» Kiwi då...

NEEEEEEEEEEEEEJ! Hon gjorde det, IGEN. #FAN kan, inte, längre, andas, måste, utrymma, rummet, innan, nån dör. FYFAN KIWI. partylite doftsprej kom som tur till undsättning och räddade dagen. Kommer nog behöva sova på soffan. Frågor på det?

» Day 20. My favorite actors and actresses

 
 
Manlig skådespelare Johnny Depp, en klassiker. Pirates of carebien, ingen hade kunnat göra det bättre än honom. Men han är lite svår, för varge gågn jag ser honom tänker jag på Kapten Jack, vilket lite förstör hans andra roller.
 
Kvinnliga skådespelaren Julia Roberts OCH Anne Hathaway. Som Beyoncey, bara att dom finns är bra. dom båda kan nog gå in i vilken roll som helst och sätta den perfekt. Sjukkt snygga också!

» Sjuk

Vaknade i morse utan röst, och det blev ibte bättre. Har inte haft nån aptit och fick knappt i mig frukosten, då ör jag riktigt sjuk. Så nu ligger jag här i sängen igen, ihopkrupen i fosterställning och känner att livet är jävligt piss

» Day 19. Bullet your whole day

Morgonen! Vill inte gå upp!!! Usch... Hatar morgonar. alltid samma sak :(

» Dagens

Topp LIKNANDE KÄNK | Byxor LIKNANDE LÄNK | Halsband LIKNANDE LÄNK | Armband LÄNK 
 
 
Hade idag på mig för första gången mina nya rosa byxor från stadsmissionen. Så sjuuuukt sköna! Dom är lite stora, men gör ingenting då man kan ha dom boufriendjeans istället för att ha dom uppe nästan vid midjan :)
Tänkte att det rosa skulle passa in med allt röda och juliag idag på skolavslutningen nnnnoooooooot!
 
Tyckte inte att det var sådäör frukansvärt kallt ute idag, tills för någon timme sen då jag tog fotona. Var ute i ca 5min och höll på att frysa arlselt av mig! Sån där kyla som kryper unde rhuden på en... brrrrrr, Dock ser det inte kallt ut, bara slaskigt och äckligt... Usch, bara några dagar till juul och det kunde lika gäna vara oktober :)

» Jullov!

Så jävla najs! Nu är liksom en hel termin till avklarad! Bara en till inför gymnasiumet. Den här terminen har gått så sjukt fort! Både roligt och daktiskt lite tråkigt dock....
såhär jag känner just nu, trött på skolan ocrkar inte vara seroöst på ett tag framöver...
 
 
idag blir det nog att bara ta det lungt, vi ska över till Hanna och dom och ha tacomys. Jag kanske åker iväg någonstan nu på dan, men tror inte det blrir så.

» Day 18. 5 websities I often visit

1 Blogg.se ja, jag tror ni alla vet varför

2. Google drive
 Skolarbeten som vi har nuförtiden gör vi nästan alla där
 
3. Facebook inte för att jag uppdaterar själv särklist mycket, mer för att kolla olika vines videor, haha

4. Hotmail Skicka bilder jag tait från datorn till mobilen, på sånt vis är det rellativt bra kvalite på dom.
 
5. Min egna blogg. haha, egotippen hör... Nej men för att kolla att inläggen kommit ut som dom ska osv.

» Det luktar äckligt jul hemma hos oss nu...

 
Har stått hela dagen sen jag kom hem iköket, massa spänande saker har det blivit! Jag håller nu på och sätta kryddnejlikor i apelsiner som sen ska upp i fönsterna det luktar så sjuuuukt gott!
 

» Surt....



Att behöva åka till skolan tidigare, på årets endå riktiga sovmorgon....
Ska träffa SYV idag och höra mera om gymnasium, och idag var den enda dagen, vid den här tiden som funkade...

Men idag är det även "mysdag" jävligt onödigt enligt mig då vi skulle kunnat sluta skolan tidigare. Men vi ska iallafall mysa, titta på film och sånt där. Stöda tror jag också. Har såklart också på mig mjukiskläder, orkade inte bry mig idag :P

» Day 17. My dream job

 
Att bli fotograf! Har alltid älskat att fotografera, vet inte, men det är något speciellt med det ;) Blir helt "inte moment" när jag sta ta bilder, haha som i något extas läge.
 
 
 

» Paintboll


Moa och jag innan vi skulle börja.

Från vänster, Olivia, Moa, Amanda, Julia, Jag och Tuva. 

Så jävla roligt! Fyfan, ångrar inte en enda minut att vi sa ja till när hencke frågade pm vi ville vara med och spela dodgeboll! Igår fick vi vårt pris, att köra paintboll! Vi kom trea, av fyra Iförsig. Men dom två lagen som kom 1:a och 2:a var killar som nog spenderade mera timmar framför datorn/tv:en och spelar på en vecka än jag på flera år.... Så dom visste mera hur man ska göra, bara att det blev mera värkligt.

