» Ninya


» Hos morfar

Hejsan, sitter på morfars veranda och solar med en hund bredvid mig.
Solen gick nyss ner bakom ett träd, så nu kan man börja kolla normalt, innan var det kines stilen. Haha

Ikväll kommer Malin och Annce och fikar. Var ett tag sen sist.

Ska försöka springa innan dom kommer eftersom jag inte har gjort det på flera dagar och i morgon tar jag bussen till farfar, så kan inte göra det då.

Om bara några dagar börjar skolan igen, får lite panik nu känner jag... :(


» Godmorgon

Hejsan allihopa. Idag blir det att åka skridskor på isen. Var ett tag sen jag körde, så jag hoppas det kommet att få bra.


Försökte ta en fin bild på mig och Kiwi, men hennes min på den här är obetalbar. Haha


» snart åker vi.

kommer dö, men det är fint :)
 


» Sovmorgon

Hejsan, idag vaknade jag vid 7. sovmorgon.... Haha, egentligen vaknade Kiwi redan vid 6, men jag stoppade bara ner handen i buren för att visa att jag var här, och det funkade till min lycka så hon somnade snabbt om.
 
Vid 12 kom Julia hit, skulle ha möta henne vid bussen. men något hade bränt fast på botten av ugnen var jag tvungen att vädra hela huset. Bakde bröd, så när degen skulle jäsa skulle jag möta henne, men planerna blev så att säga ändrade...
 
Nästan hela dan har vi skruvat ihop Ikea möbler. Eller en dubbel säng och ett skrivbord, men sängen gjorde vi bort oss lite och var tvungna att göra om en massa. Mina händer värker fortfarande, känns som man nästan har fått brännsår efter skruvmejslarna... usch
 
Sen på kvällen lagade vi också middag till alla eftersom mamma åkte bort. duktiga tjejer vi är ;) 
 
Julia åkte hem vid ca 10, sen dess har jag och Kiwi legat och mysigt i min söng. Hon borde åka ner i buren, men hon är alldeles för söt för det. Men när jag somnar måste hon det, annars kommer jag behöva gå upp redan vid 2 i natt och det har jag ingen direkt lust med...
 
 
Bild från i morse vid 7. Trodde aldrig jag skulle skriva det, men men. haha

» Lek i snön

Om man är en 8 veckors valp, är snön mycket roligt. haha Försökte ta lite fina bilder på både henne och ninya, men tjo tjena och lill skräpet satt kvar...
 
Så det blev nästan bara sånna här bilder.
 

» idag

Idag vaknade jag vid 6.30 av att lill skräpet skulle gå ut. Var vaken till ca 6.40 så hon skulle få i sig mat osv. Gick sedan och la mig, vilket inte kiwi ville. Satte in henne i buren, där hon sover, och sedan försökte jag sova vidare.
 
Kiwi satt och ylade/pep/skrek i 1h och 10 min...
 
Det värsta är att det enda man kan göra är att låta henne vara, för om jag nu skulle lägga mig hos henne, kommer hon aldrig att lära sig att det bara är att somna om utan då måste jag alltid sova i buren med henne, vilket jag värkligen inte har lust med.
 
Men vid 10 kom mamma och tog henne så jag skulle få sova vidare. vilket jag gjorde. Jag väcktes av mamma vid 1. Skulle egentligen gått upp vid 11 eftersom jag hade träning vid 12... Men men.
 
Istället så åkte jag ner till backen vid halv två och åkte skidor. Först åkte jag några åk med Hanna, mammas kommpis och hennes två söner, men sedan valde jag att åka ensam i dom lite större backarna. Vid tre kom Julia ner, så då åkte jag såklart med henne. Vi åkte hem vid ca fem tiden.
 
Väll hemma hade Hanna redan kommit, hon och killarna skulle komma hit och fika och fira lite att Ture precis fyllt år. På kvällen kom Thomas, Hannas man, över med middag till alla. mums. Så då slapp vi tänka på att ställa oss och laga mat och så.
 
På kvällen fick jag nått ryck och dammade hela rummet, gick igenom alla kläder, fixade i garderoberna, gjorde i ordning plats för ordning nya spegeln och skruvade ihop lite Ikea prylar som kom idag medans jag var borta.
 
Det är så gulligt för att Kiwi har inte riktigt fattat grejen med vad en spegelbild är, så när hon får syn på sin egna går hon fram och börjar låta, som om det skulle vara en hund på andra sidan. Såklart så hållde hon på att göra det med min spegel, eftersom den fortfarande står på golvet. Ska försöka få upp den på väggen lite senare nån dag i veckan.
 
