» snodde bilder av malin

Hejsan, idag åkte jag och mamma hem till Malin och Annse. Vi var ute med hundarna och gick längst golfbanan och förbi hundklubben. Efter dom fått sitt ute käkade vi lunch, det blev en repris på deras påsk mat från igår :) Vi åkte hem vid ca 5. Sen dog jag i soffan och senare på kvällen tog jag och mamma några mackor med te :)
 
Nu sitter jag och kollar igenom bilder, tog lite på Kiwi. Hittade bilder osm malin tog med sin kamera från i fredags, snodde några som kommer här under. Dock är zoomen heeeelt åt helvete, men men, ibland kan man inte lita på självutlösaren ;)
 
 
Jag och Malin (längst ut) är egentligen lika länga, jag står bara lite konstigt ;)

» liten och söt


» sommar inspo bilder


» vackra tjejer

bilder på några av tjejerna igår. haha, ja jag gillar svarta vita bilder ;)
 
 
 

» ja, vad ska man säga

bild från nån vecka sen. Datorn fungerade inte då, så kunde inte få in bilderna i datorn och Ipadens blogg.se app fungerade såklar inte... :(
 
Men men, den här bilden är från när jag och mamma försökte ta lite gulliga bilder på Kiwi och Solo, det gick sådär. haha
 

» We are all in the same game

We are all in the same game, just in different levels.
Dealing whit the same hell, just different devils


» från i måndags

Outfit:
byxor (favoriterna): Bikbok
Tröja (NY!): Kappahl
 

» Snabb om idag

Hejsan. Åkte hem till Malin vid 4. Vi handlade det sista, sen sminkade hon mig och vi han person göra oss i ordning innan alla kom.

Vi käkade tacos till middag. Sen körde vi charader, där vi skulle först få fram ord, sen skulle vi få fram olika personen från skolan. Haha :P

Vi spelade också "med andra ord", jag och Julia vann. Whooo ;)

Nu ligger vi alla döda i Malins rum och kollar på "granpatrullen", den filmen börjar lite knäpp. Men vi har nyss börjat, får se om den blir bättre efter ett tag ;)


» Orkar inte... :/

Följde med mamma för hon skulle åka och kolla på nån påskmarknad ute på Adelsö.

Det tog ca 50min att ta sig dit.

Väll framme ser vi att den "stora" marknaden bestod av ca 2 bord med saker alltså loppisgrejer, sen var det två bord till med fika osv.... Det vill säga att det såg mycket fjantigt ut...

Det roligaste var att dom hade gjort väldigt mycket reklam för det hela, och gått ut ganska hårt med alla dom samarbetade med. På deras reklam kändes det som att hela Adelsö skulle vara där :P

Men men, nu blir det att ta dog tillbaka till ön och gå ut med hundarna. Fom tycker nog utflykten hit var en väldig dum idé, och jag håller med dom...


» tjej.kvälls outfit

Klänning: H&M
Skärp: Ingen aning, gammalt som gatan ;)
 

» Usch...

För någon vecka sen sa E att det hade varit en mus i hennes rum. Hon trodde katterna hade tagit den, så vi letade inte så speciellt mycket efter den.

För några dagar sen har jag börjat att känna en konstig doft i mitt rum. Har inte tänkt något speciellt på det, förens igår.

Jag kände att själva doften kom från en av mina garderober, rättare sagt, garderoben med alla träningsprylar. Trodde först det var benskydden, men det var det inte.

Sen slog det mig i dag var det kan vara... Musen...

Så idag när jag kom hem, så bankade först mamma och sen jag sönder golvet i garderoben, och mycket riktigt, där under den, låg den, död....