Kommer lungt göra om det någon dag!



» paintboll

ild från i förergår.
 
Hejsan, sitter och käkar min lunch nu. är så sjuuuukt trött. haha, den här dagen har bara varit en ren flummdag.
På svenskan fick man verta sina betyg om man vile, sen resten så satt vi och spelade musik. Jag halvt sov med högsta musik på i lurarna. På matten satt jag och julia och gjorde videos därvi dansade med jackorna på så vi såg inte vad den andra gjorde och så gjorde vi den här leken nästan alliuhoppa att man lägger händerna på varandras händer och den som är längst upp får så. Har fortfarande lite ont, hehe. Jag var med dom andra innan deras gympa började, då körde vi kareoke inne vid ducharna, det ekar så härligt där inne. Siista dagen innan jullov, kanske behövligt låter det som?
 
Ikväll ör det paintboll för oss tjejer som vann dodgebollturenerginge! Tjoho, önska mig lycka till :D
 
 

» Day 16. My favorite blogs

Johannabloggar LÄNK
Min stora bloggförebild, älskar hennes blogg och alla fina bilder. 
 
l
Systrarnaq LÄNK
Två systrar som bloggor om mode, deras varda osv. Sjukt bra och fin blogg som uppdateras ganska ofta, dom är ju två
 
Josefin Ekstrlm LÄNK 
Sjukt snygg tjej som också bloggar om allt möjligt. Älskar hennes outfits bilder extra mycket!
 
Emilia Angergård LÄNK
Jättefin tjej som är jätteduktig på att blogga! Hon är bara 16år, så sjukt orätvisst att man får vara snygg för att bara så pass ung.
 

» Sparris

 
Min sötnos. Att hon fortfarande ställer upp, haha. Undrar hur många kort jag har på henne nu... Men med lite julgransglitter, löser sig allt ;) Man måste värkligen kunna holla koll på 100 saker samtidigt när man tar kort på djur, i alla fall katter, hundar kan man oftast säga åt dom och så sannar dom där.
 
 
Dock så vet jag inte om jag behöver en större stol och böcker, eller bara en mindre katt. haha

» Dagens

Linne LÄNK | Halsband LIKNANDE LÄNK | Jenas LIKNANDE LÄNK
 

Det här måste vara ett av mina favorithalsband, den gör även den tråkigaste vsarta outfiten till något lite roligare :D

» Day 15. Three male artisits I like

Flo Rida hans låtar helt enkelt bara äger!
Oskar Linros, Han har gjort mycket dumt, men hans låtar är också sjukt bra. Så man kan säga att jag gillar han som artist, men inte mer
Petter, hans låt "längesen" var den låten som fick mig att börja uppskatta musiken. 
 

» idag har jag varit duktg

 
Snart är alla mina klappar inslagna :) Saknas bara julstäminen med snön så man kan ta på sig pjäxorna
 

» Nu blir det


Presentinslagning!

» Day 14. My top three favorite bands

1. Imagine Dragons
 
2. RMK och toppen
 
3. Modestep
 
Lyssnar mest på enskilda artister, men hhär är dom jag lyssnar mest på

» Nej det är inte okej...


...Barn handfaten på Ikea när mig till knäna. Jag får väll ge upp, jag är lång, haha.

Igår åkte mamma och jag till Ikea på kvällen, vi köpte en massa backar så vi kan fixa i ordning mera nere i källan.

Efter det åkte jag och träffade upp Malin, vi spelade lite kort sen tog vi bussen hem till henne. Båda vart rätt så trötta mot kvällen, så vi satt och kollade på en film. Efter halva somnade Malin och jag kommer ihåg typ halva, haha, vi är så duktiga... :)

Jag sitter nu på tunnelbanan påväg in mot stan. Ska möta upp Paulina och dom och käka lunch. Myspys :)

Världen hemskaste ska hände idag... När jag satte mig på bussen i morse, tog fram mobilen och hörlurarna, plockade fram Spotify och förberede mig för att åka en lugn och skön bussresa helt avstängd från resten av världen... Men nej. Ena hörluren hade slutat fungera. Lifes is over. Så nu sitter jag här, bara halvt avstängd mot alla andra. Som inte det vore nog så har ljudet försämrats på dom med ca 100% också :( buhuuu

» Day 13. My favorite tv-series

 
Nu känner jag mig RIKTIGT tjejig. But who cares... Min favorit serie är i alla fall Gossip girlgråter bara av tanken av att jag är på sista sesången :(
 
Det kanske inte är en tv-serie, den sända inte på tv. Men endå Med clara henry Sjukt rolig tjej som är en youtuber som fick sitt egna program älskar henne och att hon alltid bjuder på sig själv!
 

» Kom och stöd oss




Imorse så stod jag med klassen och sålde julbröd för att få ihop pengar till klasskassan. Det gick relativt bra. Första passet, dör jag stod, sålde vi en hel del, dock gick det segare mot slutet fick jag höra.

