» Ändrade planer

Kaos var ordet, stressade runt, arga mamma och anmällt blä som sedan som tur var blev en bra kväll! Jag skulle ha stuckit in til stan med joanna och sett på bio. Påvägen tappar jag mitt id kort och lite annat på bussen, så ringde runt osm en galning för att få tag i dom. I panik var jag tvungen att åka hem för att hämta upp glasögon och möttes av en arg morsa som ville att jag skulle stanna där hemma istället. Hon tycker att jag alltid är iväg och borde bara vara hemma och ta det lungt lite ibland.... Detta gjorde att det blev lite omändringar i planerna och Joanna kom hem till moi istället. Jättemys! Vi såg på en skräckfilm, men endast halva innan hon var tvungen att åka. Tyckte synd om henne som var tvungen att gå hem sedan i mörkret!
 
Men men, allt kan inte va efter hur man planerat det!

» Sömn

Det är som att jag är rädd för att missa något, hur jag kan försvinna bort och inte va med. Jag har aldrig varit en sån som gillat att sova, när jag väl gör det är det helt ok men bara det att gå och lägga sig är så frustrerande tråkigt! Enda gångerna jag gillar sömn är när jag är sjuk, och då orkar jag endå inte göra något annat! Men dom senaste veckorna vet jag att det har gått lite till överdrift, snittat på 5h och nu börjar jag att ta stryk av det. Vaknade vid 9 i morse av väcklarklockan och att mobilen pep. Skulle möta upp morsan lite senare, så satte lite fler alarm så jag kunde sova lite till. Det hela slutade med att jag sov IGENOM 7st larm och vaknade upp vid 13.00... fan
 Kaffe skulle inte sitta fel just nu!

» Rebecca Stella för Nelly.com

En av dom mest omtalade kollektionerna på sistone måste vara den senaste stora för nelly.blogg gjord av Rebecca Stella LÄNKJag skulle beskriva hennes kolektioner för vågadd, stilren med det lilla extra. Den är inte jättestor, men man ser att hon har finslipat på varenda plagg in i det sista! Jag tycker dock personlig bättre om hennes tidigare kollektioner, men det betyder dock inte atat jag inte gillar den här! För det gör jag verkligen!
Jag hittade tre saker som föll mig otroligt mycket i smaken, särskilt den svarta klänningeen som även är öppen i ryggen! Älskar även hur hon har citerat sig själv och lagt in det, sjukt coolt gjort! (Collage by me)
 Klänning LÄNK / Topp LÄNK / Jacka/kofta LÄNK
 
Vad tyckte ni om hennes  kollektion?

» Du är så underbar

Det kan gå dagar, veckor kanske tillochmed måndaer uatn att vi ses, men när vi väl gör det är det som att inget har hänt som att vi sågs dan innan. Vi är verkligen så, vär är med varandra 24/7, sen händer något och vi hörs knappt av. Sen är vi tillbaka där och ses varge dag och varge minut igen. men det är underart! Du är verkligen som min syster, den där blonda lilla sladdissen brevbäraren kom med en vacker dag. Vi lärde känna varandra genom att vi skulle gå samma hundkurs, innan hade vi bara gått i samma klass i typ 2 år och hatat varandra, haha. 
 

» Jag gillar väldigt mycket

Har haft en sån underbar tur att ha fått sånna sjukt underbara vänner! Ni betyder bokstavligen allt för mig, ni är dom som får min vardag att rulla, attt prata med er och allt blir bra.  Jag äslar er alla ♥ 
Alicie är en av dom som jag på senaste tiden har börjat se en hel del, eller typ tre gånger hitills, haha. Men vi har haft våra prat och allt mellan himelen och jorden, riktigt deep men med ett lätt leende och ett stort hjärta på det hela! Vi träffades igår och satt på Expresso house vid hötorget för hon skulle få sin laddare hon glömde hos mig. Den jag nyss märkte att jag fortarande har kvar....
 
 

» Påväg mot ljusare tider

Suttit på en buss sen 2h och 14minuter nu. Klockan 9.45 stod jag redo med badkläder, dom mysigaste kläderna och frukost på vallen redo för avfärd. Sitter på en buss påväg till örebro för att bada i deras badland. Ska bli galet kul! Taggad som fan! Vi har kollat en sjukt kul film som nyss tog slut, så vi sitter och snackar och så. Killarna hittade nyss några handskar dom sitter och leker med...



» jag bara vet

Jag bara vet att min frukost i lördags den 10/18-2014 var sså mycket godare än din. Den bestod av ett bra gäng, grädde, hemmagjord sylt, socker, mjölk, mjöl, ägg, oboy, gröt och äpplen. Även lite mini-marsmellow. Så nej, kom inte och säg emot, för både du och jag vet att du har fel och att jag har rätt
 
 
 

» Frukost endast för mästarna

Det har blivit lite av en tradition här hemma att göra något lite speciellare att käka till frukost. Som idag, jag var osäker på hur mycket bröd och sånt det fanns, men då började vi prata om att göra frallor av något slag. Det hela slutade i att vi gjorde Amerikanska pannkakor istället!
 
Så istället för att bara äta en vanlig gammal tråkig hederlig frukost, ta och gör något sånt hä i stället. Smart då man kan få med alla, nån tar fram ingredieser, nån dukar, nån tar fram mysig musik. Och det blir roliager att käka där man lite har fått jobba för det.
 
 
 
 

» Häng med brudarna

Hade fixat i ordning totallt, letade överallt efter flera täcken och kuddar, tillochmed popcorn var inhandlat för att få till den perfekta mys-tisdagen. Efter våran mycket seriösa träning trodde jag skule dö så jobbig var den.... host. Så åkte jag, Julia, Wilma och sofie hem till mig, även Tuva kom spontant.. Vi skulle se på film, men valde bort det mot en massa prat och allsång som höll på långt in i natten. Det vart nattkäk i form av havregryns gröt och te och lite skrämsel då jag låg gömd under trappan ute. mohahahaaa. Vi trängde ihop oss alla i min säng och jag låg tydligen och sov bokstavligen på alla, som vanligt hade jag inte vaknat av mitt larm som jag fortfarande har glömt att stänga av så min mobil låg under en jacka vid fotändan. Slutresultatet av det hela var att det var en mycket mysig och rolig kväll.
 

» Träning för proffs

"Dagens 7 oveklingar, alla andra suger (speciellt thaimatsätande Sara på dejt)" så lät kommentaren om bilden vi la upp på lagets instagram efter dagens mycket seriösa träning. Vi gjorde nästan allt, men endå inget idag under timmen. Ingen träning egentligen inplanerad, men vi sju körde på endå utan tränare. 


» Mys dag

Vaknade av larmet för en gångs skull, för att sedan somna om och snoza i 30 oberäknade minuter. Ställde larmet i för att jag skulle möta upp joanna. Vi bestämde att vi skulle ses eftersom det var sjukt länge sen sist, vilket var jättemysigt! Vi åkte in till kista och gick runt i miljader affärer, båda vi fick med oss några grejer hem. Så det ska ni snart allt få se!  Vi var där i flera timmar men komm överens om att vi nog behövde åka in igen då vi lungt hade kunnat vara där längre! 
Bild från när hon och jag tog bilder med läng slutartid i mörkret för ett tag sen :) Btw, ni har väll inte missat att hon har en bblogg? den hittar ni här LÄNK
 
Åk inte till det vanliga shoppingcentret. Hur kul är det att ständigt känna igen sig och vart man är. Vi åkte till kista för att vi båda inte är jättebekanta med det, eller jag har varit där en del med morsan men inte Joanna. Mycket roligare att gå i affärer som man inte brukar, annat sortiment osv! Ja det kanske blir en lngre resa och allt kanske är snurrigare, men då lär man sig att hitta på flera ställen också!