I morgon kommer Julia antagligen över, jag ska också passa hundarna, så då får hon en chans att se Kiwi när hon fortfarande är pyttis. Sen på tisdag ska jag följa med Hanna och dom och åka skridksor, får se om jag fortfarande kan ;)
 

» hola

Hejsan, efter ha tagit bilder på kiwi tog jag en snabbt på mig själv. Ser nästan ut som jag har smilgropar O.o
 
Ligger just nu på golvet med datorn på magen och huvudet i Kiwis bur, där hon ligger och sover. Jag fick för mig något dumt och bestämde mig för att ha henne hos mig i natt... Får ae hur det kommer gå.
 
Idag på ikea blev det inte som planerat, hittade inte sängstommen jag ville ha, eller dom hade slutat att sälja den rätare sagt, så då körde det ihop sig. Hittade dock den spegeln som jag ville ha, plus en hylla. Men eftersom vi fick hemleverans kommer det komma i morgon någon gång på dan.
 
I morgon är dey träning, men killarna och juniorerna, får se hur det kommer gå. Om jag går rättare sagt, hållde på att somna hela dan idag, och hanna och killarna skulle komma och sen måste jag börja skruva ihop alla ikea grejer, men vi får se...
 

» Kiwi

Hejsan, som kanske inte alla vistte åkte vi idag och hämtade hem Kiwi, en 8 veckors flatcoated retriver.
 
Hon är riktigt kaxig, det första hon gjorde var att ta över den allra största bian vi har.
 
Jag var såklart tvungen att ta bilder på henne, dock sov hon när jag började. Hon var riktigt duktig på att sitta kvar och hålla huvudet, nästan som jag ville det. Men hon är en valp, vad kan man begära ;)

» Ikea och valp

Hejsan, sitter i bilen och är påväg in till Ikea. Ska göra om lite i mitt rum, ska köpa en gavel till sängen, sätta upp tv:n på väggen, och köpa en ny hylla istället för min gammla snorgröna. Sen ska jag också köpa en ny spegeln, eftersom den jag har, sen jag ca halva mig :)

Efter att vi har varit på Ikea ska vi och hämta Kiwi. Kiwi är en 8 veckor flatcoated retriver, samma sort som liv är. Jag hoppas dock att hon är lite mera bland målnen, och när jag ska börja tävla i agility, behöver jag en hund med mera fart i sig än vad Liv har just nu :)


» P&T

Hejsan, igår fredags var det som vanligt träning med laget. Vi blev bara 7 + Jonne, så det var inte så jättemånga med.

Vår vanliga instruktör var inte dör, så vi fick ha en vikarie. I början trodde man att passat skulle bli sjukt jobbigt, eller det blev det, men inte konditions mässigt.

Åkte hem på kvällen tog jag det lungt, kollade lite på PLL och somnade ganska snabbt sen.


» .

 
Jag har glasögon, men använder dom nästan aldrig.
Jag har fått en dille för salta nötter och K-special.
Jag har världens tränigsvärk i armarna och i rumpan sen gårdagens snowboardåkning.
När jag blir nerväs kan jag börja prata om dom mest konstiga sakerna, i skolan brukar schemat vara en sån sak som jag helt randomly kan börja prata om...
När jag lovat nått viktigt, håller jag det till varge pris.
Jag har alltid varit en sån som bara flyter med, men jobbar fortfarande på det.
Jag har nästan alltid kalla händer.
Som liten fick jag nästan hela tiden hicka.
Vissa dagar känns det som om allt bara är en jävla plåga.
Min mobil är mitt liv, men lika skönt är det när jag inte behöver tänka på den.
Jag är väldigt duktig på att vända dygnet, så alla vardagar är det pest och pian att ta sig upp. I dag på hemkunskapen trodde jag ärligt talat att jag skulle somna.
Valde träslöjd istället för syslöjd som alla andra tjejer i min klass för jag ville göra något annorlunda.
När jag gick i 5:an brydde jag mig knappt om vad jag hade på mig, tyckte det var ett helvete att ens behöva gå in i te.x hm eller någon annan klädbutik.
Jag ändrar min stil väldigt ofta, men har nu fastnat för skjortor och och stora halsband.
Jag suger på att te.x kolla på en serie hela säsongen ut. Klarade första säsongen av Gossipgirl för att min vän half tvingade mig, ha ha.
För någon vecka sen kändes det som om livet var pefekt, nu har jag strulat till allt igen.
Hatar när perfekta människor klagar på sitt utseende, och man själv står där och bara, jaha vad är jag då?
Mitt hår känns som om det nästan har alla regnbågens färger, i alla fall i rött, brunt och orange. Måste färga om det, men kan inte bestämma mig hur och vad för färg jag ska ta den här gången.
Direkt på morgonen har jag jättesvårt att öppna ögonen helt, ser ut som en kines då. ha ha
Utan musik på matte lektionerna, får jag jättesvårt att arbeta, blir som ett beroende.
Jag blir en helt annan person med någon jag gillar eller känner väldigt väl. Är inte direkt rädd för att bjuda på mig själv.
Jag har världens tråkigaste humor som få människor förstår sig på. Men den äger på sitt lilla vis.
På kvällen när man är som tröttast blir jag som roligast. 
Älskar att utmana mig själv ovh försöka klara saker som jag alltid klarat förr.
Jag är den som ger dating-tips till andra, men har själv varit singel sen i 5:an.
Skulle vilja ha någon, men är väll för feg för att ta första steget.
 