Riktigt äckligt :/ men nu är den borta, städade rent alltihopa så nu luktar allt citron. Bokstavligen citron, eftersom jag kanske tog liiiiite mycket rengöringssprej :P


» bilder istället för text


» Idag och i morgon :)

Hejsan. Idag började dagen med att min handledare var ca 30 min försenad.... Och jag sol var rädd för att vara sen, eller var det, med en minut :O haha

Idag fick jag hjälpa en tjej att gå igenom alla bidrog som skickats in för lilla Mell., Några var faktiskt riktigt bra, andra var helt okej och andra borde banans att någonsin spelas igen. Haha, att människor inte kan höra hur tondöva dom är. Det är därför jag inte sjunger, så slipper det bli så och ingen tvingas lida :)

Efter det i alla fall kokade jag kaffe, fixade ordning fikat åt gästerna och på slutet av dan kollade jag på när dom spelade in :)

I morgon är jag ledig eftersom det är långfredag. Ska hem till brallan då och hjälper henne inför tjej middagen, sover också över där. Mera om det i morgon :)

Ikväll ska jag vara wify och laga maten, sen kommer Malin på kvällen. Då blir det torsdagsmys ;) Får se om hon vill ha sin present då eller på fredag, hon fyller år den 2 januari, därav tjejmidagen på fredag :) hoppas hon gillar den, den är en liten chansning, för hon kommer antingen helt älska den, eller inte ;)

Bild från i morse


» Dagens

Hejsan, passar på att slänga in ett inlägg nu när jag sitter på bussen.

Outfit består av:
Skjorta: h&m
Halsband: bobleroom (stavning?)
Fuskpäls: h&m
Skin jacka: h&m
Byxor: salt
Skor: dr martens
Solglasögon (ej med på bild): Ginatricot


» Idag

Hejsan allihopa.

Dagen började med att jag nästan hållde på att missa bussen. Jag som har varit så duktig och gått tidigare ön vanligt, för att SLIPPA behöva springa sista biten, men men, jg kom med.

Resten av vägen fram gick väldigt smidigt, han med en tidigare tunnelbana, vilket att jag han med en tidigare buss också, så jag slapp skynda mig så där jättemycket fram till själva radion.

Eftersom jag inte är anställd, så måste det alltid vara någon som kommer och mötet mig vid receptionen för att jag ska kunna komma förbi säkerhets grejerna. Det har alltid varit Anne som hämtat mig, min handledare. Men idag var det en annan tjej som jag inte sätt tidigare.

Men i alla fall, hon hämtade henne och sedan var jag med henne och två till på deras morgon möte. Ett möte där dom ska fundera ut vad som ska vara med på programmet som dom sänder.

Efter mötet var klart var dom allihopa tvinga att ringa runt och få dit folk som ska delta i programmet, skriva manus och få ihop allihopa.

Medans dom gjorde det, läste jag nog alla tidningar som dom hade där, och inte bara en gång. Haha. Men det känns i alla fall bättre än att sitta med mobilen, jag vet inte, men att sitta med en tidning känns seriösare än att hålla på med mobilen, på något konstigt sätt ;)

Efter det käkade vi lunch, jag hade med matlåda som vanligt. Ganska skönt, då vet man att det blir go mat ;)

Efter lunchen hängde jag med en tjej som jobbar som biträdande producent för Ugglas program som går på fredagarna. Hon berättade lite om hur dom jobbade och sen pratade vi om massa annat.

Efter det hjälpte jag Anne med kaffet för gästerna som skulle komma till programmet, programmet som jag var med på morgonmötet för.

Under själva sändningen satt jag i kontrollrumet och lyssnade. När det slutade, slutade även jag. Så jag gick till bussen och åkte hem.

Nu står jag och väntar på mamma i Ekerö C, vi ska åka till veterinären så Kiwi ska få sin 12 veckors spruta.

För att hålla värmen nu måste jag hoppa runt lite, hej dååå :)


» Dax att ta tag i bloggandet igen

Eller vad tycks ;)

Som dom första säkert redan vet så praoar jag inne på radion. Idag var min andra dag där.

Idag på slutet fick jag sitta i kontrollrumet när dom sände P4 extra. Kontrollrummet ligger precis bredvid själva studion så man ser in och allt sånt såklart genom ett stort fönster.

Precis när jag kom var det en kille som gick, så jag fick sitta bredvid teknikern och producenten :)

Yohio var bland annat där som gäst, även Paul Hansen som tog årets bild Är en av världens kändaste fotografer.