Mina fötter dock dock, så när jag kom hem stod jag i duschen i nästan 1h bara för att få tillbaka känseln i dom :O

» Day 12. Three female artists I like

Beyonce, en stor förebild och sjukt snygg och bra sångröst. Ett stort plus till henne för att blivit arg för att HM photoshoppade bort hennes "fel" istället för att hålla med. Som om människan ens hade några fel från början är det en annan fråga....
Miley Cyrus, hennes röst... Ren kärlek. Dock har jag inte riktigt förälska mig i hennes låtar, än... Och att han vågade klippa håret, så sjukt snyggt på henne!
Rihanna, Hon passar också sjult bra i kort hår. Men hennes röst, och låtar. Dom har sanrt tagit över min spotifylisa! Satt igår kväll och scrollade runt på spotify på både hennes nya och dom gammla. Usch vad bra hon är...
 
 

» Day 11. My favorite movie

Om jag ska vara ärlig har jag faktskt ingen riktig favoritfilm. Brukar alltid få tuppjuck efter halva och ger upp slutet. men jag kan berätta om dom bra som jag senast såg? :)
 
Jackass Bad Grandpha, höll på att skratta ihjäl mig. Hade förväntat med en sisådär bra jackass film, haha
The Hunger Games catching fire, Ja vad ska man egenrligen säga, älskar sättet dom är gjorda på, så sjukt bra gjort!
Honey Daniels, älskar filmenr, som är riktigt amerikanska när allt blir skit och sen löser sig allt och det blir tillslut alldeles underbart.
 
Och där tog min bra filmlista slut, haha. sSom sagt, suger på at titta på film

» En riktig lucia bomb

Jag såhär såg vi tärnor ut, vit klädda utan ljus i hår.
 
Jag och festisen rockar våra outfits
 
Våran alldeles egna Lucia Wilma
 
Haha, poppe och harry... Som sagt, rockar outfiten
 
Lite fler gruppbilder slår aldrig fel.
 
Fian tejer
 
Såhär såg det ut mellan alltihoppa, haha
 
 
 
Har ni firat Lucia idag?

» Lucia

Ja idag är det ju lucia. Och fredag den 13 bra blandning... Hehe
Vi nior hade i alla fall lucia framträdande i mälarökyrka, sånt som dom gör varge år.
Var så sjuuuuukt nervös... Jag har en sjuk scenskräck så det är inte sant. Och jag sjöng en vers med Julia :D men gissa vad jag gjorde? Skakade som ett jävla asplöv precis innan och det enda jag tänkte på var att inte göra fel... Och det var exakt vad jag gjorde... Haha, jag började på fel vers... Men men, sånt får man bjuda på om man är med

Jag och Julia träffade också han spm spelar Johan i Elsas värld påvägen till skolan. #starsteuck haha

Nu är jag i allafall påväg hem, ska käka lunch och sen ska jag och mamma in till Sundbyberg och hämta mönster jag beställde i tisdags. Ska försöka mig på lite avancerade sysaker. Wich me luck :D

» Day 10. My favorite songs

 Okej, det hät blir nog den svåraste... Lyssnar så sjuuuukt mycket på musik, har nog minst över 20 favoriter. Men i alla fall! 
 

Låtar om man är glad, för att bli gladare
Imagione Dragons - Radioactive Har bara alltid älskat den låten från dag 1 liksom. Lite annorlunda, men det gillar jag.
RMK & Toppen - Gå mot rött Sjukt bra och liskom stärkande på något sätt. Lyssnade sjukt mycket på den när jag var som mest nere, och jag är fortfaradne kvar, måste batyda nått
Norlie & KKV - Nej Sjukt bra låt som jag än i dag inte har en enda aning hur den hamnat på min Spotify lista! Lite när man känne ratt man vill slå någon känsla.
Linnea Henriksson - Jag vet något som inte du vet lite av en HA låt. Sjukt rolig att sjunga till med allt man har.
Flo Rider . Can't balive it Jadu, bra men nej, bara nej. haha 
Timbaktu - Resten av ditt liv. En till HA låt
Big Sean - Bewere Man behöver inte ens säga nått. Den på högsta och jag är nöjd
Uscher - U remind me Jättebra låt, sömnpiller dock på busse
 
 
 

» Hiss / Diss

 Byxor med tryck! Särskilt nu i vinter när man endå går runt halva dagarna i stora vinterjackor så men endå knappt ser vad för tröja man har på sig. Så välj istället ett par snygga byxor med annorlunda tryck med en ganska "vanlig# och tråkig lånngärman enfärgad tröja.
 
Byxoa 1 LÄNK | Byxa 2 LÄNK | Byxa 3 LÄNK | Byxa 4 LÄNK | Byxa 5 LÄNK
 
 
Nör objektiv skyddet försvinner.... Är det bara jag, eller så fort man börjar fotografera, så lägger man ifrån isg det. Såklart alltid på olika ställen och varge gågn får man hjärtatack för att man inte hittar det? helt otroligt egentligen att jag inte har tappat bort det, haha

» Jag hatar det hör stället redan... Frågor på det?


