helt okej!
Sofie började även slänga sina nycklar till mig, något som snabbt urartade och blev till en grej där hon och en annan kille från hennes klass försökte kasta till varandra på dom mest udda sätten.
När alla hade käkat klart var det prisutdelning. Jag och mitt lag kom på 4:e plats, så jag fick inget pris :(
 

 
Och tack till Oscar och Amanda för lån av byxor och hatt!
 
 
 
 
 
 
 
 

» Militär

Idag kör vi det bästa temat! Militär! Fick låna dom perfektaste byxorna som finns av oscar så nu är jag redo! Tänkte även fråga en granna om dom hate vattenpistol, men jag har inte haft den tiden att gå över och fråga tråkigt nog. Det hade varit sjukt coolt.
Vi bestämnde ändå att hela klassen ska ha en svart vanlig bas tröja, gröna byxor, kängor ovh dom klassiska pilotglasögonen. Vi tjejer ska även ha en inbakad fläta allihoppa. Hela klassen ska mötas ca 10min innan vi börjar, måla dit streck på kinderna och förbereda oss det lilla sista för att sedan ta skolan med storm.
 
 Härlig morgonfrippa och allt, som i flätan

» Fotning

Hallojsan! För någon vecka sen så skrev Elsa till mig och undrade o jag kunde hjälpa hennes mamma när honne skulle ha en bok realese fest inne vid kungsan och fota mingelbilder. Hade aldrig gjort något sånt tidigare, men det lät sjukt kul så självklart tackade jag ja!
Så idag diretk efter skolan åkte jag in dit, även Lovisa skulle vara med och hjäla till. Så hon och Elsa var servitörer/allt i allo fixare. Jättekul att även få träffa dm igen, inte varge dag direkt! Iförsig går Lovisa i samma skola som jag, men endå. 
Det var i en jättefin lokal som låg precis bredvid scenen vid kungsträdgården, perfekt ljus för fotning till min glädje! Det var ca 120 gäster och gick åt säkert dubbelt med jättegoda småmackor. Förälskade mig i en sort där det var knäckemacka med en laxröra.... Namnam.
 
Så det är vad jag har gjort idag/ikväll. Första jag gjorde hemma var att sätta mmig ner och kolla igenom bilderna, hade tagit över 600, så det tog en stund. Fick som tur var skjuts hem av en granne, vem vet när jag annars hade kommit hem.
Men som om inte dte räckte så när jag endå höll på tänkte jag att jag också kunde ta och signera dom. Sagt och gjort, 2h senare och jag hade rensat bilder/skrivit mitt för och efternamn på alla resterande. Kan bara säga en sak, spotify in my heart i sånna här ögonblick! Fick även med mig en goodiebag hem, chokladen som var i gick åt när jag gick igenom bilderna, annars hade jag nog somnat.....
 
Några av bilderna där inga ansikten var med
 
Vad tycker ni om bilderna? Och fonten jag använder när jag skriver mitt namn, tycker ni att jag sak börja använda mig av den mer? 
 

» A-Wecka

Idag börjar den omtalde A-Weckan. En gång om året så tävlar varge klass samt dom olika linjerna i hela Bromma Gymnasium mot varandra. Tävlingarna pågår i tre dagar, varav sista är finaldagen.
Min nya profilbild pån facebook. Ni hittar mig där på; My Fredblad
 
Dom två första dagarna är det teman, vi har tema Svensk semester turrist idag och millitär imorgon. Jag sprang runt som en galning igårkväll efter att jag hade kommit hem för att hitta något att ha på mig...
Man kan vinna olika priser den här veckan;
-klass anda hur bra man gemömför temat i dom olika klasserna osv.
-lakanet alla klasser har fått måla varsit lakan som man skulle ha hängt upp, vårat blev pinsamtt dåligt. Vi fick inte riktig all information som man skulle fått, varav en av dom viktigaste var att man själv var tvungen att ta med färg... Något som ingen av oss var informerade om. MEN vi fick tag i lite! bajsbrunt och gult.... Redan där var vi menade att misslyckas...
-Indevid en person får ett pris, om man utmärkt sig på något speciellt vis.
-Tävlingsresultat hur det hade gått för en under alla tävlingr osv.
Sista dagen, alltså på fredagen ska då finalisterna, tror det är fyra styckna. Dom ska ha den allra sista och avgörand finalen inne i aulan inför hela skolan. Tror det är att man ska spella upp en sketch, men är osäker där.

» Fotning i gammla stan

Hallojsan kött och blåbär! Ligger i sängen nere i stugan med datorn på magen. Har precis gått igenom klasslistan so mjag hittade på schoolsoft sida vi använder till skolan och la till dom jag hittade på facebook. Vi har tänkt göra en facebook grupp så jag tänkte förbereda mig lite inför det. Även kul att kolla igenom människors gammla bilder, man själv har ju inte sett hhhur dom andra har sett ut innan...
 
 Bild  tagen för någon vecka sen
 
Idag gick jag som vanligt nu i skolan, det blev lite annorlunda eftersom det sista vi gjorde var att måla lakan, mera om hur och varför får ni reda på i morgon. Men efter det så åkte jag iallafall in till gamla stam och mötte upp Frida min kusin! Jättetrevligt att se henne igen!
Vi hade egentligen inte bestömt att vi skulle träffas eller så, men av en slump kom jag öveer att hon igårkväll la ut en bild där hon skrev på instagram att hon ville ha en photoshoot, så jag skrev och undrade vad hon gjorded och wipps några timmar senare sågs vi och hon fotade mig. Sjukt kul eftersom vi ibladn har samma tänk när det kommer till kameror, ljus och placering osv. Hon är även grym på photoshoop  så det är askul att höra hennes ideer och bli insererad själv!

» Funderar på att börja blogga igen!

Har fått upp tanken för att börja blogga igen. Har haft den tanken nu ett tag  men inte orkat ta tag i det. Känner att om jag ska börja skulle jag vilja börja om med ny design och allt, vilket jag inte har haft tid att fixa i ordning, men vi får se i framtiden. Har börjat läsa lite bloggar igen, vilket är jsukt insperrerande. Sen har jag även börjat igen att fota en del, och bomba instagram hela tiden känna lite tråkigt.
 
 
Bild från Pride, ett collage med två bilder
 
Har alltid tyckt det varit kul att få skriva av mig, och nu när man har börjat gymnasiet så händer det även en massa nytt hela tiden! Kände att i början av 9:an hände det samma saker, vilket jag tyckte att det inte var intressant att skriva om. Det var väll sedan i slutet som mera hände, men eftersom jag inte bloggade då så hade jag inte ens tanken eller orken att blogga om det.
 
Nu har jag iallafall en teknik lektion, så jag borde kanske vara mera uppmärksam på vad som händer på själva lektionen. Så hejdå sålänge!