» Luften har gått ur mig

Bara ständigt trött, svårt att somna, stressad och bara anmällt lite efter i allt. Vet inte om ni mräkt av det, men det här veckana har det varit sådär med all bloggning. Har kommit hem runt 22 vare dag dom senaste veckorna, och då är det oftast plugg som gäller. Galet hur mycket det är som ska hinnas med dom sista veckorna nu innan det snart är dax för jullov taggas som bara den! Sömnen har fått tagit rej'llt med stryk, men även här med bloggningen. Men hoppas att nu till helgen att det är vila som gäller och att jag sen är back on track igen!
Men hoppas att nu till helgen att det är vila som gäller och att jag sen är back on track igen!
 
 

» Fabriken

Ännu en dag i skolan avklarad,  över halva veckan är avslutad och snart är det helg igen. Ja här tänker vi framåt. Sitter just nu och skriver lite på några saker och kollar runt bland olika låtar. Snackar även med några av tjejerna som är här och bara flabbar runt.  Niiice. Har varit en rellativt stressad dag och känner bara hur jag vill att lugnet ska lägga sig och hoppas att det ska hända strax. Dock håller jag på att somna, så sitter med en kopp kaffe brevid mig och datorn....
En väldigt lugn och harmonisk bild på en helt random männsika som jag tog bild på från mässan
 

» Levande död

Hemkommen efter ännu en spännande dag i livet. Började dagen flera timmar tidigare än vanligt, venetenskapenshus var det som stod på schemat. Var där med klassen och byggde skyddsvästar, blandade olika vätskor och pulver för att få fram olika lösningar, mm. Väldigt roligt sätt att spendera en hel skoldag på! Man får en mycket bättre inblick i det man gör genon att testa det, inte bara skriva ner på ett papper 


» Insperation

Vintern och hösten tycks ganska dyster, varför inte ändra det och sätta in en klick färg i vardagen?
 Lila klänning LÄNK / Rosa LÄNK / Mönstrad LÄNK

» måndag

Nu är det dax igen, första dagen på en ny och härlig vecka. Började dagen med att springa från tuben påvägen till skolan för att inte komma försent, bor långt bort där bussarna aldrig passar bra in. Sitter nu här, i min nya klänning från Bikbok med röda läppar, valde det istället för att sminka mina ögon. Lite kallt, men vill man va fin får man lida pin.
Magen kurrar och strax är det lunch, inte bra att kolla igenom bilder från minneskortet och se sånna här bilder...

» Fotomässan

Så mycket fina saker, gick med trevligt sällskap och frömte mig bort. Man får så sjukt mycket insperationa av att vara där, kolla vad andra har gjort och få ideer till vad man själv kan göra.  Många fina bilder som man önskar att man själv hade tagit, föreläsningar som kläckte nya tankar och glada människor virvlade runt i salen.  
 

» Tror en liten del av mig dog nyss

Hur mana gör en rellativt bra låt ännu bättre! Lyssna och njut mina damer och herrar ;)
 

» Dagens outfit

En blandning av mys och frukt. Hittade igår, nerstoppad och gömd i en låda min gammla tröja med motivet av en annanas. Skitbra tänkte jag, superbra med ett par tajta jeans, det ser ut som man har försökt lite, men samtidigt så bara glider man runt där i den ubersköna tröjan!
 

» Gårdagen

Fick på min rollen att representera min egna skola vid gymnasiuemässan igår. Stod där redan vid 12 och var där till 16 och pratade om saker jag själv inte hade full koll på, men det löste sig rätt! Slapp en hel skoldag, roligt sällskap, fick en tröja och sjukt god mat, Lätt värt för lite ont i benen» Planer av dagen

 
Än är det inte försent att gå! Du har även morgondagen på dig
 
Det ryckte i foto-fingarna när jag bara gick förbi den stora skylten md fotomässan för att pasera och gå vidare till resturangerna... Men det kommer att lösa sig idag! Ska in till fotomässan och häga där idag! Bara drömma mig bort, dregla över fina kameror och hänga med underbart peeps. Efter det blir det hem, åka skridskor Nostagli på det, och fira N som fyllde år för ett tag sen hemma sen.
 
 

» sko-lifehacks!

 
Känslan när man bara nej, det går inte, bara usch och blä! Jag ska nu framföra några tips till er som kanske tar bort ett och annat av dom saker som ger denna avskyvärda känsla! Satt och kollade runt lite häromdan och kom över dom här otroligt bra tipsen från afrtonbladets the you way LÄNK
 
Tror du att du kan ha nytta av något av dom och i sånna fall vilket?

» I min lurara

Jag hatar arr jag älskar den, jag älskar att jag hatar den. Högsta med bra bashögtare och den här låten Kärlek. Texten kan vi diskutera, lite skrattretande men samtidigt helt perfekt. Älskar blandningen av liten äldre te.x gubben på piano, tjejen som sjunger, försöker se så snygg ut som möjligt och dj killen som är helt i sin egna lilla värld. En klockren kombo alltså!

» Årets julvärd!

Väntan är över och spänningen stiger! Årets julvärd är ingen midre än det välbekanta ansiktet Henrik Dorsin, mannen halva  Sverige hatade ett tag efter succsen som Ove i Solsidan. Tycker det ska bli kul, att han får lite kärlek tillbaka efter allt han gått igenom!

 

Vad tycker ni om valet av årets julvärd? 


» Daum

Inte trött, men tillräckligt nervös kunna att framföra samma känsla. Idag gäller det, om 20min börjar helvetet. förväntningarna är så stora på mig själv att jag bara vill krypa ur skinnet. Står på tuben och taggar till med diverse dubstep låtar på högsta. 