DumDumDunDumDuuuuuuum i huvudet säger jag bara. 
Haha, tog nyss bilden, ser ni tanten som går ut genom dörröppningen? Både hon och jag vart nog lika förvånade när blixten var på. Piiiiinigt!

Gårdagen vart åt helvete... Typ, lite var bra. Delar av den var bra. Kvällen däremot... Dont want to talk about that..

» Day 9. My favorite season, and why

Jag tror faktiskt inte att jag har någon direkt favorit. Men om det står mellan liv och död och jag måste välja någon. Blir det nog vintern, supriiiize.
 
Älskar när det blir mörkt ute och man kan ha tända ljus typ 24/7 här hemma. Dock blir man väldigt trött av att gå till skoln när det är mörkt och komma hem när det är ännu mörkare....
Älskar att få åka skidor, jag är dock inte så duktig, men det är bara att åka ännu mer. Tagga på slutet av jullovet ska jag m familj, plus Malin och Nicole m familj upp till, Fjällen, sälen ? skit samma, någonstans med snö och skibackar!
Sen älskar jag nyår, eller förhoppningarna om nytt år ny början osv! Man får liksom hopp igen :D
All snö! Sjukt kul när det blir kaos, ingen kommer fram skolan är tvungen att stänga! Liksom, när händer det någonsin något kul annars? Men när snön kommer, kommer alla miljader facebook och instagram inlägg om det, haha.
Att få ha på sig mössor! Älskar mössor! bad har day? Ta bara på dig din mösa. Dock så har jag iingen bra i år... Ett måste på inköpslistan för i år!

» .

Mera bilder på outfiten från igår. Här ser ni även halsbanden jag hade på mig.

Hallojsan, sitter i bilen mu. Påväg in och ska ha en myspys fika med mamma. Dock hållet jag på att bli döv här bredvid henne.... Haha, hon kör den där, om inte hon gör riktigt, pratar hon högre :/

» Day 8. My three favorite colours

Mine tre favorit färger är dom här! Grått,rosa och beige! Grått och beige för klädernas skull. Det att matcha till ALLT och lite till. Den beiga färgen på bilden gör den dock inte direkt rättvist, den ska vara ljusare och mer gult i. Och rosa är en färg jag alltid har gillat, mer eller mindre. Det går liksom inte att hata något som är rosa.... Försök bara!
 

» Sno stilen

Jacka LÄNK | Känga LÄNK | Solglasögon LÄNK | Ringar LÄNK | Tröja LÄNK | Byxor LÄNK
Kenzas inlägg LÄNK
 
Kenza, någon jag tror är en väldig stor stilikon för många tjejer  (och killar) runtom i landet. I alla fall så är hon en av mina allra största :) 

» Godmorgon, goddag och dagens outfit

Hallojsan, sitter på SO:n. Vi ska spela en "teater" med dom olika etikerna. Vi har sinneslagetiken. (Alltså om man dödar en människa, men om ens avsikt var god, är det helt okej) det går sådär... Gruppen suger.

Dagens outfit
Tröja forever 21 | Jeans ej på bilden Julias gamla | halsband ej på bilden Bikbok och Cubus 

» Day 7. My middle name, and how I feel about it

Mitt kompletta namn är:
 (My Eva Mikaela Fredblad, för er som kanske inte får upp bilden.)

Eva och Mikaela alltså....
Eva är väll sådär, tycker faktiskt inte att det är så jättefint inte på mig alltså, så förlåt till alla eva:or där ute! Jäteifnt på er, men nej till mig. Men det är ett namn som funnits med väldigt länge, både jag och min mamma heter det osv. Mikaela tror jag ko, så dte är alltså ett släkt namn. Namnet Mikaela kommer ifrån Mikael som många i min släkt ockås heter. Min morbror heter te.x det i förnamn tillochmed. Tycker i alla fall mera om det än Eva. Känns mer som jag.
 
När jag var liten och bodde nere i skåne komme rjag ihåg hur jag försökte hela tiden med att jag hette Mikaela, för att jag hatade/hatar My. haha

» har du tråkigt?

Gå då in påd en här LÄNK och testa hur bra dina fingerfärdigheter med datorn är.
 
Jag fick att jag var bättre än 40% av dom som gjort den här undersökningen ;) Kan du slå det?
 
 
 
 

» Morgonläsning


Nu har du legat där på mitt sminkbord i snart en vecka. Så nu är det dax.
Har nyss käkat frukost och slängde mig i soffan med det nya numret av Veckorevyn, ren kärlek till dig! Jag får liksom aldrig tid för att läsa. Eller har ingen direkt lust heller för den delen, men nu ör det skillnad!