Kollade runt på sverges radios hemsida och hittade denna bild, om ni undrar om pilarna är det för att peka ut mig. Haha, förlåt på kvalitén på bilden, men så blir det ibland ;)
Bilden är då tagen från Sveriges radios hemsida.


» Match

Hola. Hade min första ute match idag. Var inte överdrivet kallt, hade dock 3 underställ på mig :P Vi förlorade dock med 3:2 mot bele. (?)

Ganska jämn match. Dock deras första mål sto jag alldeles för långt ut och dom fick in en perfekt Lobb som gick flera Meter ovanför mig. Hade inte en chans att ta den, därifrån jag stod. Skulle ha varit snabbare och backat bak, men som sagt, den var väldig hög, så är osäker på om jag tagit den i alla fall.

Nu är jag i alla fall hemma hos Anneli. Ska strax ut med hundarna :)


» Mera bilder

 
Haha, det märks när jag varit ute och tagit bilder, känns som om jag lägger upp samma tusen gånger, men om man kollar närmare är dom faktiskt ganska olika :)

» Utkast: Mar. 16, 2013

 
och såklart en datorn i knät :D

» Sen födelsedagspresent av mamma

Jag fick det här jättefina halsbandet av mamma på posten igår :D Invigde det idag hos Tuva tillsamans med monki tröjan och mina svarta saltbyxor :D
 

» Hejsan

Frida sov över här i natt. Vi kollade på nån film men somnade realativt tidigt, haha. Vi hade planerat att ha filmkväll och ligga och prata hela natten. Mamma ville att vi skulle ha Kiwi, men eftersom vi skulle kolla på film hela natten, ville vi få lite sömn och jag hade träning som jag skulle vara tvungen att orka, så vi tog inte henne. Haha, i efterhand skulle vi kunnat haft henne dock :P
 
På morgonen vaknade hon före mig, så då började hon kolla på en film på paddan. Skönt med någon som tar för sig lite och inte bara skulle lagat och kollat i taket XD. När jag lite senare vaknat till liv kollade jag med henne. Det var en sån där film som är jätte sorglig samtidigt som det är det där riktiga Amerikanska typen.
 
Vi käkade sedan frukost och gick därefter till bussen. Efter träningen åkte jag med Julia hem till henne. Vi gjorde oss i ordning, duschade osv och sen åkte vi till Tuva som hade Tjejmiddag. Det blev vi 3 och 2 till. Jättemysigt fakriskt :D
 
Lite stelt i början eftersom jag bara kände Julia och Tuva, och som sagt, när jag tycker det blir stelt och pinsamt, kan jag börja prata om vad som helst. Haha. Så Julia pikade mig en och annan gång för det under kvällen :P Men vi hade nått att prata om i alla fall. Dock var samtalsämnerna väldigt stela, men men.
 
Efter vi hade käkat gick vi ner till strandne och var lite snabbt ute på isen, gick tillbaka kanska snart eftersom fötterna domnade halft bort. Usch.
 
När vi kom tillbaka fixade vi i ordning mys och kokade te, jag fick vääääääärldens jättemugg. Det var gigantisk :O Haha, en sån vill jag ha hemma ;) haha
 
Mamma hämtade oss därifrån och nu sitter jag här hemma och bloggar.
 
Juste, jag fick en födelsedagspresent av Tuva också :D Jättefint nagelack + Läppstift. Lite roligt eftersom jag har tänkt köpa ett läppstift i liknande färg, vilket jag nu slipper :D Tusen tack igen <3
 
 

» New york city, nån dag i livet ska vi träffas


» Påväg till bussen

Hejsan. Mina händer håller på att dö, men det stoppar inte mig just nu ;)

Håller på att gå till bussen, efter att ha snurrat runt hemma. Hittade inte alla miljarders böcker hemma, så fick lite halv panik. Men det löste sig tillslut och nu kan jag inte stänga väskan...