» Details

Köpte en klocka för ett tag sen, men än har den inga baterier och är då egentligen världelös. Har aldrig haft en klocka, men kollat när andra haft det och börja tycka att det är snyggt. Ingen DW klocka, men det fick duga med en billig vit och glittrig från ur ch penn, lite snällare mot plånboken! En sak jag inte har haft ork/tid till är at leta efter dom rätta baterierna och sätat i den så att det går att använda, men vet dock egentligen inte hur mcyket det skulle hjölpa mig. Har som sagt aldrig annars bärt en klocka, så vanan att kolla på armen för att se vad klocka är finns inte ingbygt hos mig. Men varför inte bara använda den som ett armband?
 
Brukar ni bära klocka?

» Kemi prov

Frustrerad, arg, vilsen och orolig är känslorna inför dagens stora prov. Börjar tidigare, samling med andra klassen vid stora aulan redan vid 8.00. Kemi läraren älskar vår aula, så alla våra prov i hennes  ämne genomförs där. Känns även som pressen bli sjukt mycket större.... Har ett sjukt prov på stökiometri, räkning inom kemin. Är så sjukt lost, det är så otroligt tråkigt att jag vill gå och dö och då är jag dödsalvarlig, ha ha, där fick jag till den. Har alltid hatar No-ämnerna och kemin har alltid varit det värsta, så sjukt ontreserad av det. Vad kommer jag ha för nytta av att jag vet att en mol = 6.022x1023  Atomer. Me don't want to know... Nä men nu ska jag svara på lite kommentarer, sen blir det mer plugg. Tjohej........
Mitt huvud just nu.
 

» Insperation

Det är så lätt att falla ner, kolla hur andra gör och sedan bara avbilda dom. Men glöm aldrig bort att vardera indevid är olik, bara för att något är rätt för en person behöver det inte vara rätt för den andra. Istället för att ständigt söka efter ledtrådar fråna ndra vad du ska göra, börja ta tag själv och sprid dom till andra. Var din egna insperation.

» skola-käka-träning

Förstår ni hur underbara alla är om man väljer att stanna kvar i skolan efter att man har slutat? För det var exakt vad jag gjorde idag! Vi har något som kallas stuver aka: Alla på teknik har tillgång till et klassrum, man får även te och lite kakor. Jag och en massa andra stannade där, man ska egentligen plugga men det vart inte så mycket av just den punkten... Skyndade mig sen hem och sitter nu och käkar lite middag som jag gjorde i ordning på 2,5min, världen snabbaste omellet. Ska strax iväg på träning, så vi hörs senare!
 

» En blond, snygg och otroligt fin kopia

En av tjejerna som jag har umgåtts med mest av alla av dom här underbvara människrona är Alice. Lite lustigt för vi träffades först gången på en inspelning, och två verckor sågs vi igen på det här som vi gör nu. Hennes mission är nu några låtar så jag tror kommer bli sjuuukt feta! Ska bli galet att få höra när dom är klara!
 
Har du någon annan i din vänskapskrets som du är sjukt lik när det kommer till hur ni tolkarr och ser på världen?
 
 

» Snöa in mig

 
När jag hitttar någon jag gillar, är det som att hela världen försvinner och det enda som existerar är jag och den här grejen. Och så har jag alltid varit. Jag är ingen sån som kan göra en grej halvdant, antingen gör jag det med hela mitt hjärta och lite till, eller så fullkonmligt skiter jag i det. Det är sjukt kul när jag hittat min grej, hur jag kan snöa in mig på det i flera timmar, bara vara där och nöta med den saken. Men det är tråkigt när intresset försvinner, för då är jag kvar där. Tillbaka på ruta noll, med en massa arbete gjort på något jag vet att jag aldrig kommer att återuppta. Jag har gjort så mycket i mitt liv jag bara lämnat kvar efter mig för intresset dog ut. Som att ett ljus slocknar bara för att veken tagit slut eller gått av, men där finns en massa användbar stearin kvar. 
Ibland finns det dar jag önskar att jag skulle kunna ha nån liten hobby, inte en som tar äver mitt liv. Utan en jag kan håla på med lite sådär ibland, sen lämna för att sedan återkomma till den.

» Kokosnöt

Dagen har jag varit sjukt seg, känns inte som att jag har hunnit vakna. inte ens av allt kaffe där på morgonen! På kurs med morsan som jag kommer att berätta mera om senare, efter skulle vi ha åkt och firat min morbror men det blev ändrade planer. Slutade med att vi hamnade hemma hos Oscar och Caroline som bjöd på mat och fika, sjukt mysigt! Inne på ica påbägen dit såg jag en kokosnöt, hela slutade med att vi köpte den och tog med den hem till dom....
 


Mest ironsika med det hela är att det slutade med att vi la den i en plastpåse och kastade ut den genom fönstret för att det skulle dela på sig.. haha
 
 

» Så mycket caffe

Ibland överskattar man sig själv, särskilt när det kommer till styrkan på kaffet på morgonen. Upp tidigt och iväg för att köpa skidor stod på morgonsens schema. I gamla skolan var dte skidbytardag där jag stod och köade i världens kö för att komma in! Men inte förgäves som tur var, hittade ett par skidor, lite nötta i kantern aoch torra under. Men inget som lite kärlek aka slip och valla kan fixa! Tagga skidsäsong snart!
 
Åker ni skodor eller bräda?
 

» Fatta

Sån udnerbar tjej med en sån sjukt grym power! Här är en av dom tjejer som har verkligen gått och vågat vara sig själv, är så sjukt avundsjuk på hennes hår skullle vara coolt att någon gång i livet våga färga det så! Här är iallafall underbara Tildah! 
 