» Min dag

Hur man kan sammanfatta denna dag, Långtråkig, onödig men endå så jävla skön. 
 
Vaknade runt 11, käkade frukost och kollade på julkalendern. hatar den fortfarnde ika mycket. Det blir som att man måste se den, för att få hoppet om att den kanske ska bli bättre.... Men den kanske inte heller direkt är gjord för 15 åringar heller. haha.
Mamma åkte hemifrån runt 12, hon och hennes "vännina" haha, äslakr det ordet, skulle iväg över natten någonstans och komme rhem i morgon. så jag vart själv, med hundarna.
 
Gick en långis med dom i skogen. Eftresom dom ska hålla koll på mig, inte att jag ska behöva hålla koll på dom när jag går med dom utan koppel, så varge gång alla tre var framför mig/kollade bort. Typ slängde jag mig bakom en stor sten eller sprang och gömde mig Om det var någon som såg mig vill jag bara säga förlåt, nej jag är en psykopat som brukar göra så.... haha. Det kan inte ha sett ut som ett normalt betende.
Men det funkade och i slutet av promenaden gick alla tre och stirrade på vartenda steg jag tog. När vi kom hem, däckade dom också. 2:0 till mig! ;)
 
Andra småsaker jag gjort under dagen:
-Ätigt
-Jag har gjort en massa inlägg för veckan som kommer. Jag suger på att komma på inlägg och när jag väl komme rpå något, gör jag typ 4 st och gör dom till tidsinställda inlägg. Alla 20 days är sånna, också för att fylla på bloggen om jag inte har bloggat under dagen för att ni inte ska gå tomhänta när ni besökt mig.
-Sen har städat mitt rum, och stökat ner det för den delen.
-Dampt ringt alla i min kontaktlista och försökt få hit någon, men det uppdraget gick ju sådär :(
-Gjort iordning en outfit. Ifall jag får helt torka på morgonen, som jag oftast får, är det skönt att ha något klart som man vet "funkar". Den hänger nu på en galge på mig vägg.
-Ätigt lite mer
-Plockat fram skridsko saker. Hade tänkt åka ner till skridsko discot med T&H men dom var hos sin mormor och morfar. Dom går i sexårs och i 2;an, så då hade man fått göra i alla fall någon glad :)
-Duschat, tyckte det var dax. Rakade tillochmed benen, redan där ser ni hur mycket tid jag bara försökte döda.
-Spelat in lite grejer inför klädbytardan som mamma ska ha.
-Tagit bild på himeln + frusit ihjäl min händer
-Ätigt ännu mer
-Fixat lite smågrejer med bloggen. Funderar på att göra en ny design, än utan sidomenu, så att inläggen blir i 1000pxl istället för 720pxl. Vad tycker ni?
 

» Get the odd molly look

Man behöver inte alltid köpa orginalen. Det finns alltid lika, nästan snyggare billigare allternativ.
 
 
Odd molly Jenas LÄNK | Blus LÄNK | Bella shoe Blus LÄNK | Nelly Jenas LÄNK

» Day 6. My phone

 
 
Dom Appar jag använder/tycker mest om:
Instagram. Kärlek, ren kärlek. Vet man inte vad det är, ja du....
KIK. Mitt liv finns nog i den appen, haha
Blogg.se Den jag bloggar igenom oftast
Styleight LÄNK TILL MIG Jätterolig sida om man får mode torka.
Res i Sthlm, rättat mig många gånger för att kolla bussarna osv. Vet inte hur jag klarade mig innan.
Swedbank UNG. Får inte ha vanliga Swedbank appen. Haha, älskar att man måste skaka på telefonen för att få fram sitt saldo. Ser sådär ut om man är borta eller ute på stan, folk kan stirra så konstigt.
Shazam. Hör man en låt te.x på radion som man tycker låter bra, fast man har ingen aning om vad den heter. Då plockar man fråm sin Shazam app som lyssnar av och man får fram allt om låten, lyrics låtnamn artsist. You namned it.
Youtube. My buddy
Google drive. Som Google drive på datorn. Vi använder oss av det en hel del i skolan, har faktiskt skrivit en del skolarbeten genom den på mobilen på den. haha
Sf bio eftersom jag värar vara stammis på biograferna kan det vara bra att hålla sig uppdaterad om vad som händer och vilka som är dom nysatse filmerna och vart dom visas.
Bokmärke med Johannas blogg min stora blogg insperation LÄNK
Skype. Har den även fast jag kanppt använder mig utan den.
Big day. Nedräkningsapp. Kul att ha nu inför julen för att ha koll på hur många dagar det är kvar.
CANDY CRUCH. Hat kärlek tilld et spelet
Skolmaten. För att veta om det är en ide att fråga mamma om jag kan stanna kvar i skolan och käka eller inte,
 

» Spotify


Sitter helt ensam på bussen. Händer typ aldrig... Brukar alltid sitta nån till liten person som stirrat ner i telefonen spm att det är hela världen.