» Laserdome

Först var det bara ett sort nej, jag pallade verkligen inte. Men efter ha gått och tänk på det verkade det mer och mer roligt, något det verkligen blev! Efter jag hade varit hemma nån timme fetr ha varit hos Oscar så drog vi iväg igen, hämtade även upp Frida så hon följde med. Vi åkte mot brommablocks till ett ställde där dom har allt möjligt, paintboll och laserdome blandannat. Men vi körde iallafall laserdome, sjukt kul och lite annorrlunda. Jag vann båda gångerna Stolt! I första omgången skiljde det ca 1000p mellan 1:an (Jag) och 2:an men bara några få mellan dom andra!
 
Det var inte heller jättedryt tyckte jag 100:- för 2x15min. Så ifall ni vill göra något är är i närheten av brommablocks tycker jag verkligen att ni ska gå in på deras hemsida LÄNK

» Lyssnar du bara eller tolkar du?

Jag har alltid fått höra att jag övertolkar situationer. Vilket jag ibland kan hålla med om. En sak där det framgår extra tydligt är när det kommer till musik. Jag lyssnar inte bara på en låt, utan jag Lyss-lyssnar på en låt. Jag tolkar texterna, är den glad, sorglig, ledsen eller arg. Om den är engelska brukar jag sitta för miig själv och översätta den, detta gör att jag väldigt enklet lär mig lyricserna till låtar. Det jobbiga med det hela är att låtar antingen blir 1000% bättre, eller 100% sämre. En bra låt kan förstöras helt för mig om den har ett dålig eller inget budskap allt! Men en dålig låt kan även bli bra, baara budskapet tas fram på rätt sätt!
All about the bass, en låt som den flesta har någon gång hört eftersom den spelas nonstopp överallt. Men har du någonsin verkligenn lyssnat och hört vad det är som hon sjunger om och menar med låten? 
 
Hur är ni, lysnnar ni på låter, eller gör ni som jag och annalyserar dom?

» Trött

Käsnlan när allt man vill är att dyka ner under jordens yta och bara sova. Så har jag känt enda sen jag fick det upptryck i ansiktet "höstlov". Mina kropp och hjärna är bokstavligen där, helt insnöad i bergeppen lov. Det har gjort att jag faktiskt har lyssnat på mig själv, att jag varge dag har tagit några timmar off fråna allt annat bara suttit ner, hållt på lite med bloggen osv och att jag även har sovit bättre och mycket längre! Lyssna på er kropp för den är den enda ni kommer att ha livet ut!  Dock som vanligt får jag för mycket spring i benen av att bara ta det lungt, vilket gör att jag har en miljard ideer och tankar och sakers om ska göras! Thats the way I like it!
 

» Varit hos bästa

När det inte spelar roll när man ses om vilken dag det är, hur män känner sig eller ser ut, då har man riktig vänskap. Sov över hos Oscar inatt, dom kom över hit på fika så åkte jag med dom hem. Vi skulle se på film, men det slutade men att jag somnade och han såg klart på den. Var så otroligt trött, lite konstigt för att vara mig! Och när vi la oss somnade jag på ca mindre än 5min. I morse tog vi det bara lungt, käkade frukost och snackade. Sen åkte jag hem och han cyklade över till vodar, galning säger jag bara, det tar ca 30min att cykla och vädret är sådär!
Bild på hans mycket fina hundar !
 

» I löv (love) Höstlov

Älskarr när ett ord låter som ett annat på engelska! Idag är det första dagen på hötslovet! Eller man kan säga attd et var i lötrdags, men om man ska vara riktig så är det faktiskt idag. Mycket välbehövligt!
 
Älskar hur det ser ut som om jag försöker kyssa löven, haha. 
 

Vad har ni för planer för denna vecka? Eller har ni ens lov nu?

» Dagens outfit

Stannade idag vid drottningholmsparken och tog lite bilder. Det blev bilder både på mig, Frida,  Narin och hundarna. Sjukt mysigt och font där borta!
Collage tröja (?) / byxor Salt / Jacka (?) / Halsband Ginatricot / Skor fått av morfar

» Mat

Är så sjukt hungrig! Ska därför strax börja med maten! Här hemma är det egentligen ingen som gillar att laga mat, endast jag. Vilket gör att när jag får nån timme över eller är hemma runt middagstid så brukar det vara jag som lagar. Standarden är att slänga på högsta musik och samtidigt stå och halvdansa nån lite stel dans underbart! Även om jag bakar, så tycker jag att det är roligare att baka än att äta det som jag har bakat.
 
Gillar ni att laga mat?

» Skärholmen

Frida sov över inatt. Kändes hemskt, men vi hade faktsikt ett larm ställt till idag, eller typ 5 för att vara exakt... Inatt ställde man om klockan till vintertid, vilket gjorde att det blev fel med larmen så jag var tvungen att göra fler på morgonen. Vi gick upp och gjorde oss i ordning på 10 min, tog med frukosten påvägen oh sedan åkte vi iväg till skärholmen med morsan och dom andra. Jag köpte en tröja från bikbok, bilder kommer in senare! Frida köpte även en super fin jacka, ett riktigt spontanköp men det blev sjukt bra!
 
 
 
 

» Blir man inte sugen på lite snö nu?

Hatar slask och regn, jag bokstavligen hatar vädret på hösten med hela mitt hjärta. Känner att hatet flödar lite nu men men. Snö eller inte snö, vinter eller sommar. Det ska inte vara några mellanperioder i form av höst och vår. Blev riktigt taggad på vintern, kollade igenom en massa gammla bilder häromdagen. Från när jag var i kläppen men Malin m familj + massa andra (frida te.x)  och fick sån sjuuukt längtan till allt som har med snö att göra. Om det så bara är att vara barnslig och kasta en snöboll eller sitta inne och tycka synd om sig själv för attd et är så kallt med en kopp med te, ja ni fattar
 

» Myspys

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länga. Efter två veckor ses vi igen! Frida kom hem vid 19, efter det åkte vi in till stan och satte oss på cafe 60 som ligger vid rådis. Sjukt mysigt, me dock dålig belysning kom vi fram till, aka inga bra fika bilder... Haha. Men vi tog några ute iallafall :)


Har ni haft en trevlig kväll?

» Besviken jag blev till en nervös jag

Igår skulle Kaptenen ha upprätt, men han kom aldrig. Han dök aldrig upp, sjukt tråkgit och alla blev riktigt besvikna! Hade sett sjukt fram emot det, mycket männsikor där osv. Men det här gjorde att jag och Alice gjorde en riktig spontanare, verkligen en spontanare! Vi uppträdde istället. Vi körde en låt som vi fick klar förra veckan. Jag har bokstavligen aldrig varit så nervös i hela mitt liv, det lät säkert hemst för jag kunde knappt stå på mina ben för dom skakade så, men det är inte det som spelar roll just nu för jag gjorde det! Alice som annars brukar va lugn som en filbunke blev även nervös, hon gick in i min nervöshe hahat! Vet dock inte om jag någonsin kommer göra omd et inför människor jag känner för jag får sån sjukt ångest över det!
 

» Den perfekta början

På det som nu ska bli det perfekta lovet! Alice sover över och var även nere på gårn med moi, sjukt kul att bara få vara med bara henne, i vanliga fall är vi alltid fler så nu fick vi en chans att lära känna varandra! Vi pratade om allt mellan himel och jord, bokstavligen gick igenom våra liv. Vi träffades igår vid gårn, så var vi där tills odm stängde, efter dte åkte vi och några andra till ett kafe i centrum som har nattöppet + bjuder på gratis fika på fredagar.  vem säger liksom nej till gratis fika! Vi gick och la oss vid halv 4 bara för vi hade så mycket och prata om, det gjorde att vi sov till 12. Myyyyys faktorn på det var galet hög!
 
