» Lyssnar du bara eller tolkar du?

Jag har alltid fått höra att jag övertolkar situationer. Vilket jag ibland kan hålla med om. En sak där det framgår extra tydligt är när det kommer till musik. Jag lyssnar inte bara på en låt, utan jag Lyss-lyssnar på en låt. Jag tolkar texterna, är den glad, sorglig, ledsen eller arg. Om den är engelska brukar jag sitta för miig själv och översätta den, detta gör att jag väldigt enklet lär mig lyricserna till låtar. Det jobbiga med det hela är att låtar antingen blir 1000% bättre, eller 100% sämre. En bra låt kan förstöras helt för mig om den har ett dålig eller inget budskap allt! Men en dålig låt kan även bli bra, baara budskapet tas fram på rätt sätt!
All about the bass, en låt som den flesta har någon gång hört eftersom den spelas nonstopp överallt. Men har du någonsin verkligenn lyssnat och hört vad det är som hon sjunger om och menar med låten? 
 
Hur är ni, lysnnar ni på låter, eller gör ni som jag och annalyserar dom?


Sussi
28 Oktober, 2014 - 07:19 / BLOGG: http://myawesomedays.blogg.se

Jamen det var så jääkla risigt innan. :P

Det var verkligen dags att förnya det lite granna. :D Själv då? Brukar du färga håret ofta?

Maria
28 Oktober, 2014 - 07:19 / BLOGG: http://fashionstars.blogg.se

ja precis vänstra bilden är från när jag var gravid med sonen och högra är den nuvarande graviditeten :)

bra låt! :)

Elin
28 Oktober, 2014 - 07:19 / BLOGG: http://ptbyelin.se

Sv: Ja, riktigt goda var de. Jag använder mig av "Flex Nutrition Protein Pancakes", ett pulver som jag blandade ut med vatten och gräddade i ett våffeljärn :)

michelle bergström
28 Oktober, 2014 - 07:19 / BLOGG: http://michellebergstrom.forme.se

Sv: ja det var det! :) Ja jag har problem med min hörsel. Är ett så kallat "öronbarn". Det innebär att jag har haft mycket problem med mina öron, haft mycket öroninflammationer vilket har resulterat till att jag inte känner idag när jag har öroninflammation.. Känner inte smärtan som andra människor i vanliga fall skulle göra. Har även gjort ett x-antal operationer. Idag har jag en nedsatt hörsel på mitt ena öra som påverkar mig jättemycket men även övriga..

VERONICA - fashion blog
28 Oktober, 2014 - 07:19 / BLOGG: http://vveronicas.com/

Är väääldigt lik dig på den delen, väldigt lik!! :) Hoppas din tisdag bjuder på mängderr med härliga stunder! Kramar

Emmelie
28 Oktober, 2014 - 07:19 / BLOGG: http://mildarabarber.blogg.se/

Haha, jag är också lite utav en övertolkare, Sebastian kallar det drama queen :-P Men låten har ett väldigt bra budskap till alla unga tjejer!


Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Vår lilla hemlighet)

Har du en blogg/hemsda?:

Kommentar:

Trackback