Det är sånna här lägen jag är extra tacksam för Spotify, att bara sätta på världens bästa lista och sitta där och nynna med. Hällst då sitta längst bak och hoppas att chauffören inte hör ens "vackra" sång

» Rapunzel



Hallojsan, sitter en av dom mest bekväm fotöljerna jag någonsin har suttit i hos en frisör. Sjukt snygg inredning det är här! Malin har nyss börjat att sätta i slingorna, frisören var sen och vi var tidiga, så vi fick vänta ett tag... Men men. Det blir nog super :)

» Gårdagens outfit

Tröja Giantricot | Byxor dr denim
Igår så körde jag på något väldigt enkelt. Haha, fick *baraÄ höra att jag var trött en gång igåt, mjukisarna gjorde sitt...
 
Jag fick även vara med heldag igår, det vill säga lunch i skolan + att jag fick vara med på bildlektionen. Vet inte varför, men jag älskar dom *pillrigga* ämnerna, såsom syslöjd och bild. Allt som inte innebär skriv en skitlång tråkig text, och det gäller även matten.
Usch, nästa vecka ska vi ha ett muntligt matteprov i gruppper på 4. Say whaaaat? Först och frömst.... Ett muntligt? Och för det andra, om man är över 2är dte alltid någon som aldrig säger något, haha kul det blir för den... :/
 

Idag därremot ska jag följa med malin till hennes frisör eftersom hon ska sätta i sitt hår igen :D Hon har gått utan det i över två veckor nu, så man har liksom vants isg att se henne i kort hår inte för att det är så jättekort längre men endå ;)

» Day 5. My breakfast

Min frukst är nog samma varenda dag! Jag har svårt att tröttna på mat, skulle kunna fortsätta att äta samma mat veranda dag i mitt liv om jag så fick välja det utan problem.
 
Men frukosten i all fall det består av: två mackor, en med ost och en med skinka
ett sjukt stort glas full med smothie (3dl yoghurt m bär)
och ett glas juice.
 
Är alltid så sjuuuuukt hungrig vid frukosttid. bästa målet, när man har tid och kan njuta av det. Vilket då inte händer så ofta......

» Day 4. My fears

Mina rädslor.... det är jätteolika, vissa dagar kan jag knappt vara i ett mörktrum utan att balla ut medans andra dagar kan jag vara ute på promenad när dte är kolsvart ute. Även  dom är som en bergochdalbana.
 
Men min allra största rädsla måste nog vara att bli ensam. Tänk er, vara helt ensam ingen att vara med ingen att dela sin tankar med, bara sig själv kvar. Så snälla lämna mig inte. tack!
 
 

» Rösta på mig!

Bild 1: LÄNK
Bild 2. LÄNK
 
Jag är med I Royal Canins´ Fototävling. Som går ut på att man tar en bild på sin katt och sedan tävlar med den bilden.

Fototävling

Var med och tävla och du har chansen att vinna ett års förbrukning av kattfoder. Ta ett foto på din katt och ladda upp bidraget via Facebook, Instagram eller direkt från datorn. Få sedan nära och kära att rösta på ditt bidrag. De tio bidrag med flest röster går till final.
 
Dom två bilder jag tävlar med på sparis :D

 

» Idag släpps systrarna Ohlsen tredje kollektion på bikbok

 
Har ni hunnit gå in och spana in några a dom fina nyheterna än? LÄNK
 
Jag vart inte så jätteinponerad, fast såklart några godbitar. Men ingen höjdare deras tidigare har vit mycket grymmare!  Dom har satsat mycket på rakna enkla linjer med dova färger.
Några av mina absoluta favoriter var deras boyfriendjeans, dom fanns både i ljus blå LÄNK och vita LÄNK
 
 
 

» Torsdags insperation

Bild tagen från LÄNK

» Day 3. My family

Jag bor då utan min pappa, så i min familj är det jag, mamma och alla djur. Det bor även en tjej hos hos, E, som jag inte kommer skriva om av olika skälv, vet inte om jag får ör ett av dom. Ifall någon som känner henne undrar ;)
 
 
Min mamma, Jennie
 
Alla miljarder djur. Börjar i högra högsta hörnet, Ninya, Kiwi, Liv, Humlan, Sparris och Lollo
 

» Bioooo




» Idag

Hallojsan, sitter i bilen påväg in mot söder för nytt möte. Vi får se hur det går...
Gammal bild på liv i brist på andra. Lite suktande efter solen och värmen igen också.