 
 
 
 
 

» So much sweetness in a few pictures

Några barn häromdagen på kungsan, fastande för dom och var tvungen att snabbt ta en bild. En grej där borta där det var dom i åldrarna 5 och ner, var vid åre tältet där dom hade en "snömaskin" aka såpbubblor i form av snöflingor. Där stod det en miljard sura föräldrar som var trötta och ville hem, men lika många barn fast en helt annan syn på tillvaron. Har aldrig sett så stora leenden och då var det enadast gjord av några balloongor och lite vatten ipremsivt. Lite kul hur att se hur markant skillnaden var på barnen och föreldrarna okej, jag ljuger om jag säger att alla var så, men majoriteten stämmer in på den här beskrivningen!
 

» Löv

Var ute tidigare idag och tog outfitbilder, såklart var man ju tungen att kasta lite löv också! Idag är det dax för Kapten Röd nere på gårn, sjukt kul det ska bli! Har med mig kameran, så jag är förbered till max! Alice kanske även kommer och slaggar hos mig sedan, supermysigt!
 
 
 

» Dagens outfit

Idag var det FN dag i skolan. Eftersom jag är en av skolans friendsare så fick jag stå i aulan framför scenen med en massa andra och hålla i ljus och lite vimplar. Vi var tvugna då att ha en dresscode, mörka byxor och en vit tröja. När det aktiviteten var slut så fick vi i alla klasser prata lite om mobbning, hur olika människor behandlas osv. Kul att se att klassen hade ganska liknande åsikter och om inte så vågade man i alla fall stå för det som man tyckte och tänkte!
 
Byxor HM / Tröja HM / Halsband Gina 

» Dagens tips-mys

Nu är ju vintern iprensivt här och om inte annars så är det riktigt höstigt ute! Så jag tänkte ta och tipsa alla om världens favoritaffär, aka Ikea om saker man kan införskaffa därifrån frö att mysa upp vardagen! Tänk er att komma hem och bara slänga sig i sängen, mysa upp sig i ett hörn med en stor filt och en massa kuddar bakom ryggen! Sen några tända ljus eller en ljusslinga för att göra det änny bättre!
Kudde m knappar LÄNK / Kudde Grå LÄNK / Kudde B&W LÄNK / Filt Grå LÄNK / Pläd Vit LÄNK / Filt Stickad LÄNK / Ljuslykta Svart LÄNK / Ljuslykta Vit LÄNK 

» Diss och hiss med hösten

 
 
1. Färgerna: hur den tråkigaste bilden kan få så  mycket liv. Hur insperationen bara flödar så fort man går ut.
 
2. Te:t blir tusen gånger godare: Hur man ständigt går runt med en myskänsla oxh längtan efter att hitta ett mysigt kafe där man kan spendera flera timmar och bara prata.
 
3. Alla snygga höstkläder: som kommer till butikerna! Hur overzisat blir inne igen, hur dom dova färgerna plockas fram och myser till allt!
 
1. Flåttit hår: Jag går ofta runt med kepsar, men nu när hösten kommer så istället för att bara plocka fram höstjackan, så tar även jag fram mössan...
 
2. Snart är den riktiga vintern här: Den som väntar på något gått väntar aldrig för länge, men i det här fallet kan det ibland vara lite fel.
 
3. Mera stress i skolan: Allt ska bli klart inför jul och det känns som om även lärarna får mindre enrgi, vilktet resulterar i mera läxor för oss.
 
Har ni några hiss och dissar på hösten?
 
 

» Mys

Morsan hämtade upp mig efter skolan. Vi åkte direkt till eriksdalsbadet där jag glömde mina badshorts i tisdags oupps. Hittade dom som tur var, letade bland miljader andra klädesplagg. Efter det åkte vi till ringens centrum för att käka middag, sen var det lite grejer vi behövde göra. Så nu sitter vi här på en grekisk resturang och väntar på vår mat!





» Lite halloween känsla

Tenikarna ska vara duktiga, men vi behöver också ha kul! Skulle aldrig klara av den här linjen om det inte var för att vi ibland kan släppa loss och va oseriösa ibland! Tråkiga teori lektioner alla dagar i veckan skulle jag aldrig klara av, det räcker med all matte för jag har matte C 5 dagar i veckan. Som idag hade vi pumpa tävling, alla klasser tävlade om att på 10min göra den snyggaste pumpan. Vinnar klassen van över 1kg godis. Vår pumpa vart inte den snyggaste, den fick inte en enda röst...
 
 

» Nya designen

Ni som brukar handla på Junkyard.se  vad tycker ni om deras nya hemsida? Jag har hört mycket, både bra och dåligt om den. Själv tycker jag att den verkkar ganska stilren, synd bara att man nu längre inte kan blanda tjej och killkläder, såsom man kunde förut. Nu är det mera uppdelat.
 

» Hur man hinner med livet

Utan att glömma bort att ha kul påvägen, för mycket blir lätt fel. Just nu är mitt schema galet, det är minst en grej jag har bokat varenda dag, kommer inte ihåg senaste gången jag bara var hemma en hel dag. Men jag gillar det så, är ingen person som gillar att vara still, kan inte ens kollla på film utan att få lite fnatt. Det är kul när saker hände och ja, jag är galet trött. Men det är så värt det! Dock det som tar stryk just nu är min sömn, vilket jag vet om så det är något jag försöker bättra mig med.
 
 Livet rullar på ganska bra för mig just nu vilket är en otroligt bra känsla!
 

» Mys

Em bra dag ska nu avslutad ännu bättre! Dax för ännu ett mysäng med bösta brudar!

Vad har ni gjort idag?

» Skog

Älskar känslan av att bara gå, att ha noll krov, bara lyssna på musik och slappna av. Då man vet att det inte finns några måsten, nör mna kan gå ut och gå för att man vill, för att man orkar och för att man känner för det. Musik i öronen och så bara går man där, utan måsten och besvär-
 

» 24 oktober är det dax för kapten röd

Har du planer, avboka dom, har du inga planer, ja då är det daxa att boka in några för den 24 smäller det! Inte bara vem som helst utan självaste kapten röd kommer att komma till gården där jag brukar hänga! Är du som mig och älskar hiphop, eller du kanske rentutav bara gillar att lyssna på feta människor! Ja då är det hit du ska ta och komma! Och om inte något av det kan du ta dig hit bara för att få känna av viben av att hänga på gården där jag brukar vara, eller hänga med mig!
 
Träkvista Ungdomsgård, den 24 Oktober (nu på fredag) Kapten röd spelar för alla ungommar som är mellan 12-17 år! lägg det på minnet!

» Närvarande men endå borta

Ni vet känslan när det känns som om allt man gör, så gör man det utan känsla? Typ så har dagen varit. Den har varit helt fantastisk, men den har endå bara varit. Vi var på etiksdalsbadet och bada, supermysigt men vi kom liksom aldrig igång. Alla var supertrötta, så höjdpunkten var att bada bubbelpool och bara snacka! Idag har jag även lagt sjukt mycket pengar på mat, både mellis och middag + ännu mer mat var det jag köpte idag. Mellis vid tc med tjejerna och middag vid vb med några andra, även det var supermysigt! Stack dock därifrån tidigare än dom andra för skulle till gårn. Påvägen dit höll jag igen på att spricka av hunger, så köpte lite nötter att knapra på påvägen dit. Mat in my <3
Me and some of my göris today


» Dagens outfit

Tröja (Secound hand butik någonstanns?) / Byxor salt / Halsband Diy / Keps Junkyard


» Fire burns brighter in the dark

Här kommer bilder från när jag var på gårn och fotade när dom hade bal på ekebyhovsslott. Bilderna nu är ifrån dom som hade en eldshow, sjukt duktiga!
 