Idag efter skolan blir det bio med Frida och Adam. Måste komma ihåg att tömma väskan, annars kommer det vara som att släpa på tegelstenar i onödan :P

Efter bion åker Frida och jag hem till mig så sover hon över. Fredagsmys med bästa alltså ;)

Men i morgon blir det att gå upp tidigt för att hinna till träningen vid ca 11 men fotbollen. Vi kommer träna i lilla hallen, så får se hur många det blir, om vi får plats :)


» Dagens

Linne: Ohio
Byxor: salt
 

» min dag

Halojsan. Idag hämtade mamma mig i skolan, slapp vänta ca 1h på bussen. Yejj :D haha
 
Nej men när jag kom hem, gjorde jag inget speciellt... Sen kom mamma kommpis över, Sofia, hon stannade här på lunch och åkte vid ca 2-3 tiden.
 
Vid 7 åkte vi över till Hanna och dom. Jag tog med mig all fotoutrustning och tog bilder på Thomas som han skule använda till sin hemsida. Sen blev det lite bilder få ture hoppade omkring, haha ;)
 
Ska ta med kameran til skolan någon dag också, så jag får mera bilder att ge till er och även som han kan använda sig av :D
 
Sen gick vi igenom lite mera snabbt om hur jag ska göra med hämtning av killarna på onsdagarna :D Så för er som inte vet så ska jag hämta Hannes och Ture från skolan och ta med dom hem och laga middag med dom och vara med dom tills Hanna eller Thomas kommer hem från jobbet.
 
Nu håller jag på att planerar med Adam och Frida inför i morgon då vi tänkte åka in till stan och se på bio. Innan jag somnar måste jag också kolla efter ett par skor, eftersom jag ska skicka tillbaka två som jag fick i födelsedagspresent av mamma. Eller lösa det på något vis i alla fall. :)
 
Hittade den här fina bilden idag när jag googlade runt lite, haha, bästa på länge.
 

» Utkast: Mar. 14, 2013


» dagens

 
Tröja: Hm
Byxor: Bikbok
Halsband: Bikbok
Tofs grejkamojs: Födelsedagspresent av Malin
Jacka: Hollister
Väska: Kaphal
Mobil skal: Punk shop

» slutar 12 idag. WHOOOP


» if you stand for nothing you'll fall for anything.

Hejsan alla underbara läsare :D
 
Idag så hämtade jag Hannes och Ture efter skolan. Vi åkte hem till dom, gjorde i ordning middag och spelade massa spel. Det gick super bra, så samma sak ska jag göra på onsdag nästa vecka :D
 
Vid 6 kom Frida och Emma och hämtade mig och ninya, vi åkte direkt till hudklubben och sen hade vi styrelse möte. Det gick bra, dock så i slutet kändes det att man bara hade suttigt ner ganska länge och att klockan hade tickar iväg, men jag höll mig vaken tills jag kom hem i alla fall ;)
 
När jag kom hem, trodde jag min mage skulle dö om den inte skulle få i sig mat, så jag käkade lite rester från igår som fanns kvar. Brukar inte vara speciellt hungrig på kvällarna, men men.
 
Nu på kvällen har jag inte gjort något specielt, förutom att redigera dom bilder jag tog i morse. Dom som jag inte hann lägga ut i dagens ourfit inlägg ;)
 

» Mar. 13, 2013

Jag och brallan gick nyss och hämtade hennes gympa klädet som hon glömde hemma. Så nu är vi påväg bort till gympasalen för att ha gympa. Hejdåååå.

Bild från i morse


» planering för idag

Hejsan, idag efter skolan åker jag och hämtar Hannes och Ture. Sen åker vi hem till dom så ska vi laga middag och lite såå :D
 
Vid 6 kommer frida och hennes mamma förbi och hämtar upp mig, sen åker hon och jag till hundklubben för att ha möte med MHU (mälarö hund ungdom) eftersom vi är med i deras styrelse.
 
Skcikar med några bilder från förra årets tävling då jag täclade med liv. Checka in mina snygga outfit HOST* haha. Jag är alltså personen i träningsbycor och rutig grå jacka ;)
 

» Dagens

 
Tröja: Mammas från Åhlens tror jag
Byxor: MOnki
Halsband: Bikbok
Dounout: Hemma gjord

» sovmorgon


» frukost


» as we got older

As we got older.
The mosters crept from under our beds inside our heads.