Har ni hört låten Fatta?
 

» Nostalgi spel

Efter ha i några timmar rört på läpparn var det dax att kolla om man var lika stabil när det kom till smidighet. Vi sjöng singstar i flera timmar i fredgas, så vi tog ett litet breake samtidgt osm dom flesta drog i form av twister! Sjuuukt kul, men shit vad dålig ja va! Skyller på att jag fortfarande hade träningsverk... Det var inte direkt igår man körde det sist, och det märks att man har blivit lite stelare sen sist.... Men det är kul att pressa sig själv, se hur mycket man klarar av och att det är en liten tävling i det hela skadar aldrig.. Eller vad säg?
Brukade ni köra twister förut och har du testat att göra det nyligen? 
 

» Leka papparazzi

Små kidzen hade disco på gårn innan dom öppnade för oss ungdommar. Stack dit och lekte lite fotograf då! Roligaste var att jag hoppade runt och levde mig in i det nog lika mycket som dom.... Men det är så man rullar! Sjukt kul då ALLA ville va med på bild, hade ett gäng som förföljde mig ett tag! Sååå söta!  Jepser och Lukas var Dj:s där, det var kul att få vara med dom också, hjälpte till att rigga ner allt sen också.
Tog bilderna med blixt och lång slutartid för att få känslan av rörelse och ljus. Blev rätt nöjd med vissa, dock satt jag inatt (från 2-4) och redigareade alla bilder. Såg idag att ganska många blev överredigerade, men sånt får man leva med om man är så dum...
Några bilder där inga ansikten  på barnen var med. Vad tycks?

» Morgonmys

Bilder, bilder och mer bilder, timmar av genomgång och reddigering. Men det är så värt det! Den här morgonen kommer nu att spenderas framför datorn för att gå igenom alla bilder från veckan. Tog en lång sovmorgon idag, så sjukt najs! 
 
Havregrynsgröt med äppelbitar! Jag har svårt för sylt osv i gröten, men har ni hittat det perfekta allternativet.
1) Skär äpplen i bitar pch frys in
2) Gör i ordning gröt med äppelbitar i (Alltså redan i kastrullen)
1dl Havgregryn
2dl Vatten
ca 1 äpple
1krm Kanel
3) Toppa med mjölk och njut!

» Hur jag spenderar kvällarna

 
Så tyst och lungt, ingen som stör eller är ivägen för det är just nu bara jag och det jag valt att göra. Dom sen vardagskvällarna är jag den som är kvar uppe sist, något jag verkligen njuter av att få göra. På dagarna umgås jag ständigt med massaa underbara människor. Men kvalitetstid framför datorn, läsa era gulliga kommentarer eller bara anmällt kunna få tid att drömma mig iväg, det är dom stunderna som gör att jag får orken och lusten att vilja spendera mer tid senare med andra. Sen ett tag tillbaka har jag skapat en rutin att alltid käka något inna jag ska somna. Något som numera är en vana och något som min kropp skulle strejka om jag inte gjorde då jag alltid är som hungrigast på kvällen. Standard nuförtiden brukar vara en stor kopp varm mjölk och en skål yoghurt, ibland även nån macka om jag är extra hungrig. mums.
 

» Hur teknikarna spenderar sin tid

Det finns mycket man kan göra för att spendera tid i skolan, prata, hålla på med datorn eller värsta av allt... plugga. Men en grej som upprepar sig uppe i våran korridår, det är att försöka se vilka som får plats i skåpen. ja vi är inte osm alla andra, vi har faktiskt kul i skolan! Jag har nästan lyckats, hade för långa ben dock och därav så gick det inte att stänga skåpet. Idag var det Andreas och Ylvas tur att testa, Andreas klarade det inte och Ylva är jag osäker på om hon gjorde det eller ej!
 
 Vad gör ni med era arbetskamrater eller klasskamrater för att fördiva tiden?

» Men hallå där finis

I onsdags när det var dax för vanliga mysiga, underbara och anmällt uper hänget med brudarna hade jag med mig kameran! Tog lite bilder på några av brudarna som kommer att komma upp lite då och då framöver. Så ni får en liten inblick av vilkka underbara männsikor det är som jag ibland spenderar min tid med! Caty hade med sig tvvå softbxar, perfa för att få fram bra ljus med! Dock ar det bara Carro som fotades framför dom, men men
 
Så fin <3

» Trött och arg

Så sjukt trött just nu, vill bara lägga mig ned på golvet och sova i några timmar. Men så ser inte planen ut, ska strax ta och sticka iväg på träning, sitter just nu och käkar lite middag bara.
 
Har sett under några dagar nu om ett klipp som har snurrat runt på facebook, har inte velat kolla då läget inte har varit bra. Men nu när jag satte mig vid datorn kom det upp, så tänkte att det väll var lika bra och kolla på det. Min känslorär just nu arg, trött och ledsen för att det inte är fler människor bryr sig. Hur man kan se sånt fär hända utan att man reagerar. Den största ilskan är på tanten som säger åt dom att vara tysta och snälla ta det utanför så hon slipper beröras. Är männsikor sådär egoistiska? 

Börjar jag tänka hur jag själv skulle ha reagerat, tror faktiskt att jag skulle säga till och bli riktigt arg. Eller det är så jag vill reagera, men helst av allt vill jag inte möta på den situationen, eftersom sånna situationer borde inte få hända.
Hur tror ni att ni skulle betöta det hela och vad är den första känslan ni fick?