 

» Dagens details

Idag kommer bli en sjukt soft dag! Börjar med att vi halvt är lediga, Det är aktivitetsdag, så man fick välja mellan en massa olika saker att göra. Att bada var en av dom mest "fria" sakerna man kunde göra. Så jag och många fler valde det, just för att samtidigt kunna hänga men endå göra något kul. Efter det ska ännu fler samlas någonstans och käak middag tillsmamans inne i stan eller så, sjukt nice. Hoppar träningen idag eftersom jag känt mig lite halvdålig, plus att jag ska bada, så då vill jag inte göra dte ännu värre för mig
Det här halsbandet har jag även gjort själv faktiskt i slöjden!

» Tänk om man hade deras självförtroende!

Har ni tänkt på alla låtar där artisterna endast sjunger om hur bra dom är osv? Bokstavligen nästan tjatar om hur snygga, rika och fantastiska dom är! För hur kul är det att egentligen lyssna på en låt där artisten sjunger illa om sig själv? Sån negativitet orkar man inte lyssna på hela tiden..
 
Lite låter från min spotifry lista också!
 
Men tänk då om man skulle ha det självförtroendet för en dag, tror ni man skulle reagera på saker annorlunda och tror ni att ni skulle leva ett likadant liv som ni gör just nu? 

» Härlig måndag!

Vaknade i morse med inställningen "snälla världen, bara gå och dö" men det ändrade sig ganska snabbt! Möttes av min underbara klass som smittade av sig med deras leenden och så har dagen fortsatt. Vi åkte fetr skoplan och satt och hängde på Alvik donken ett tag, även en sväng in till stan och en polare köpte hörlurar till sig. Så otroligt mysigt och kul att man kan hänga med dom, dock måste vi blöir bättre och göra det ännu mer, det är inte en enda tråkig stund med dessa underbara människor!
 

» Världen godaaste/bästa mellanmål!

Arlas Keso Mellanmål, dom är sjukt smidiga att ha med sig och pluss så är att dom är grymt goda! Inte allför dyra heller, eller kanske beror på om man ser 22:- för något som både mättar och smakar bra är dyrt! Min favorit är den blåa i allafall!
 
Gjorde en klockren grej för ett tag sen! Skulle köpa ett mellanmåll och tänkte ta nötter, tills jag insåg att det inte skulle gå pga allergi. Istället tog jag en sån där kesomellanmål och tänke yes fan vad bra, nu är det klart! Tills jag skullle senare skulle käka den och insåg att den innehåller hasselnötter i toppingen vilket är det godaste... Ibland är man bara alltför bra!

» Samma låt, två olika versioner

Vilken tycker du bäst om? Den första är orginallet, den andra, den lilla är den andra:

» Ja då var det måndag igen

Nya tag för att klara av veckan. Som tur äär så verkar den här veckan rätt så soft, inga tsora inlämningar eller prov, tror inte ens att jag har några läxor. Men borde kolla upp det för antagligen så är faller icke så. Jag borde egentligen skynda mig lite, för min buss går om 12min och jag måste borsta tänderna, blir nog osm vanligt att springa hela vägen....
 

» Måste bara dela

Dela med mig av denna underbara bild som togs idag! Kan ni se vem jag är?
Bilden är tagen ifrån Inspire us hemsida LÄNK Det var ett av dom tälten som jag var förbi idag.
 
Mera bilden ifrån idag kommer att komma ut senare i veckan! Så håll ögonen öppna!

» Kungsan

Här kommer lite bilder från idag! Åkte som sagt in till kungsträdgården och var där i några timmar. En kommpis var där, så "försökte" fota när han åkte, men det var sjukt svårt för jag hade endast två fast aobjektiv med mig, och det var inte tillräckligt nära som jag kom för att det skulle bli coolt. Men jag fick lite andra fina bilder! Jag signade även upp mig på miljader olika tävlingar, så om jag vinner alla kommer jag behöva åka på 900st resor till olika skidorter, få lika många skidor och kanske några bilar på köpet. Drömma kan man alltid. Vann dock en keps som jag fick med mig hem direkt!
 

» Pink 4 the win

Sitter på tuben påväg in mot kungsan. På morgonen vaknade jag rellativt trött, försökte se på en serie, men slutade för som vanligt tappade jag koncentrationen. Satt och gosade ett tag med ninya tills jag tröttnade och gick ut med henne istället. Sprang sen till bussen och käkade frukosten på den anfådd från att ha sprungit hela vägen. Både idag och igår är det wintershow 2014, så kameran fick joina mig in dit. Det år stort evangemang som handlar om allt som har med vintersporter att göra! Så hoppas att det blir najs!

» Vad jag vill med livet

Jag vill göra intryck, jag vill visa vem jag är och vad jag har att bjuda på. Jag vill att varge gång jag går och lägger mig så VILL jag kunna lägga mig ned, sängen till mig att fan, den hhär dan gjorde jag bra! Vet aatt jag presterat bra inom något, om det så var att hälla upp vatten utan att spilla eller att jag har vari snäll och gett bort plats på tuben till någon äldre. Jag vill kunna ha vetskapen om att jag varenda dag har utvecklats och bidragit till en bättre, gladare och tryggare miljö. Jag vill kunna dö någon gång och veta att effter mig har jag satt spår, spår som hjälp någon eller någonting.
 

» Lite nytt på bloggen

Kände att det var dax för en ny header, har haft den gammla så sjuuukt länge nu! Gjorde även lite andra småförendringar, men det blev inte 100% bra då jag är för trött och inte kan koncentrera mig helt!
 
Gammla vs Nya. Vilken tyckte du bäst om?
 

» Nu blir det mat




» Höst

Degig i huvudet, kall om gingrarna och längtan efter en kopp te har aldrig varit så stor! Näsan rinner, orken är borta och en små mängd huvudvärk baknar. Idag blir en dag med tempo på noll, tjejerna pkte runt 2-3 hemifrån mug och nu är vi påväg till grannarna och ska käka middag. Så fartfylld blir min dag


» Vet du hur mycket enklare blir

(Kör på en liten, hur många olika kategorier kan jag få in i ett och samma inlägg)
 
Hur mycket enklare vardagen och roliager ditt liv kan bli? Tror du att den där personen som nu är super--mega-duktig och underbar blev det för att hen lyssnade på vad hens ärkefiender sa? Tror ni den personen gjorde exakt vad andra människor sa åt den och blev den personen som andra ville att hen skulle bli? 
Bara slyta bry dig, sluta bry sig om vad andra tycker och sluta bry sig alltför mycket om vad du tycker om dig själv. Tänk om alla skulle börja lita på sin egna magkänsla och alla skulle börja följa sin dröm? Tro mig, du har en magkänsla av en anledning och den är inte för att du ska varenda gång den dyker upp ignorera den. Ingen känner just dig bättre än vad du själv gör, så varför låta dom få sista ordet när det kommer till dina handlingar?
 
 

» Matteprov på g

Eller matte test som läraren säger. För prov kan man max ha två gånger i veckan, men man kan ha hur många test som helst... Vi ska inte ha vår vanliga lärare utan en annan. Problemet med honom är att han är en sån dom flesta är rädda för, han HATAR människor med keps/mössor och  dom som har med sig väska eller liknande in på lektionen. Aka, jag är körd. Har fått beorder från mina frienda att länna allt i skåpet, haha
Åkte med morsan och satt och plugga på hennes jobb innan jag tog bussen till skolan


» Friendsare

Igår innan teknikprovet hade vi en liten omröstning då vi skulle välja ut 2 personer som skulle vara med i skolans friendsförening. Omröstningen var sluten och man var tvungen att välja en kille ohc en tjej + motivera varför.  Efter när provet var slut och jag slutade fick jag ett mil där det stod att jag hade blivit utvald av klassen att vara det! Känns sjukt kul, att min fian klass valt mig som det här! I will make them proud :D
Men pga detta så får jag bara sovmorgon till 11 istället för halv ett :(

» Våga vägra växa upp!