Ett av mina absolut favorit citat, stämmer väkligen in just nu!
 

» Fredag, sova med över med fetis :D


» äslakr nya tröjorna

snart blir det nog att springa till bussen. PUSSS

» Dagens

 
Byxor Salt
Collage Cubus
Skjorta Ginatricot
Jacka HM
Handskar Mammas
Mössa (hade förut en pålsboll på) HM

» snart träning

hejsan, går nu snart mot bussen för träning med bästa laget :D
 

» The typical jag

I morse blev det kaos. Försov mig 15min. Katten hade ner 3 glas, så hela golvet var fullt av glassplitter. Mamma hade inte förberett mat till kiwi, hennes mat måste man blötlägga dagen eller 1h innan. Så hon sprang runt och Pep hela morgonen Och så failade jag minst 999 ggr när jag skulle ha på mig eylinern, såklart... Det hållde på att bli panda looken ;)

Dock behövde jag inte springa till bussen, utan jag fick faktiskt vänta nån minut. :O lite variation i alla fall ;)


» Dagens

Collage: Cubus
Skjorta: Gina
Byxor: Salt


» Utkast: Mar. 12, 2013


» Mar. 11, 2013

Hejsan. Idag hade jag och Malin våran egna idrottslektion. Det var jättekul och det gick faktiskt ganska bra, inte för mycket kaos i alla fall ;)

Vi hade en "mini turnering" där vi hade en massa olika sporter som vi blandade. Jag fick prata i mikrofonen, då Malin inte "vågade" haha. Det var jättekul, förutom att jag hörde mig själv. Inte lika kul :(

efter det åkte vi hem till henne. Vi var ute och tog foton, såklart ;) Vi var ute i ca 5 min, redan då hade vi hunnit halvt dött, både av skorna och av kylan. Dock så tappar man känseln i händerna ganska snabbt :P haha.

Dock så han vi Inge få in bilderna från hennes datorn till min, eftersom hon skulle iväg till dansen och jag skulle hem. Men sen så visste inte hon heller hur man skapade en " hemlig " mapp på Facebook, så vi får försöka fixa det någon Annan dag ;) så ni får tyvärr inga nu :(

När jag kom hem gjorde jag middag år alla. Blev egna panerade torskfileer med ris, sallad och hemma gjord citronsås. Blev helt okej slutresultat, dock skulle jag kryddat fisken mera, den smakade nu alldeles för mycket.... Fisk :P

Nu måste jag i alla fall sova, om jag ska orka gå upp imorgon, kommer nog inte orka det i alla fall, men men. PUSS OCH KRAM


» Utkast: Mar. 10, 2013


» ja men önska mig lycka till då

Dock har jag bara 1 hund och 1 katt, det brukar var fler. Men det räcker gott och väll just nu ;)
 

» tillsamans kan vi gå över rött


» min dag

Hejsan, i morse ställde jag larmet på 7.3o för att jag skulle ha gott om tid att göra mig i ordning osv inför konfamötet.
 
Gick sedan upp från själva sängen 8.45 Haha. gjorde mig i ordning och fixade frukost som bestog av omeett och kyckling, fråga mig inte hur jag tänkte där.... Men men vissa dar får jag ryck och vill du ha "riktig" och lagad mat till frukost ;) Men det blev riktigt bra, förutom att jag råkade bränna den första :(
 
Gick till bussen vid 9.45, fick springa den sista biten. som vanligt. Men busschafören var snäll och stannade så jag kunde åka med :D
 
Julia gick på bussen sen när den åkte förbi henne, sen åkte vi till bromma för att sedan byts till tunnelbanan., sen var vi framme. Vi gick den korta biten från tunelbanann till kyrkan, dock kom vi dit för tidigt så vi stod och vänatde ganska länge på attd et skulle börja.
 