» Frukt för hela slanten

 
Fick ett uppdrag, endast oss dom litade på och shit vilket bra jobb vi gjorde! Dom hade glömt köpa frukost igår, så jag och Alice fick uppdraget att göra dte uppe vid 7-elevn som ligger i närheten. Han i kassan såg rätt förvånade ut när vi langade upp hela famnar med äpplen och bananer, särskilt eftersom totalsumman gick på 150:-. Lite på skämt så  vi att vi borde få mängdrabbat pga hur mycket det vart. Sagt och gjort, det fick vi! Det blev bokstavligen rabbat på rabbaten och totallt blev det ca 60:- billigare! Ibland är det bra att bara snacka på!
 
Vad tycker ni är godast, äpple eller banan?
 

» Ibland känns livet bara så bra

Käsnlan när allt rullar på som det ska, hur man går och lägger sig med ett leende. Blir alltid så pepp på livet vissa dagar, när jag får vara på ställen och kunna utrtrycka mig själv. Om det så är att få chansen att fota något riktigt kul, eller kunna skriva och känna att det blir rikritgt bra. Att kunna visa vad det är som jjag går för, att få göra det jag är bra på, då mår jag, då lever jag och är i topp. Jag vill kunna visa vem jag är, kunna våga och göra dte jag vill och tycker är kul!
 
Vad gör ni för att ni ska känna er lyckliga?

» Dagens outfit

En ny tröja som införskaffades för flera veckor sen, imorse åkte prislappen av och det var dax att inviga den. Blev lite kör i färgen på tröjan jag bärde i måndags, den verkligen lös om den. den här har lite samma käsnla, dock är den mindre med mera volaneger på. 
Byxor Salt / Tröja Gina / Jacka (?) / Keps Junkyard 

» Senaste tillagda i spotify

 
Min lista måste vara en av dom mest blandade i hela världen, från snoopdog till ebba grön, varma och kalla låtar, blandning av glatt och ledsamt. Den är lite som mig, allt och lite till, något som passar för alla stunder. La nyss till en ny låt, en jag fastnade för när jag tog radio på spotify på en av mina favoritlåtar. Och det är förrästen ett sjukt bra sätt för idg med spotify som vill hitta nya låtar, bara gör en ny radiokanal med en låt du gillar så hittar spotify en massa liknand låtar till dig!
Cause the same people asking why you're doing it
Were asking how you did it
So fuck a critic, stay committed to your vision
They can't see it, it's yours
The top floor looks far when you can't get in the doors
But it's crazy what you can see with your eyes closed
I swear I stay on my grind mode
I know I'm getting closer

» dagens tips - Bandana

Att trä på något över huvudet, skydda sig lite från både vind och blåst, men det behöver faktiskt inte vara i form av en mössa. Har du samma problem som jag, ibland bara vill man inte ha på sig en mössa, man kanske precis har stått och kämpat för att få till den där perfekta tofsen och känner inte för att förstöra den. Usch och fu vad många gånger det har hänt... Då tycker jag allt att du ska ta och införskaffa dig i en Bandana. Dom är sjukt mysiga och gosiga att ha på sig. och det bästa, spelar ingen roll om du har håret utsläppt eller i en uppsatt frisy, dom går ju att anpassa sjukt mycket!
 
Djurmönstrad LÄNK / Svart LÄNK / Blommig LÄNK

» Knas

Ser hur hhörlurar sladden dinglar, tänker för mig själv var jag så dum att jag inte satte i dom för att lyssna på musik? Men så var icke fallet...  I panik springer jag till John och ber honom ringa dom som satt på bussen bredvid honom. Hade glömt luren kvar på bussen, med busskortet och visakortet... tjoho! Som tur är var den kvar och sja imorgon möta upp dom så jag får tillbaka den. Så i ca 12h kommer jag att vara mobillös, får se om jag kommer att överleva denna traumatiska upplevelse...  
 

» Mitt favorit citat

 
För länge sedan så fick jag "ta över" mammas gammla plånboksfodral. Eller det var en så att säga egentligen ett kortfodral, aka sånt man kan ha sitt visa kort osv i. jag använde det som mitt busskortfodral. Grejen med det här fodralet är att inuti det står det ett citat som länge har legat högst upp på min lista. det är citatet var även det som fick mig att vilja våga utmana mig själv, som en liten daglig motivering på att saker kan bli bättre, bara man ger det en chans 
 
Har sedan lång tid tillbaka, över ett år nu tänkt på att göra det som kanske en tatuering nån gång i livet, just eftersomd et betyder såpass mycket för mig och har hjälpt mig att komma ur en svår period i mitt liv.
 

» Trött, sliten men sjukt glad

Idag var en sån där lycklig dag, har gått run med ett leende som hållt sig i. Höll nästan på att somna på bussen, eller jag försökte, men varge gång jag var nära hände något som störde mig.. Vill kunna sova, det ser så mysigt ut och ett sätt att fördriva 40min på varenda morgon! Leendet höll sig som sagt i, även fast att jag hade matteprov och fick reda på att vi har en kemi laport som ska vara klar och inlämnad til i morgon kväll fan då! Åkte hem fter att jag stannade kvar och försökte plugga lite i skolan. Käkade middag hemma, för en gångs skull men stack ner till gårn sedan på kvällen och spenderade resterande del av kvällen.
 

» Dagens outfit

Sattsade på färg med en betoning av kris på morgonen, som resulterade i något som lyckades helt okej. Längst ner fönstret rann det ner små droppar, hade regnat hela natten och utanför fönstret var det mörkt och dimmigt. Outfitt tänket var 1) Bekvämt 2)Färgglatt 3) Varmt. Trott eller ej, men jag lyckades med alla tre! 
Byxor Madlady / Stickad tröja Lindex / Skjorta Monki

» Godmorgon

Måndag morgon, söndagsångesten har nu blivit sann och dagen är kommen. Började morgonen med ett sms på bussen där det stod att en lektion var inställd. I panik började jag föreställa mig att det var den första och började tänka hur många bussar senare jag i sånna fall hade kunna tagit. Men, som tur var läste jag om det och insåg att det var svenska lektionenn det gällde, alltså vara ndra lektion. pust.
 