Min nya omslagsbild på facebook också! Blev faktiskt väldigt nöjd med den här bilden, trott eller ej. Om mna kollar noga så ser man stänket i from av små vita prickar! hade dock hoppats på att vattnet skule synas mera, eftersom hela jag bokstavligen vart dygnsur....
 
 
 
 

» Dagens outfit - Detaljer

Frös som bara F*N i morse, måste ta och fixa dörren till stugan. Men så jag fortsatte dte outnämda temat på kläder som jag haft under veckans gång. Mysigt, varmt och slappt.  Såg även nu när jag skrev inlägget att jag verkligen kör en viss still, eller rättare sgat affär med kläder.. hehe
 Halsband BikBok / Tröja BikBok / Byxor BikBok

» Dagen har kommit

Usch vad jag INTE har längtat till den här dan! Vaknade och var påväg att somna om, för "såhär mörkt ska det inte va" tänkte jag för mig själv. Men joho! Nu är det så, det kommer vara mörkt när jag går hemifrån och det kommer vara lika mörkt när jag går hem. Mysigt ibland, men ibland inräknas dock inte som när man är ute och går för man antingen är påväg hem eller bort.
Mörkt när jag lämnar, helt bäcksvart när jag ska gå, ljuset är nu borta och jag fäller en liten tår. 

» Varför bloggar jag?

Detta är en vanlig fråga jag ganska ofta ställer mig. Hur konstigt är det egentligen inte att varge dag sätta sig ned framför en dator eller liknande, skriva ned sina tankar och dela dom med bilder ut till ett gäng väldigt okända människor? Men någonting måste det vara som lockar en att göra det för att man ska orka fortsätta! 
Jag har alltid gillat att skriva, och att prata för den delen. Har sätt hur andra gjort det, gjort det både bra och dåligt, kollat på andras bilder, se och läsa om deras liv och blivit inspererad av dom. Det är nog min huvudide bakom den här bloggen, att insperera andra människor.  Det är även som en avkoppling, sitta där på kvällen och skriva i ordning ett inlägg, stänga ute resten av världen bara leva där och då. När jag bloggar så fottar jag även mycket mer, vilket jag älskar! Får orken och lusten tillbaka att ta en massa bilder.
 
 
Känslan av att veta att några där ute brukar ta ochh skriva in just mitt efternamn på sin data eller mobil för att gå in på just min blogg är ganska coolt! 
 

» Bilder från idag

 
 Som vanligt var det sjukt nice vibe! Dom hade gjort i ordning en massa godfika, så var lite i matkoma påvägen hem!

» Påväg hem

Är såååhäääär trött just nu! Är på g hem alldeles strax, ska bara göra ett sista stopp på vägen. Det gick sjukt bra idag på kvällen, gick igenom min text till en sak till en grej och så hade vi riktigt najs häng!



» Dagens outfit B&W

Med tet stänk av rosenrött- Vaknade i mprse av att jag frös och att min näsa kändes som om den ville rinna bort. Tror jag är påväg att bli sjuk... Usch vad jag inte har tid med det!
Idag blev en väldigt hängig och slapp outfit, kan bokstavligen inte beskriva hur skönt det är att ha på sig det här! Inte ens ett halsband fick vara med idag! Dock så fladdrar byxorna en den, vilket gör att kylan åker in underifrån, men det får jag ta!
Byxor HM / Tröja Gina? / Kofta HM
 
Hur är det med er annars då, har ni också hunnit åka på någon förkylning?

» Svar på kommentar

Från inlägget "Dagen i bilder" LÄNK
Jag använde mig utan ett fish eye objektiv. Nikkor 10.5mm 2,8f för att vara exakt! Det är ett fast objektiv med ganska hög bländare, dock ingen inbyggd sökmotor. Det är sjukt kul att fota med det!
 
 
 

» Extra lång sovmorgon

Hade en sån där härlig sovmorgon idag! Men kände mig så duktig och värd en lite längre... Aka: vaknade inte av alarmet. Så istället för att vakna 7.30, vaknade jag 1h senare. Gjorde mig i ordning och allting på 10min, faktiskt lite stolt! Min frukost bestod av två skivor bröd som redan låg i en förpackning, som tur är så har jag bara en lektion innan lunch.



» Stort problem

Det händer få gånger för mig, nästan aldrig om jag ska vara uppriktig... Den där känslan av nöjdhet. Inte så att jag känner mig världelös, men bara inte anmällt helt 100% bra heller. När man blivit klart med något, när man tar ett steg tillbaka och bara ler, man vet att det blivit bra, man känner sig stolt och man växer någon meter. Något sånt exicterar inte i min värld. Jag blir aldrig stolt över något som jag själv gjort. Denn eviga kraften av att vilja utvecklas och bli bättre. Att komma längre fram i livet, att den enda vägen dit är fram och att aldrig någonsin kolla tillbaks. Vad eller hur jag än gör något vet jag att det finns en femåring som säkert skulle göra det tusen gånger bättre, och då är jag tillbaka på ruta ett igen. 
Om jag var ett bi som skulle kunna flyga skulle det väll vara fel för att jag inte var snabbast eller samlade mest blomsaker

» Dagens outfit

Enkelt och bekvämt är orden som beskriver dagens.

 Tröja Gul & Blå / Byxor HM 


» photos

Om vi säger såhär, mitt hår var torrt innan och jag hade en ljusare klänning. Det kanske inte ser så farligt ut, men ögnet på bilderna bokstavligen öste ner... Dom små prickarna ni ser, det är egentligen regn som faller. Jag stod precis mellan taket och himlen vilket gjorde att där råkte vattnet som hade varit på takere ner.
Tror inte min sjlälvutlösare kanske mådde heltll great efter det här, men fixade med den så den klarar sig!
Klänning HM
 

» Har du varit och besökt Rosendals Trädgård?

"Stället som får personer som älskar fina detaljer ochh omgivnings hjärna en riktig chock!" Så skulle jag beskriva den! Det är en sjukt mysig Park/resturang/cafe/trädgård aka, mysigt ställe att vara på! Allt är i minsta lilla detalj perfekt planerat, från att man käkar i ett växthus till att blombladet är klippta åt söder.
Jag har varit där tre gånger 1) Fotade. 2) Hämtade pris jag vann för fotot. 3) Med några vänner + familjer och varge gång har jag blivit lika kär i trädgården!
 

» Myskväll igår!

Msyigt trevlig och anmällt underbart! Var igår och firade Hanna, och det var suuuuuper mysigt! Snacka och träffa nya människor är alltid kul, sen var mat och fika inblandat vilket gjorde allt mycket bättre... Kom hem ganska sent, så var sjuuukt trött! Jag, Tuva och Johanna slaggade hemma hos tuva. Hon hade närmarst hem och hon närmast till vallen där vi jobbade dan efter :)
Roppade gruppselfie och ingen hörde mig, men en bild blev det i allafall/Jag när vi hade kommit hem till Tuva igen
 

» Regn

Regnar ute, kolla på kameran, kolla ut, kolla på kameran och kolla ut. Drog över en platspåse på kameran, toog med självutlösaren. Satte på mig min sommrigaste klänning och matchade med ett par gummistövlar.  Resulten får ni senare när jag kollar igenom dom!
 
 

» Smak av äppelpaj

Men ren äppelpaj är det inte frågan om här! Ska nu tipsa er om världens goaste/en av dom enklaste frukostarna någonsin, som även smakar sjukt gott! 
Allt du behöver är:
 
-Äpple
-Yoghurt av någon smak
-Kanel
Häll i önskad mängd yoghurt. Skär äpplet i bitar som du sedan lägger i och toppa allt efter med kanel efter smak!
 