Vid 11.oo vard et gudstjänst, i mitten av den roppade dom upp alla konfermander så vi fick vära biblar. Så tills midsommar ska jag ha läst en del i den, men det är gott om tid, så borde hinna ;)
 
Efter att gudstjänsten var klar hade vi konfermander + ledare ett litet möte, där vi skulle lära känna varandra bättre. Det roligaste där var att julia trillade av stolen :P haha
 
Efter alla möten och att vi var klara åkte vi till vb och jag köpte två tröjer.
 
Vid 14.oo kom mamma, sanna och elisabet dit, så vi gick och såg "små citroner gule". Den var helt okej, dock satt det några bakom oss, och deras skratt var nog roligare än själv skämten, haha.
 
 
 
Efterd et åkte vi direkt hem, och sen dess har jag inte gjort något speciel. Jo jag gjorde i ordning middag, sen skärde jag upp äppel och apelsin bitar som mamma och jag hade som söndags-mys. Mumms.
 
Dock så skickade frida hela tiden bilder på min vara choklad, då blev mina öppelbitar inte liak goda längre. haha :P
 
 
Jsut nu sitter jag i soffan och hålle rpå att soman, ska gå och ta bort allt smink, sen blir det att drömma sött.
 
GODNATT  ALLESAMMANS

» close your eys


» jahap

då var även den här födelsedagen över.
 
Idag var väll som alla andra dagar, fick massa skor av mamma och pengar som ska gå till konfermationen, den dåliga sidan med att ha en mamma som är sjukskriven. Men massa skor blev det i allla fall :D
 
Men men, som sagt seg dag i alla fall. släkten kom, sen melo, som sög... som vanligt ;)
 
Jag och malin gick ut och tog i alla fall lite bilder med mina nya älsklingar. bilderna är tagna av malin :)
 

» nya skor!

Om jag inte redan var längre än alla andra tidigare, komme jag definitivt vara dte nu!
 
Fick dom av mamma i morse, dock bara halvhjärtat tror jag nog ;)
 

» IDAG BLIR JAG 15 BAST! WHOOP

 

» NYYTT

 
Shorts: Monki
Blus: Monki
 
Bikbok har fått en motspelare när det gäller min älsklingsbytik tror jag allt ;)

» Dagens

Jacka: h&m
Halsband: bikbok
Skjorta: h&m
Byxor: salt
Kängor: dr martens


» You're perfect to me

 

» it gets you

Trust gets you killed.
Love gets you hust.
And being real gets you hated.
 


» Väntar på att lektion ska börja

Hejsan, sitter inne i klassrummet och väntar på alla. Passar då att skriva ett inlägg.

Idag efter skolan ska jag, brallan och våra mammor in till friends arena och kolla på genrepet för melodifestivalen.

Först åker vi till Solna och käkar, ska höra med mamma om jag kan kolla efter något som jag kan ha på mig i morgon då släkten komet och firar mig eftersom jag fyller år.

Har faktiskt inte tagit en enda bild på mig idag, så ni får med ett quote istället :)


» Duktig tjej

Lagade all middag igår :)

Wifye varning dör alltså :P


» Utkast: Mar. 07, 2013


» of course

Of course I talk to myself.
Sometimes I need expert advice
 
 

» Put on my blue suede shoes


» A girl

A girl should be two things, glassy and fabulous
 

» NYYTT

 
Byxor Monki
Tröja: Ohio

» kände för att space:a upp mian bilder lite


» tidig födelsedagspresent av Farfar och Agneta

 
Tack så jättemycket igen ♥

» Sitter och väntar...

Sitter och väntar i radiohuset på min handledare för praoen.

Jag ska som sagt praoa på P3. Ska bli grymt kul. Men nu är jag bara här för att få papprens ifyllda osv.


» Du tar ett kliv fram, ett till mot ditt nya liv


» Dagens

Jacka: h&m
Solglasögon: ginatricot
Byxor: NYA monki
Kängor: dr martens


» Mycket fina B&W bilder


» Dagens

Skjorta: h&m
Byxor: bikbok
Skor: din sko
Jacka: h&m
Halsduk: ginatricot


» Påväg in

Hejsan, nu är jag och Frida på bussen. Bara så att ni vet :)


» TAGGA tjejer

Hola, sitter på bussen som vanligt påväg till skolan. Dock ska jag och laget vidare till Spånga för att spela match med TIF.