» Vem är My Fredblad

Vem är jag egentligen, man kan tycka att jag borde vara den bästa att fråga, men jag har faktiskt själv ingen aning. Jag skulle dock beskriva mig som en rellativt glad tjej på 16 vårar, öppen och social, spontan men kanske lite tillbaka dragen ibland. En tjej som är rädd för att göra fel och gör allt för att andra ska må bra, men någon som ibland glömmer bort sig själv. Att jag är en tjej som vill göra saker, en sån med spring i benen och har svårt att vara still och ta det lungt. Att jag vill få utlopp för mina kreaktiva sidor, även fast att jag inte vill att det ska komma fram och att dom sak synas. Jag är en sån som vill visa mig, men att någon annan tar fram mig så jag själv inte behöver göra det. En tjej som vill sväva iväg mmen endå har kvar en fot på jorden i nödfall. Jag vill inte vara som andra, helst av allt kunna våga stå ut, jag vill vara mig jsälv till 100% och må bra av det.
 
 

» ouija

Spänningen steg för att sedan dö ut i den trevliga donken miljön. Efter ha varit hemma och efterliknade en zoombie stack jag och Joanna in för bio tittande. Läste reccentiner om filmen för att förbereda oss inne på donken för att fördiva tid. 1/5 var standardenmen tyckte det var lite hårt. Kanske lite förutsägbar, men vad gör det när dom lyckas få hjärtat att hoppa upp i halsgropen x antal gånger! Började vanligt sittandes, men sjönk längre ner i stolen  och drog upp jackan längre upp i hopp om att skydda ögonen i vissa scener. Ouija är en skräckfilm som handlar om ett gäng vänner som får kontakt med onda väsen och andar genom ett brädspel (Som anden i glaset)

» En sån dag

Något av det mest naturliga, efter att andas, varför ska jag ha så svårt för det. Hur man vill men inte kan, endå gör jag allt rätt: sover svalt, mörkt, stänger av internetet och försöler att inte tänka.  Det är som att varge gång jag ska ta och slappna av och somna kommer alla iderr och tankar på en gång och ger tillräckligt med energi för att uppliva en död. Värsta är att på sistone är det inte bara det att jag inte kan sova, uatn det att jag sover så sjukt oroligt. Ligger och bara vrider mig, vaknar titt soom tätt, hur tänderna skakar fast svetten är där. men men, nån gågn blir det nog bra igen, är väll anatgligen bara i en anmäll svacka. Bara att fförsöka blicka framåt,
 

» trött på känslan

Vi har så mycket känslor i oss, varierande från dag till dag, stora eller små, bra och dåliga, men det är hur vi hanterar dom som gör oss till bättre eller sämre människor. Känslan att alltid känns sig ensam, att alltid känna att man behöver någon som finns där. Jag är så trött på det. Jag vill kunna vara den jag vill, göra det jag vill och bara inte bry mig om vad andra tycker. Jag vill kunna våga göra som jag känner utan att behöva någon som tar min rygg. Inte behöva ständigt känna att jag måste klänga på någon för att kunna klättra längre upp. Jag vill kunna stå upp och känna mig på topp utan att behöva vara på någons axlar.
 
 

» Tjejmiddag

Möttes när jag kom till Tuva av ett varmt hem med ljus som var tända och doften av mat som spred sig i huset. Ikväll var det tjemiddag hemma hos Tuva som gällde. Mötte upp julia i centrum och åkte med henne dit, tur för mitt minne är som vanligt lika bra som blandningen elefant och ett glashus eller pannkakor och bea. Aka: jag hade aldrig själv hittat fram. Det blev tacos, kladdkaksmuffins, massa gott godis och ett gäng härliga skratt. Vi var sju tjejer, så inte så många men det var riktigt mys endå! Vi körde charader och med andra ord, med twist att man skulle blanda ine en kösnla sjukt kul! Skulle egentligen ha slaggat kvar, men var så galet trött efter h avarit borta hela dagen, så åkte med Johanna hem.
Bild Tuva tog på mig och Julia
 

» Hur man får utså mycket som möjligt av en fredag

Rösterna tog över, vi fullkomlig knockade alla. Med att sätta så få toner som möjligt. Vart en sväng förbi stan efter skolan, skulle byta en klänning, men deg blev istället myshäng med några från klassen. Ironin med både hiss och rulltrappa inne på XXL (en sportaffär) Sedan raka vägen därifrån till gårn. Spelade pingis, snackade och dansade just dance. Lökigt . Avslutade kvällen på cafet i centrum med killarna och även sofie och wilma. Kladdkaka fanns ej, depp på det! Vi fikade ett tag, men när sing star plockades fram vart det kört. Åh herre vad det lät! Så sjukt underbart, jag skrattade ett tag så mycket att jag grät! 
Bildcreed till Wilma

» Himmelns alla färger

Himlen kan vara så otrligt fin, fattar inte hur  lite färger kan få en att få en känsla av mysighet. Himlen har alltid varit något som jag har facinerats av! Hur färgerna ändras beroende på solen och hur det reflekteras osv! Så, så fort jag ser en schysst solnedgång är det som ett beroende att jag måste ta en bild. Varge gång jag ser en fin solnedgång blir jag som förälskad, känslan av mys bara kryper i kroppen. 
 