 

» Dagens detaljer

En hektisk dag, fast endå inte alls. Tog en lång och välbehövligg osvmorgon, så gott det gick.. Vid 10 stod Kiwi och gnällde och ville ute så gick upp runt 11. Det blir att fira många personer idag, först Jennifer och kevin och sedan Hanna på kvällen. Efter att vi varit hemma hos jennifer, dit vi ska åka sttrax så ska jag vidare in till stan. Där inne ikväll ska vi käka middag och sedan ta en fika för att fira Hanna. Även några av Hannas kommpisar ska med, så det ska bli trevligt!
 
Halsband Ginatricot / byxor salt / Topp Manhattan

» Städlördag

Träden skiftar färg, dimma på morgonen och mindre ljus. Idag hade vi en liten höststädning här hemma innan vi åka iväg hem till Jennifer för att fira henne och kevin som fyller år om några dagar. Jag har städat hela min stuga, rensat buskar, satt upp lampslinga och tagit bort en massa stolar mm. Sitter nu ochh käkar lite lunch bestående av fil och smörgås orkade inte göra i ordning något annat.
 

» Lätta upp den annars så dystra vintriga vardagen

Varför ska vinter och höst alltid jämföras med mörker? Om det är någon gång på året det är ljust ute måste det väll vara en solig vinterdag när snön ligger som ett täcke på marken och bländar alla. Våga gå emot strömmen och istället som alla andra år köpa den där svarta kappen med silverdetaljer, varför inte skaffa något i form av en puderfärg, eller sattsa all in på vitt? Här är några favoriter jag hittade på Ginas och Bikboks hemsida:
 
Kappa blå LÄNK / Skinjacka Rosa LÄNK / Skinnjacka Vit LÄNK / Jacka Rosa LÄNK / Kappa Lila LÄNK
 
Den ljusblåa kappan längst till höger skulle jag verkligen inte säga nej till! Sjukt fin, somrig fast ändå inte alls!

» Äntligen fredag!

Veckans mest efterlängtade dag är här! Idag har jag käkad kebab i skolan, varit på en audittion och kollat på the simspson. Aka, dem här dagen har varit rätt så soft hitills!
En kommis skulle söka till skolans teatergrupp, men ca 10min innan additionen började så ville hon hoppa av. Då sa jag att om hon söker, så söker även jag. Sagt och gjort! Aldrig tidigare stått på scen, men det var sjukt kul. Benen darrade som asplöv efterråt!
Klassen framför den lilla skärmen längst fram

» Snabba My-fact

Min go to-outfit: Oversized tröja med tights eller jeans.  Funkar alltid, bekvämt och ibland kan det tillochmed se okej ut! När man ska iväg snabbt har man oftast inte ork eller lust att klä upp sig alltför mycket. Standarden är även en bulle i håret!
 
Mitt go to- smink: Mascara, ögonbrynspenna och Eyeliner. Använder migendast av dom här tre sakerna, om inte något riktigt speciellt är på g. Använder inte puder eller ås för att 1. Min hy blir dåligare av det, den är tillräkligt dåligt redan och 2. För trött på morgonen för att lägga ner energi i sminkningen.
 
I mina hörlurar: Allt och lite till! Mestadels dock R&B, House, dubstepp och rapp. Men skulle dock förklara min spellisa på spotify som gott och blandat! Favoriten sedan länge är dock Talking to myself-Ciddy band
 
Attraktivt: Självsäkerhet! Både när det kommer till vänenr och i anmällhet. Våga visa vem du är och tveka inte på att göra det, människor dömer redan tillräkligt så bli inte som dom och dömma dig själv! 
 
Oattraktivt: För mycket skryt! Ja då må vara bäst, och ja det är okej att säga det en gång... Men när man tjatar om det eller drar upp fel saker vid olämpliga tillfällen då lackar jag tillsut ut! Som att berätta hur kul dte var på festen dagen innan när man står och ska jobba nja, inte rikitgt ok. Kan inte säga att jag är den mest perfekta,det är jag självklart inte! Men det är något iallafall som jag stör mig grymt på.
 
Att äta: ÄPPLEN ♥

» At Oscar

Gick på fysen på gårn, den som jag gått med vidar på. Dock så var han inte där idag, blev lämnad ensam. Men det gick bra iallafall, kan dock medela att skriva det här gör räääääääätt så ont....
Efter det så gick jag direkt hem till Oscar, lånade deras dusch osv. Käkade lite och nu ska vi dricka te
 
 

» Höst

Fuktigt, varma färger och iskallt ute. Nu kan man inte såga emot, hösten är nu här. Och snart är det vinter!

Frida sov över igårkväll, så vi låg uppe och pratade och lyssnade på massa musik myyyys




» Har du kontrollbehov?

Har du kontrollbehov? 

1. Du har alltid samma rutiner, speciellt på morgonen, och du blir inte direkt glad när något av stegen ruckas...

2. Du fattar inte HUR FOLK KAN HA 9999 OLÄSTA NYA MAIL?!

3. Du har alarm ställda för... allt.

4. Du blir galen av folk som säger orden: "Det löser sig". (För du vet att det betyder att det inte finns någon plan).

5. Din telefon är sjukt organiserad.

6. Ditt skrivbord är sjukt organiserat.

7. PANIKEN du känner när du ser någon som har ett skrivbord på datorn där alla mappar ligger om huller och buller.

8. Det här med att ha en "ledig helg" med "inga planer" är bland det mest stressande du kan tänka dig.

9. Du vill SKRIKA RAKT UT när du ser en sådan här bild.

1
1
5.
1
1
1
1
1

(Grät lite inombords btw....)

10... och det finns ingenting du tycker är så härligt som saker som passar perfekt...

11. Din kalender är din bibel. (Ja, du har fortfarande en gammal hederlig i papper.) Och självklart är den färgkodad.

12. Att-göra-listor, nej du kan inte leva utan dem...

13. Du har alla papper du någonsin ägt sorterat i pärmar, oj herregud, vad skulle du göra utan pärmar...?

14. Appropå struktur, du skulle bli bokstavligen glad om du fick en almenacka i present.

15. Du önskar i och för sig att allt i livet kunde färgkoordineras.

16. Lakan som korvar sig är bland det obehagligaste du vet.

17. Du måste bara rätta till saker som ligger "fel". Även hemma hos någon annan.

18. Och du förresten... Paniken som uppstår med tankarna; låste du verkligen dörren hemma idag? Stängde du av plattan? Drog du ur plattången?

 
Det är nästan lite pinsamt hur många som jag kunde hålla med om... Eller rättare sagt hur pinsamt få dom jag inte kunde hålla med om var........

» Dagens outfit

Körde på varmt och mysigt. Snabba tröjan som det lyser om med en skjorta utan armar vart det idag, den limegula tröjan är även väldigt varm vilket ger ett stort plus idag!


 

» Är det snyggt, coolt eller lite egoistiskt?

Just nu ligger det på en blandninga av alla tre saker! Fick skjuts av morsan idag en bit påvägen då hon började typ samtidigt som mig När jag hade satt mig ner i bilen tog hon fram en liten påse och med förväntansfulla ögon sa hon att hon hade en liten present till mig. I påsen låg ett halsband, ett namnhalsband sånt man har i armen för att kunna identifiera människor. Passade sjukt bra ihop med min camoflagejacka som jag har på mig idag!



» Ven beställde hem Niagarafallen?

Om det fortsätter såhär måste man antingen skaffa sig en båt eller lära sig simma ordentligt för att ta sig fram...  Shit vad det regnar! Hade det här varit på en ledig söndag hade jag varit helt ok med det, men nu idag en onsdag. Sitta i skolan och frysa, nä usch det hade jag kunnat skipppa... 
 

» "En död efter skottlosning i blackan"

Så börjar huvudrubriken på aftonbladets hemsida!  Gärningsmännen sköt in i en Resturang vid Blackeberg runt 19 igårkväll. En man i 20-års åldern dog och två skottskadades i attacken. 
 