Ikväll kanske jag och mamma ska se bio. E hade redan sätt den, och mormor skulle vara hemma och ha gäster.  Vi kommer nog se The hunger games. Har sett 1:an tyckte dem var ganska bra faktiskt. Även fast det enda mamma pratade om hur bra den var. Hatar när folk gör det, för då bygger man upp att den ska vara sjukt bra och man blir alltid så himla besviken....
Men eftersom jag knappt hört nått om den här, kanske det blir bättre ;)

Jag har haft sen i måndags att ena ögat är alldeles rött och kliade och sved :( tänkte igår att jag inte skulle ha smink på mig, haha, kom dock på det efter att jag hade sminkat mig, lite typiskt.... Jag hade också för brottom för att ens komma på idéen om att ta bort det... :/

Men så idag körde jag en helt tvärtom vad jag brukar! Inget smink med mjukisar. Sjukt skönt! Dock fick jag höra av ganska många hur trött jag såg ut, haha. Men det får man ta om man aldrig brukar se ut så ;)
Dock så har jag satt på mig ett par jeans nu när jag akdnek ska på bio sen ikväll. Dock är det väll i bion man kan se ut så, ingen ser en direkt.

» Day 2. 10 Things you don't know about me

1.Jag vill sååååååååå flytta hemifrån. Skulle göra allt för att få göra det. Tänk er, att kunna ha en egen lägenhet/hus som man helt själv får bestämma över. Vill man vara själv så är det helt fine, man får vara dte i sitt alldeles egna hus.
 
2. Det känns som om jag aldrig får något gjort, som på dagarna hemma, känner mig som en zombie som bara är där. Har 100 miljader läxor, men endå är det som att jag aldrig får chansen att göra dom på något konstigt sätt,
 
3. Antingen ger jag 110% eller inte alls, hatar att göra något halvdant. Det är oftast därför mina arbeten tte.x i bilden osv blir lite överarbetade hehe. SOm min bildmapp jag gjorde för ett tag sen. Den började som en bukett, som sedan blev en hel sida som var täckt av en massa saker.
 
4. Sova kan jag göra när jag är död, allvarligt talar hatar att sova, finns så mycket annat man kan göra. Och ändå alltid när man har gått och lagt sig, händer det alltid något som gör att man måste gå upp, om det bara är något som att släppa ut katten eller att ta upp sig strumporna.
 
5. Jag använder en el tandborsta, haha, såg nyss en reklam om dom.
 
6. Jag kan värkligen inte osva med strumpor. Det absolut värsta som finns! Dom kliar och korvar sig bara!
 
7. Jag hat älskar julen, hatar all stress runt julafton, liksom varför inte bara fira den, måste det vara en sån jävla ångest vart, när, hur och vad mman ska ge till vem osv. Men å andra sidan älskar jag att få åka skidor, inte för att jag är så bra, men det är så jävla kul.
 
8. Jag älskar att städa hos andra. haha, hatar att städa hemma, men som hos andra blir det tillochmed roligt. Som att man vet att man inte måste göra det och att ingen ställer krav på en att det ska bli bra.
 
9. När jag var liten drömde jag heka tiden mardrömmar. Standarden var att jag skulle dö av vulkanutbrott och att jag skulle drunka i lava. Kommer ihåg att jag hela tiden avslutar drömmen med att jag står på en kant och det är någon jag ska rädda så jag måste sträcka mig och då trillar jag i... :(
 
10. När jag är ensam pratar jag med hundarna (döm inte haha) hatar att vara själv, och det hjälper lite.... Man måste se helt spyko ut, men jag är ensam så ingen ser... ;)

» Pepparkaks(karusell)?

Hallojsan. Mitt lilla projekt idag skulle vara att bygga ett pepparkakshus. Hade inget annat för mig idag. Gick sådär. Började bra, slutade sämre. Som vanligt kan jag inte göra något som vanligt, utan ska alltid försöka försvåra det. Ibland går det och ibland inte.

Så istället för att göra ett vanligt traditionellt hus man bara köper färdigt, limmar ihop ixh pyntar. Skulle jag göra ett eget, från grunden dock med färdig köpt deg. Men sen började jag som vanligt googla runt för att hitta något svårare. Och det hittade jag. En karusell!! I pepparkaka! Tjo ho my, bra ide.....

Så den här kvällen har jag suttigt och ritat, måttat, klippt, bakat, skärt, bränt fingret i varmt socker. Har faktiskt fortfarande ont. För att tillslut få ihop en ganska skaplig karusell. Blev faktiskt nöjd med den.

Sen började jag att pynta den... Såklart var det vanliga med, nonstop och Kristyr.
Jag pyntade och pyntade, så som man ska göra. Och gissa vad helvetes grejen glr???? Den trillar ihop.... Så hela grejen ovanför liksom åker mer i den under...... Så nu har hag en karusell för 1 cm människor....


Orkade ibte ens ta kort på den i slutet, var sp arg. Haha, mamma var tvungen att komma och liksom hjälpa mig. För annars hade både den och allt annat runtom mig varit utslängt genom fönstret. Hehe

» Story of My life



» Day 1. The meaning of your blogname


 Http://Fredblad.blogg.se
 
Jo jag heter Fredblad, för att mitt efternamn är så. Hade en massa ideer om bloggnamn, men ville ha  nått bra och enkelt som man lätt kommer ihåg. Jag ville inte heller att det skulle vara en massa text, med konstig stavning osv. Jag tyckte det var väldigt jag

» Lucia övning

Bild från i morse påvägen till bussen. Himlen var såå himla fin.