» Hur man kan starta en fredag

Vaknade med ett leende, men ville bara somna om när jag insåg att jag inte fick. Ställde klockan fel, vaknade ca 3h tidigare än vad jag behövde. När jag väl insåg mitt misstag, beodrade morsan mig att komma upp. En som var hemma hos oss och kollade våra rör var kvar, men hon skulle åka iväg. Suck.... Spenderade morgonen i slowmotion, försökte göra nyttiga saker, te.x plugga. Men det gick sådär. Slutade med att jag bara satt och stirrade rakt in i ett tomt nytt dokument samtidigt som jag åt min frukost.
Såhär såg jag ut på morgonen, selfie med tandborsten är ett måste!

» Kladdkakans dag

 
Ni har väll inte missat denna otroligt viktiga dag, den som förendrar liv och skapar glädje. Idag är det kladdkakans dag! tjiiihooooo! Hade tänkt att frira det genom att hoppas att ett kafe som ligger i centrum har tänk på det och bakat kladdkaka som man kan köpa ;) Det finns så sjukt mycket olika dagar just nu, som på söndag är det farsdag. Sen kanelbullen, pannkaks, mors, allla hjärtans dag, ja listan den är lång.
Bild från Arla, LÄNK till bild och receptet som jag kopierat under

KLADDKAKA

Recept på supergod och kladdig kladdkaka. Den är snabb och enkel att göra eftersom du rör ihop smeten direkt i kastrullen

Ingredienser

 • 100 g Arla® Svenskt Smör
 • 12 dl strösocker
 • 2 st ägg
 • 1 dl vetemjöl
 • 3 msk kakao
 • 1 tsk vaniljsocker

Garnering:

 • florsocker

Till servering:

 • Arla® vispgrädde
 • Gör så här:

  Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 15 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Servera med grädde eller glass och frukt.

  TIPS:

  Om du inte vill ha vispgrädde till kakan är det också gott med glass och frukt.


» Fryser ändå in i ben märgen

Känns som att jag snart kommer se en familj pingviner som bygger bo i vårt kök. Det är bokstavligen så akllt tt man tillochmed kan börja odla pinginerna själv i armhålan och då mina vänner är det kallt inne. Sitter med flera par strumpor och endå så kan jag knappt känna mina tår... Tanken på att jag måste ut igen för att ta mig ned till min stuga gör mig skräckslagen, som tur är brassade jag på lite med elemtet i natt då jag vaknade upp av att jag låg och skakade. Egentligen gör jag just nu allt förutom det jag ska, har suttit och läst alla era fina kommentarer. Blev rörd av hur många som offrar sin tid för att skriva sina snälla ord till mig. Kärlek till er alla!♥
 Just look how happy I am, (but still cold)

» SnöSnösnösnösnösnö

 
Vaknade upp, ville inte kliva ur sängen men kollade ut och såg det vita täcket som låg och täckte marken. Gud vad jag har längtat, och idag var dagen som den första snön föll över Stockgolm för den här säsongen. Dock kan jag slå vad om att endast 40% kommer  vara kvar i morgon, och då menar jag i form av antingen slask eller anmällt vatten. Men det är så värt det. Att kunna sitta här i skolan och dröma sig ut, bara se hur snön faller ner på marken men även i samma sekund som det landar tina bort. Allt jag egentligen vill är att springa ut, slänga iväg datorn och alla böcker, bara ta upp en sjukt massa snö och slänga på nån, och ja aka
vill plocka fram den galna 5 åringen innom mig som fortfarande har en stor förälskelse på snö.
 

» Tankar

Ibland vet jag inte vad som försigår i mitt huvudet, iförsig vet jag inte alltid om jag egentligen vill veta det heller... Hur tankar om saker som egentligen är så obetydligt dmå och meningsösta kan bli stora och ta över. Hur ångest kan komma krypandes och försöta för så mycket. Hur känslan av ensamhet kan uppstå i lägen där jag vet att det absolut inte alls är så! Jag vet hur saker är och hur det står till, men jag vet också hur det kan vara och det är det som kan göra miig så otroligt rädd ibalnd. Men det är så jag är och det är så jag fungeerar. Mina svagheter och styrkor kanske inte är dom bästa blandningarna, men sån är jag. Det är dom som har format mig till den personen som jag är i dagsläget.
 Hur det känns som att i vissa fall är jag en vuxen kvinna men i andra fall är jag en obetydlig liten flicka.

» men vadfan

Hade det så sjukt mys på hänget idag att jag helt tappade bort tiden. Jag och alice satt som vanligt och spårade iväg med alla tankar som vi har, det är verkligen så mys! Men det resulterade i att jag missade två bussar och kom hem nyss, vid kvart i 24. Älska att bo på landet med knappt några bussar som går på kvällarna och verkligen inte vardagskvällar. Gick förbi ca 5 busstationer, men stannade vid en och satte mig ner på en bänk med datorn i knät. Sjukt smart för 1) Underhålla mig själv, mobilen laddade ur, paint for life och 2) Värma knät och händerna vid fläkten. Nu ska jag sova, börjar sjukt tidigt och ska upp om ca 5h, tjoho
 
 

» Vad tycker du?

Ibland blir jag väldigt ställd till vissa saker, egentligen mest frågande om vart vårt samhälle är påväg. Jag var ute och gick för nån dag sen påväg hem till ön, då ser jag en liten tjej. Hon kanske var runt 10år. typ till min midja, en glad och sprallig sak och den här lilla tjejen har på sig en tröja. No shit sherlok. Men det som gjorde mig ställd var budskapet som tröjan hade på dig. På den här tröjan står det om något som en 10 årig liten tjej inte borde vet direkt innebörden till egentligen. Och om man nu vet det, så är det bara nej! För man ska inte veta innebörden av allt sånt där vid den åldern!
Tröja LÄNK
Tänk er 10 år och gå med den här? Är det jag som kasnke överreagerar eller vad?
 