Så hemskt när någonting sånt här händer. Det är inte bara dom skjutna som blir drabbade, familjer och närstående till dom blir det även! Man vet inte än anledningen till varför det blev som det blev, men två av dom beskjuta var redan misstänkta av polisen sedan innan så kan antagligen ha något med det att göra.
Man lever i ett tankesätt där sånt här inte existerar, iallafall jag, det är bara på film folk bli skadade. Verkligheten är inte så fridfull tråkigt nog... Folk blir skadade, hotade, kränkta och tillochmed dödade bevisligen. På vissa platser vanligare än andra, men det finns där. Man kan inte säga att det handlar om vilka kvarter man håller till vid, även dom finaste har sina mörka skuggor.
 
 

» Mysit häng

Upptäckte en annan del av landet idag, rättare sagt den delen där Ida bor! Direkt efter skolan åkte jag och tre tjejer från klassen hem till Ida, Hon bodde i ett jätte sött hus, hon frågade hur vi upplevde det och vi kom fram till attd et var hemtrevligt och mysigt. Sen fastade vi allihoppa framför dataskärmen där vi kollade på en massa roliga klipp på yt, fick även insperation till en massa roliga lekar. Sök på "Parlamentet Ja och nej" om du vill förstå vad jag menar.
Jag var tvungen att sticka därifrån rätt tidigt, så missade att käka pizza med dom. Vi hade det planerat som en grej vi skulle göra, men det kommer fler gånger!
 
Ida i egen hög person
 Avslutar men den skönaste bilden på dom allihopp!
 
 
 
 

» Dagens outfit

Regnet bara öser ner, kommer snart bildas en liten sjö runt lill-stugan. Vaknade av alarmet men låg ett tag och lyssna på hur regnavattnet strömmande ner efter hustaket. Drog upp täcket längre och längre upp för att undvika att frysa, det tog inte lång tid innan jag han somna om igen.
Aka: Jag vaknade när första lektionen började. Började skynda mig för att hoppa på förösta bästa buss, men det var ingen ide. Skulle ändå missa allt, så tar nästa så jag kommer dit vid lunch istället.
Blev en väldigt mysig outfit idag, löst och hängande är dagens tema, passar in till vädret utanför också. Ska sedan matcha dettta med en stor halsduk + mössa var tanken!
 
 
Tröja: Fått av Frida (HM) / Kofta Monki / Halsband Kaphal / Byxor Madlady / Armband OXXO design
 
 

» Genus hit och Genus dit

Ja jag har förstått grejen, det ska vara jämnalikt och jag håller med. MEN ska man då hela tiden prata om hur orättvist det är? Situationen blir som man gör och ser på den. Måste man hela tiden påpeka samhällets brister, varför inte istället börja lyfta fram dom bra sakerna? Bara att blicka tillbaka och se hur långt vi har kommit, hur mycket längre fram vi är i utvecklingen om man gemför med andra länder! Ja vi må ha en bit kvar, men vi har även kommit en bit påvägen! Det enda vi i dagsläget gör är att utbilda dom små i att ständigt se brister, att lära dom hur fel och negativt allting är. Är det så vi vill att vårt samhälle ska klassas? Trist, dålig och sjukt orättvist.
Läste nyss en artikel på aftonbladets hemsida om hur "Grabbigheten sak bort från barnspel". Och sånt gör mig så jävla förbannad. Ha i åtanke att det endast är för att dom vill locka till sig flera köpare och användare av spelen. Varför skulle det locka till sig flera användare bara för att man plockar bort element från det? Som att ingen tjej i hela världen gillar krig, och då ska alla som nu gillar det anpassa sig efter dom? Kan man inte bara göra det mera okej för barn rumtom i världen att gilla det man gillar, inte gilla det som dagens normer säger att man ska gilla? På det viset skulle alla få kunna chansen att uttryka sig som dom nu vill, redan från att man är liten. Hur svårt ska det vara för människor att inse att vi är olika, men det är okej för ingen vill vara som alla andra innerst inne.
 Sitter arg och lyssnar på den gammla hederliga "Gå På Salong med Cleo och Kristin. Gammal bild, men shit va sugen jag blev på kaffe när jag såg den!

» Känner mig duktig

Sitter med datorn och keminboken framför mig, kom hem för någon timma sen. Fixade något att käka och satte mig nästan direkt och började plugga. ja ni läste rätt! Jag har värsta kemiprovet tills i morgon och jag fattar bokstavligen nada. Har alltid hatat kemi, vilket gör att jag tycker det är sååååå otroligt tråkigt vilket gör att jag inte lär mig och att jag inte kan nått. tuff life.
 
 

» Varför ska man behöva vara trött på morgon...

Trodde bokstavligen att jag skulle somna på bussen. Vakna upp efter slutstation inne i bussgaraget eller något sånt. Satt och nickade till flera gånger, hade behövt plugga kemi men det var inte ens någon ide. Sitter just nu och har egentligen Svenska, men allting går så långsamt så om man bara gör det man ska har man en msaa tid över där man kan te.x blogga. Kommer stanna kvar lite extra i skolan och kanske ta igenen min missade pluggtid för vid 16 har jag ett möte planerat. Kommer spendera resten av dagen/kvällen på gårn, det vanliga måndagshännget där alltså.
Bilder från förra veckan
 
 
 

» Dagens tips - tygkasse

 
En tygkasse med dig till skolan! Det här var faktiskt min kära kommmis julia somkom med förslaget. Att ha med sig en tygkasse med sig till skolan och en vanliga väska.
Det här gör att du tar med dig alla saker du ska ha till skolan i den vanlig väskan + påsen. Väll i skolan ställer du in din stora antagligen överfyllda väskan i skåpet. Med dig när du går tar du din tygpåse med endast dom sakerna du ska ha på lektionen. Te.x jag har alltid med min en hårborste till skolan, men vad fn ska jag ha med den att göra när vi har teknik lektion? Så antingen tar du bara med dig dom sakerna du just ska ha med dig för just den lektionen, eller för alla lektioner fram tills lunch. Enkelt och supersmidigt!
 
Min har jag faktiskt fått när jag vann en tävling i samarbete med Stylight
 
 

» Dagen i bilder

Efter att jag hade jobbat kom min andra halva hem till mig, hon käkade frukost medans jag käkade lunch eftersom när jag var påväg hem från jobbet vaknade hon. Vi fixade även iordning ute, plockade in både studsmatta, poolen och även en hel del ute möbler la vi in i förrådet. Vi hade även lite krig, fest på gräsmattan och rave party i min stuga. Samt att vi hade mobil photoshoot för att hitta våra värsta vinklar och sjöng kärlekssånger till varandra. Ni vet, sånt där man alltid gör en vanlig söndag. Tror jag kommer ha träningsverk i magen i morgon.
Du är rätt så bra du!
 

» Myskväll

Åkte hem till Anneli och käkade tacos och åt blåbarspaj, träffade sedan Oscar. Helt slut efter dagen, så att bara åka dit var himelrike! God mat och underbar paj! Hade inte planerat att träffa Oscar men har var i närheten själv, så höll honom sällskap i nån timma alltid lika kul att se honom!
 



» Dagens deep

 
 

» Jobbat hela dagen

Jobbat bokstavligen hela dagen, 12h idag och 4h igår. Helt slut i kroppen! Sprungit hit och dit, räknat och sorterat hela dan. Fick morsans uppgift att ha hand om deras facebook sida och instagram, så gick öven och fotade och skrev inlägg. Men nu är det över! Vi är nu påväg hem till anneli för att käka middag och bara anmällt mysa runt, sover över där. Ska upp tidigt och jobba i morgon, hade annars tänkt träffa killarn men orkar inte det.

Dagen i bilder:
När folk började köa/fick ansvaret för att alla kuvert med pengar kom rätt
Sorterade lappar/överblick när folk handlade




» Grodor

Bilder som jag för ett tag sen tog på Oscars grodor. Dom här bilderna var några av dom allra första bilderna som jag tog medd mitt ny/gammla fast 50mm 1.8f objektiv. Köpte det tillochmed samma dag som dog här bilderna togs!
 