Godmorgon! Tror jag är lite över trött för tillfället... Men det kommer nog att gå över ;)

Idag blir det att öva inför Lucian i skolan. Vi har en lektion varge fredag och måndag dör man får göra vad man vill, den är bara 40min lång så man hinner knappt nått. Särskilt inte sätta på en dator. Skolans datorer suget och tar ca 20 min på sig att starta, sen måste man ligga in osv, så då har 10 till gått... Men då har i alla fall vi som ska vara med i lucian att vi ska vara i musiksalen med våran musiklärare och sjunga.
Idag får vi också reda på vem lucian blir, jag tror jag vet vem det blir, och vem det inte blir i alla fall. Anmälde mig på skojs skull i slutet, haha inte för att jag direkt har någon chans.

» 30 days challenge

Eftersom jag ibladn kan få riktig blogg torka, känne rjag lite. Why not? Nu kanske också ni nya läsare får en lite större inblick i vem jag egentligen är :D
 
 
1. The meaning of your blogname
2. 10 Things you don't know about me
3. My family
4. My fears
5. My breakfast
6. My phone
7. My middle name, and how I feel about it
8. My three favorite colours
9. My favorite season, and why
10. My favorite songs
11. My favorite movie
12. Three female artists I like 
13. My favorite tv-series
14. My top three favorite bands
15. Three male artisits I like
16. My favorite blogs
17. My dream job
18. 5 websities I often visit
19. Bullet your whole day
20. My favorite actors and actresses
21. My favorite Instagram's
22. Somewhere I'd like to move or visit
23.Three things: 2 true & 1 false
24. Shuffle your playlist and write down the first 10 songs that comes up
25. My favorite pair of shoes
26. My daily make up rouitine
27. My best buy
28. 3 wishes
29. Top 8 movies
30. Movies I'm expecting
 
Kommer att börja i morgon!

» Första Advent

Har helt förträngt det. Men idag är det ju första advent! Sjukt, nu är det inte alls långt kvar tills det är julafton. Myspys jö. Sen är det nyår, och allt börjar om igen. Bara det inte börjar om som det gjord ei år.... Det klarar jag inte av. 
 

Idag var en riktig myspys dag. Dom kom hit idag runt 3, och sen dess så satt vi och pysslade. Gjorde det jag skulle göra, som jag hade bestämt innan. Dom blev gansak bra, kan dock inte skriva vad det var som jag gjorde, så inte nån får reda på det i förväg ;) 
Vi kollade även på julkalender... Vet inte vad jags ka tycka om den, förra året såg jag typ halva kommer inte ens ihåg vad den handlade om.  Det är inom dom första 5 sek man bestämer sig oom man gillar något eller inte. Under dom sekunderna sattt dom stilla, på rad, på en sten. Haha, inte det allra första bästa intrycket.
 
Vad har ni gjort idag då?
 

» Tjoho



Gårdagens outfit. Inte för att man ser så mycket på bilden. Bara min sweg tröja. 
Tröja second hand | Guldkedja HM | byxor Fått av Malin 


Idag blir det att julpyssla. Två familjer kommer hit, varav en är Malin. Så vi får se vad jag kommer att hitta på för mått att pyssla med. Har värkligen haft zeroed idéer på sistone.. Haha, kanske för man inte är 10 längre och inte har en dator och en mobil.
Thomas, Hannas man, han kommer stå för maten ikväll. Han gör så sjukt god mat han gör :O nam nam. han är mig em av anledningarna, efter pappa då, spm fått mig att inse hur kul det är att laga mat :D

Ikväll tror jag i alla fall att jag ska försöka att plugga lite. Har en sjukt svår SO uppgift jag måste bli klar med tills idag. Pallar värkligen inte med skolan längre... Snart är det dax för nationella, det är som att dom försöker få oss att bli trötta på illtihoppa redan innan :/

» Accessoarer

STYLINGTIPS

  • Satsa på accessoarer som du gillar och som speglar din personlighet eller känslor.
  • Om något av dina plagg har mycket detaljer på eller har ditsydda utsmyckningar behövs oftast inte så mycket accessoarer då plagget talar så mycket som det är.
  • Tänk på att om du matchar en färg i för många accessoarer, kan det se lite väl bearbetat ut. Två till tre accessoarer i samma färg räcker väl.
  • Till mönstrade plagg är det snyggt med enfärgade accessoarer och till enfärgade plagg kan det vara snyggt att bryta av med en mönstrad accessoar
  • Lyft upp färger från din klädsel i accessoarerna.
  • Bryt av helt! Det blir en snygg stil när en oväntad accessoar dyker upp till dina kläder. Ex ett tufft skärp till en söt och romantisk klänning.