Hur man då som förälder kan låta sin unge gå runt i den, kan jag gå runt och grubbla på dagarna ut utan att bli det minsta klokare känner jag ibland... Skulle man tycka att det var lika okej om en tio årig kille, eller en vuxen man iförsig gick runt med en exakt likandan tröja där det istället för  dick så tod det "99 Problems but a pussy ain´t 1"?
 
 
 
Med det här inlägget vill jag inte alls trycka ner designen till själva tröjan, eftersom jag själv tycker den är ascool! Skulle vilja ha en sån, fast kasnke med lite andra ord bara! Och ja det vart lite blandade budskap där MEN. Det jag vill få fram är att: ja okej om man är över 15år, I dont give at shit om vad du har på dig och vad du står för. Du är byxmydig och allt, men grattis på dig. Men tills dess, snälla bara låt bli vissa saker, Särskilt sånt som du inte har en aning om vad det egenlitgen handlar om. Då menar jag inte det bara till som i det här läget den här lilla tioåriga lilla flcikan, utan till människor i anmälhet.
Det ni inte vet något om, antingen ta reda på det eller ås bara låt det vara.

» Nervös och taggad

Käsnlan av att veta attt någon är ute efter en, precis som att jag även är ute efter någon annan, det är faktiskt ganska så obehagligt. I dag så börjar det så kallade "Killergames" på skolan. Alla som vill fick vara med, betala 20:-, uppge namn och klass, själva priset för spelet är alla deltagar avgifter. Det går ut på att du får en lapp med en annan deltagares namn, den här personen ska du "döda" genom att göra hästgreppet och bokstavligen säga att den är död. För varennda person som dött blir det förre och förre deltagare kvar tills det endast är en kvar som vinner det hela. Alla fick sin personer i måndags, så har gått nu under två dagar och taggat till, men nu idag är det dax och spelet ska börjas. Det roliag med det här är att dom allre flesta har redigerat sina sociala medier, facebook/instagramprofiler till privata, bytt namn och tagit bort en massa bilder. Själv har jag gjort nada, bara man söker på mitt namn så kommer tillochmed blogen upp. Där kan man hitt allt och lite till om mig, men hoppas att jag lite kan köra på att jag går teknik och att dom enda som hänger i min korridår är dom som själv går teknik, plus att vi har salarna högst upp. Så får väll gömma mig om jag ser någon annan som kommer dit och inte hör hemma.
 
Har eller hade ni något likande på er skola?

» Dagens detaljer

Ännu en trist, kall mörk och grå morgon som väntar på att förvandlas till ännu en dag som denna. Usch och fy är vad jag har att säga om vädret vi har i Sverige just nu, hösten på det här sättet är verkligen inte min årstid! Men för att muntra upp mig själv, så bestämde jag mig för att välja kläder med lite färg i sig. Det här resulterade i en kjol, jag faktiskt aldrig använt och en tröja jag köpte med Joanna förra veckan. Sen en vanlig keps till det och ett halsbnadn, som jag ännu inte valt.
 
 

» Är vi verkligen så lättlästa?

Satt och kollade på den här videon förut och skrattade så jag nästan grät. Okej, kanske överdrev lite, men det är nästan lite sorgligt hur det egentligen är! Videon är sann, det är lite så vi beter oss. Vi svenskar kan vara ganska gråa ibland, det är något vi alla kan vara! Känner igen mig själv sjukt mycket, vet inte om jag ska vara glad eller ledsen för det! Btw, sjukt rolig att titta på, vare sig du håller med eller inte!
 
Kan du hålla med i några av punkterna?

» Mat

När magen kurrar så mycket att man tror att den håller på att vända sig utochin, käsnlan då när maten står där och man vet att det är dax att börja hugga in. Blev matlagningssugen idag och Improviserade mig fram till en middag bestående av pasta med tomatsås och en massa olika grönsaker i en enda röra. När allting var klart, uppdukat till alla i familjen osv slår det mig att bussen skulle gå om ca 10 min. skyyyyyynda! Så det var bara att slänga på mig alla saker och sticka iväg igen, lite surt då jag fortfaradne var smått hungig. Men det gjorde att nu när jag nyss kom hem så har jag tid att sätta mig ned frammför datorn med en skål av min "pasta i en enda röra" rätt. Mumms
 

» djup och mörker

Ni där ute som brukar fota, ni vet den där känslan att shit den där bilden blev bra! Jag kan, väldigt få gånger känna det. Brukar annars vara sjukt kritiskt mot mina bilder och blir nästan alldrig till 100% nöjd med dom. Men med den här bilden blev jag iallafal rätt så nöjd! Iallafall för att vara en bild jag tog mitt i natten, med 3 hundar som bredvid mig ville ha uppmärksamhet, en ficklampa, självutlösare och med en egen sminkning
 

» Vi får se

Spänd på vad det egentligen är som jag ska göra om bara några minuter. Personalen på gården ville ha mig idag för deras möte och prata on foto eller det var så jag förstod det. Så har nu hängt har sen klockan hel, alltså i snart 20min. Vågade inte gå in för där inne var nån tjej jag aldrig sett och dom har inte ens öppnat än. Så sitter utanför vid skateparken och hänger. Ganska mysigt att bara sitta och kolla ut över husen och lanporna, månen tittar fram på himlen och sprider lite ljus över det annars så märka området.  Dock börjar det bli rätt så kallt nu, känns lite segt att inte veta avd jag ska göra. Åkte tillochmed tidigare, missade tillochmed middagen som jag själv lagar flr att kunna ta reda på det...

