» Varför bloggar jag?

Detta är en vanlig fråga jag ganska ofta ställer mig. Hur konstigt är det egentligen inte att varge dag sätta sig ned framför en dator eller liknande, skriva ned sina tankar och dela dom med bilder ut till ett gäng väldigt okända människor? Men någonting måste det vara som lockar en att göra det för att man ska orka fortsätta! 
Jag har alltid gillat att skriva, och att prata för den delen. Har sätt hur andra gjort det, gjort det både bra och dåligt, kollat på andras bilder, se och läsa om deras liv och blivit inspererad av dom. Det är nog min huvudide bakom den här bloggen, att insperera andra människor.  Det är även som en avkoppling, sitta där på kvällen och skriva i ordning ett inlägg, stänga ute resten av världen bara leva där och då. När jag bloggar så fottar jag även mycket mer, vilket jag älskar! Får orken och lusten tillbaka att ta en massa bilder.
 
 
Känslan av att veta att några där ute brukar ta ochh skriva in just mitt efternamn på sin data eller mobil för att gå in på just min blogg är ganska coolt! 
 


milina.blogg.se
16 Oktober, 2014 - 01:50 / BLOGG: http://milina.blogg.se/

håller med! :)

Alice
16 Oktober, 2014 - 01:50 / BLOGG: http://www.aliiicejohanssson.blogg.se

Sv: åh ja det tycker jag absolut du ska göra! Det är inte bara musiken som är bra, alla människor också. Alla är glada och pratglada, som folk är på festivaler. Så om du funderar så tycker jag verkligen du borde gå!
Haha ojj, jag har aldrig tänkt på de så.. :o

Olivia Gustavsson
16 Oktober, 2014 - 01:50 / BLOGG: http://oliiviiagustavsson.blogg.se

sv. det hoppas jag haha^^

Ida Lindborg ♡
16 Oktober, 2014 - 01:50 / BLOGG: http://photobylove.se/

såå gott!!

sv: åh tack så hemskt mycket, vad glad jag blir ♥♥
det som får mig mest att fortsätta blogga är alla mina fina kommentarer jag har och att folk uppskattar min blogg, och sedan mår jag bra utav att skriva av mig o så ♥

Anita
16 Oktober, 2014 - 01:50 / BLOGG: http://siliiins.blogg.se/

Gott..!!

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ
16 Oktober, 2014 - 01:50 / BLOGG: http://sessie.se

sv: Tusen tack snälla du:)

Hmm, ja du, jag vet inte riktigt varför haha:) Men jag är glad att jag en gång började, för man har lärt känna en del fina personer genom internet:)


Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Vår lilla hemlighet)

Har du en blogg/hemsda?:

Kommentar:

Trackback