Ska bli grymt kul, dock så har jag IBS "riktiga" inneskor, så kommer vricka fötterna. Men men...

Ikväll åker jag och Frida som sagt till stan och kollar bio. Sen sover hon över här :)

OBS INLÄGGET SKULLE PUBLICERATS I MORSE


» Welcome to the new age


» Det är helt okej att ha en annan åsikt om mig. Jag kan inte tvinga dig att ha rätt.

 
Det är helt okej att ha en annan åsikt om mig. Jag kan inte tvinga dig att ha rätt.
 
Nu måste jag ta och sova om jag ska orka gå upp vid 5 för att gå ut med lillskräpet. usch...

» mys pys kläder

Hejsan, eftersom jag egentligen har matte prov i morgon passar jag idag på att plugga på alla tusen stenciler vi har fått.
 
Dock kommer inte jag vara med för i morgon i skolan för att jag har skol dm. tråkigt nog så måste jag får skippa min sovmorgon, men det är det värt ;)
 
När matcherna är slut ska jag hem och ducha, sen åker jag och frida in till stan och se på bio. Ska bli gymt kuuuuul, får se hur vi gör sen om hon sover över eller så ;)
 
 
Tjockiströja: Mammas gammla boomerang tröja
Mjukis shorts: Hollister

» Hejsan


Mamma kom och hämtade mig efter skolan. Nu sitter vi i bilen och väntar på att det ska bli våran tur att åka in i biltvätten.

Påvägen hem ska vi handla, jag fick nått knäpp för mig så jag ska Baka bröd. Ni får bilder sen på hur det går. Haha.

Ikväll är det springning med laget som gäller, skönt efter att ha tagit det lungt under sportlovet att börja träna som vanligt igen.


» Måndags-mys

Hejsan allihopa, efter att ha gjort klart hela hemkunskapsläxan, tvättat och fönat hunden, dog jag och katten i sängen med topmodel på paddan. Mys pys.

Gjorde först i ordning äppelbitar, men i mitten av själva äpplerna var dom lagt mögliga, riktigt äckligt :( Men som tur var fanns det apelsin här hemma, funkar lika bra :)

OBS INLÄGGET SKULLE HA PUBLICERATS IGÅR!


» Du måste resa dig och se vart denna vägen leder


» dagens

 
 
Tröja:
Ginatricot
 
Shorts: H&M
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NU SKA JAG SPRINGA TILL BUSSEN: PUSS OCH KRAM

» Påväg hem

Gick nyss av bussen. Är hemma om ca 5.


» Även om solen går ner, så kommer den att gå upp igen


» Dagens

 
Tröja: Ginatricot
Byxor: BikBok
Armband: OXXO

» I know you're no good but you're stuck in my brain


» impossible


» vatten

Hejsan, i lördags när jag var hos farfar gick jag och pappa ut och skulle ta bilder på solnedgången. Men det gick inte så bra, eftersom det var för lite moln på himlen och när det började bli solnedgång hade mina fingrar redan frusit till is... :/ Innan det blev solnedgång passade jag och han på att ta bilder på vattnet som var i ån bredvid.
 
Första gången jag har försakt ta bilder med låmg självutlösare på vatten, så förvänta er inget. 
 
Här är dom bästa som jag fick, ni får med en "in action" bild på pappa.
 
 

» Mys med älskling

Eftersom jag varit borta hela helgen och hela veckan har jag varit uppslukad med valpen. Så ikväll var det min lilla älsklings tur att få ligga i min säng och sova och mysa med mig.
 
 
Håller just nu på att lägga in en massa tidsinställda inlägg med bilder jag tagit i veckan som ska komma upp på bloggen, under bilder kommer det också komma med en låt från youtube. Så ni får höra lite mera vad för sorts musik jag lyssnar på, ganska blandad tror jag dock ;)

» fältet


» solens strålar


» Liv