» Fatta

 
Hur en låt kan väcka så mycket starka känslor, hur en video verkligen kan förmedla mer än tusen ord. I somras när jag var iväg på ett kollo och då kom en av medlemmar från Femtastic och föreläste för oss. Hon gav så sjukt mycket insperation ifrån sig att det var magiskt! En av dom sakerna som satte mest spår var en musik video hon visade för oss. Jag är ingen blödig person eller så, men även jag blev sjukt rörd. Att sitta där i det mörka rummet och verkligen koncentrera sig på varenda ord som sas och varenda rörelse som utspelade sig i vedeon kan tillochmed få den mest känslokalla att fälla en tår inombords.
 
Se videon och verkligen lyssna på avd det är dom äsger och tänk efter.

» Kärlek

Något ser det som överskattat, några ser det som hela livet och allt som gör livet. Det finns alltid runtomkring oss, med oss och vid oss. Det som gör vardagen lite varmare, det som gör allt mera värt att leva för. Du får och ger kärlek, vissa behöver mer än andra behöver. Allt du gör och hur du gör det räknar du in kärlek. Som att baka, hälften ingredienser och tid, reslten kärlek och lycka för att få till det bra. Ta vara på den du får, ta vara på dom vänner och familj som du har. Vänner och familj är där, bara om du är där också och bryr dig om dom. 
 

» Lite halloween,

Dagarna då det är okej för stora och små att uttrycka sig själv helt och hållet utan omdömme i kläder är numera över. Halloween helgen är slut vilket också betyder att lovet för mig är slut i morgon. Väldigt deppmode på det. Men det ska faktiskt bli lite kul att komma tillbaka till vardagen och nej då menar jag inte till skolan, utan till människorna och få tillbaka några av rutinerna.
 
Klädde ni ut er eller så i helgen?
 

» För(löv)ligt

Usch och blä på alla dess löv som faller ned som man sedan får ta ansvar för att plocka bort. Tog en lång sovmorgon i morse, vaknade halv 2 och kände hur hela jag  var slut. Gick upp och gav både hundarna och mit lite mat i kroppen och då kom energin tillbaka, så läget blev mer som vanligt. Det slutade med att jag och hundarna spenderade ca 2,5 h ute i trädgårde och på ängen precis bredvid. Aka, det jag gjort idag är att gått, krattat och fotat en massa. Och jag som hade lovat mig själv en hellugn dag med bara massa tv tittande och serie kolladne, men men...
Depprimerande när man knappt ser skillnad, men lite plattor är ditkagda iallafall.
Innan var det en lergång, så hoppas dom ska skydda mot fall mot marken!

Har ni en tomt hemma ni behöver kratta?

» Blicka framåt

 
Kolla in bak, där har du redan varit och dit ska du inte igen. Gör något med dit liv, gör det du vill och det du känner för. Våga göra det du vill . Vill du bli en ballerina, vad stoppar dig enetligen förutom dig själv? Vem säger egentligen till dig att du inte får, att du är för dålig och att du aldrig kommer att klara av det? Du måste börja stå upp för dina egna tankar och åsikter för jag lovar att ingen kommer att göra det åt dig!
 
 

» Inte en dator på hela dan

Även fast att nästan hela dan har spenderats hemma, har jag inte orkat eller brytt mig om att logga in på en dator. Därav två dagens tips inlägg som i panik puplicerades för att ni sulle få se på något! Vaknade och ville inte gå upp, snozade tills jag blev väckt av Oscar. Han åkte hit, vi gick ut med hundarna, duschade hundrana och käkade lunch tillsamans. Åkte sedan och skulle möta Alice, men det blev iändrade planer och jag åkte hem till Frida och spenderade kvällen där med henne, hennes syrrra och Joanna. Åkte sedan hem och här är jag nu, död i soffan. Har tagit en massa Halloween inspererade bilder som kommer i morgon, hare bra sålänge!
 

» Ur&Penn

Det kan inte bara vara jag som äslakr att ta del av nyheter och rabattar! Så därför tänkte jag dela med mig av detta som börjar idag! 
 
Ur&Penn LÄNK kommer att ha fraktfrit vid köp över 100:- på deras weebbshop i hela november! Och är inte det perfekt eftersom att på torsdag är det fars dag ;) Eller varför inte bara köpa något för att unnda dig själv! För vad är inte bättre än lite feta smycken till en outfit för att göra den tusen gånger bättre!
 
Budget LÄNK / Mellan LÄNK / Lyx LÄNK / Klänning LÄÄNK / Klocka LÄNK / Mobilskal LÄNK / Halsband LÄNK / Örhängen LÄÄNK / Armband 1 LÄNK / 2 LÄNK / 3 LÄNK 

» Inspiration sök?

Är vardagen alltför trist och grå och du gör allt för att hitta lite ljus i vardagen? Då tycker jag allt att du ska klicka dig in på den här hemsidan som jag hittade genom en nannan blogg! Det är aftonbladets egna mode sajt där dom bjuder på allt inom det högsta modet till små stiltips i vardagen!
Mix av de senaste mode- och skönhetsnyheterna, reportage från modeveckor och fashion hotspots, samt modeprofiler. ”Fashion begins with you”, innebär att utan pekpinnar och med hjärta och värme inspirerar vi våra läsare till att tolka och bära trender på sitt eget personliga sätt. LÄNK TILL HEMSIDAN
 

Har du någon gång varit inne på deras hemsida?