 
 

» Märka kläder och risen

Jobbar på klädbytardagen i helgen. Så idag var jag där och hjälpte till att iordninsställa alltihoppa, fixa med bord, ställa upp skyltar, dela ut kuvert, hjälpa människor och även att hålla instakontot i liv och uppdatera med nya bilder. Klädbytardagen är något som är två gånger om året där människor från hela Ekerö lämnar in kläder på fredagen och på lördagen säljer vi dom. Pengarna får säljaren / Den som lämnade in kläderna i slutet av da när allt har räknats ihop osv.
Jag sak själv sälja kläder, håller på och ska märka allt med 12 M Så håll ögonen öppna ifall ni sak dit. Stannade även påvägen hem och köpte en påse Risen som jag ska käka samtisigt som jag jobbar på med märkningen. Lite depp för dom är snart slut, och ja jag mår lite illa...
 
 

» Äpple

Precis klar med engelska skrivningen. Tänkte bara snabbt skriva ett litet inlägg och dela med mig ev en pytteliten del av min frukost. Äpple, namnam! Kort dag idag, enadst två lektioner, och jag hann käka lunch två gånger. Dubbelt är dagens grej!  Har även sjukt mycket träningsverk, tycker synd om mig...
Ikväll ska jag jobba på klädbytardagen, så måste hem dierkt nu och märka kläder.
 

» Dagens outfit

Tröja (avklippt) HM / Topp under tröjjan Asos / Byxor Salt / Keps Stadidum / Halsband HM / Armband OXXO design

» Du är rätt så bra du broder!

Några av alla bilde jag tog på oscar häromdagen! Helt sjukt men han och jag har snart kännt varndra i 17 år.... Galet vad tiden går snabbt när man har kul! Bokstavligen min Broder från en annan moder ♦
 
 

» Laddar upp

Peppad som bara den för att snart ha ont överallt! Mixade känslor på det! Fys idag igen med Vidar! Sjukt kul för jag känner verkligen hur det tar! Efterråt blir det som vanligt vanlig fotbollsträning med laget, får se hur det kommer gå. Laddade upp med en middag som bestod av snabb nudlar, stabilt.
Han åka hem snabbt imellan skolan och fysen även fast jag stannade kvar i skolan och satt och snackade med några riktigt mysigt! Vi förstörde även lite grann för amanda som duktigt nog försökte plugga... Morsan åkte förbi skolan påvägen hem så hon hämtade upp mig och lukas som även han bor här ute på ön.
 

» Mår illa

Vart tvungen att offra lite av tiden för att fota den ytters dramatiska bild. Precis käkat middag och vart tvungen att springa sista biten till bussen som vanligt alltså. Jag utgick hemifrån med relativt god marginal, men sumpade tidsschemat ganska fort när fototillfället kom fram även den kan man klassa som: som vanligt.
Stor i orden men liten på jorden


» Nytt studentkort!

Nya rabatter och nya ideer som man kan slösa pengar på! Ett student kort är ett något man får då man är en så kallad "student". Student blir man när man börjar i gymnasiet och tills man slutar studera, maby it´s obvious. Som ett kort på att nu är jag faktiskt stor, känns sjukt coolt!
Det fick hamna under kategorin dagens tips just för att det finns mycket användbara rabatter, inte bara på färgglada strumpor utan även på saker man har nytta av. Som färgglada kläder........ För vem gillar inte att köpa kläder, med en massa rabbat på det också!
 
 

» Details-Dagens outfit

Har lite halvbrotton nu, bussen går från busshållplatsen om 20min... Men jag borde klara det! Min macka/aka min frukost blev precis uppkäkad av hunden, är både för arg och trött för att göra nya. Just nu är det enda jag vill att slänga ut hundjäveln... 
Efter skolan idag är det träning, kommer nog köra påt igen med dubbla träningar. Se om träningsverken blir mindre och om jag klarar mer. För efter en gång borde man vara minst dubbelt så bra, haha.
 
 Blev e väldigt chill och cozy outfit idag. Min halvnya gröna polo tröja som har fickor med ett par vanliga svarta jeans bara
Tröja ? / Byxor salt / Halsband Lindex / Keps ?
 
 

» Dagens tips - Jackor

 
 
1. Jacka 1 beige LÄNK / Jacka svart och brun 2 LÄNK
2. Jacka 1 Grön LÄNK / Jacka 2 Beige LÄNK
3. Jacka 1 Svart LÄNK / Jacka 2 Grå (JAG ÄLSKAR BTW) LÄNK 
4. Jacka 1 Svart LÄNK / Jacka 2 Grä LÄNK 
5. Jacka 1 Grå LÄNK / Jacka 2 Svart LÄNK
6. Jacka 1 Mörkgrå LÄNK / Jacka 2 Grå LÄNK
 
 

» Att det alltid ska vara strul!

 
Väntade på två bussar den här kvällen... Tror ni någon av dom var i tid? Ickee... När det var soligt och varmt ute var det endå helt okej att sitta och vänta på bussen om den var försenad. Men nu är det inte kul längre, särskilt inte på kvällen när allt man vill är att åka hem, så snabbt som möjligt också!  
Ja, jag vet att det är köer hit och dit, men kom igen. Det har varit köer i alla år, varför är man så seg på att bygga ut bussfiler osv. Bygger man ut dom skule bussarna vara bättre i tid och fler askulle börja åka komunalt för att det då kommer gå snabbare när det är rusningstrafik!
 
 

» Hötorgshäng

Nu har det kommit igång igen och jag ska återigen börja med det vanliga hötorgshänget med mina fina underbara tjejer nere vid Sensus lokaler. Den nya terminen började idag, och det var dom gammla vanliga och en ny tjej så det kommer nog att bli super! Längtar redan efter nästa vecka!
 

» Dagens outfit

Hade sovmorgon till 10 idag, välbehövligt eftersom jag knappt nu kunde komma upp ur sängen även fast jag sov 2h mer än vanligt. Inga stora planer direkt planerade inför dagen, huvudmålet är att klara av idrotten, vi ska vara ute och springa 2km, tjoho för det...
 
Ser ni det fina hålet i ena strumpan, märkte det när jag kollade igenom bilderna...
Kände för att ha klänning idag, dock är den här med bara band, så det blev en tröja över!
Tröja Ohio / Klänning/kjol HM /Strumpbyxor Indiska / Halsband Gina / Keps Asos
 
 

» Dagens deep-Andras syn

Hur klassar andra mig som människa? En daglig fråga för många, gått självförtroende eller inte spelar ingen roll. Dagens samhälle går ut på stt vara störst, bäst och vackrast, så att jämföra sig med andra har blivit nogot av en norm.
Det är läskigt är att man ser sig själv varge dag, men endå så ser man inte hur man växer och utvecklas. Jag har min egna bild av mig, om hur My ser ut och hur My är. Jag har ingen aning om hur jag ses i andras ögon, är jag snäll, läskig eller bara sådär som alla andra. Står jag ut i mängden eller smälter jag in i bakgrunden?
Jag kan se hur människornna i min omgivning växer, hur dom handskas med problem och hur dom gör för att kunna leva sitt liv. Jag tolkar dom på mitt sätt, vad jag tycker och känner för dom. Det är sånt som jag kan styra över, men jag kommer aldrig kunna styra eller få reda på hur andra gör med intrycket dom får av mig. Jag har mina ideer och mina egna  fack där jag placerar människor, det har vi alla. Alla har sina egna system hur dom tolkar andra och ingen är denandras lik.
Något jag alltid drömt om är att kunna för en dag få se sig själv utifrån någon annans ögon, kunna se och uppleva saker som jag annars ser från mitt egna perspektiv.