 
 
 

» Snowboard

Hejsan alla fina :D
 
Idag efter skolan åkte jag, Frida, Jossan och Adam till MASK och körde snowboard. Jag hade kört en gång tidigare för flera år sedan, frida hade aldrig kört och Jossan och Adam hade kört mera i alla fall. Haha.
 
Gick väll sådär, dock var det mycket enklare än jag trodde, förutom när man svängde åt det hållet när man hade ryggen mot nedfarten, då facepalmade jag eller trillade ner med bakhuvudet först, he he.
 
Nu har jag dock jätteont i armarna och kommer nog få en del fian blåmärken ;) Men men det visar att man har åkt i alla fall :P
 
Bjuder på denna mycket vackra bild jag tog när vi var i uthyrningen och väntade på våra saker.
 

» NYYYTTT

Ny OBEY linne från OHIO. Är helt störtkär i den, ett stort plus är att den är grymt skön också :D
 

» tomorriw is the first blank page of a 365 page book.


» Idag

Hejsan.

Idag, för att inte få klaustroooofobi där hemma bestämde jag mig för att åka in till stan. Ingen svarade när jag smsade dom, så tänkte först åka in själv. Men det visade sig att Jennifer, Moa, Amanda, Ida och Natta också skulle in, så jag hänkade på dom.

Jag hade ingen bussremsa, så fick skjuts ner till centrum så jag kunde köpa en. Hoppade sedan på deras buss och sen åkte vi in.

Vi sprang runt på stan och letade efter alla affärer. Och vi sprang bokstavligen runt, haha.

Påvägen hem kändes det som om all energi var borta. Och allt som hände blev tusen gånger roligare. Fick en del fina bilder på alla som tog bilder på sig själva, hahhaha.

Bussen hem var såklart försenad så jag satt vid träkvista i ca 20 minuter. Då kan man snacka om att jag saknade min vinterjacka. Hade bara på mig min skinkans och en tjocktröja, dock var det perfekt inne i stan, då man mest var inne i olika butiker.

Hittade en några fina tröjor och ett iPhone skal. Kommer upp bilder kanske senare ikväll, får se om jag hinner.

Nu är jag i alla fall påväg och ska kolla på en valp. Mamma har funderat ganska länge på att skaffa en, men nu är det nog bestämt eftersom mamma inte kan kolla på saker, utan att få med sig något hem ;)

Vi plockade upp Frida på vägen, så jag slipper vara själv med mamma. Och så är Frida nog en av dom som kommer träffa valpen allra mest.

Hon ska också snart få hem en valp, så det kommer passa väldigt bra att vi skaffar en nu :) blir perfekt med alla träningar osv.

Har också fått en ny favorit låt, scream and shout remix, skit bra!


» if you don´t make mistakes, then you aren´t really trying


» not to spoil the ending for you. But everything is going to be ok


» every day may not be good. But there´s something good in every day.


» .


» I

I am who I am.
I´m weird, I´m lame, I run into things, I spill food, I trip, I scream about random and stupid stuff.
But do you now what, I like it that way.
 

» Accept what you can´t change. And change what you can´t acccept


» Dagens

Hola alla fina läsare!
 
Idag var det alla hjärtans dag, den tillbringade jag med Fridus. På donken, i bromma, med varsin glass. haha.
 
 
Påvägen hem i bussen blev det kaos och några småglin var jobbiga... Dom villle krama oss, och så kastade dom pommes. Äckliga ungar... Men vi kom hem till slut. Frida skulle dock hem ganska tidigt för att sedan rida. Men hon komemr hit i morgon också då vi ska ha mooovviiieeee kväääll. whoop :D
 
 
Tröja: gina (min älsklingströja, tyckte jag passade till idag)
Jeans: Gina som jag hittade idag längst in i garderoben, har inte kunnat ha dom förut :D

» Life

Life isn´t about waiting for the storm to pass.
It´s about learning to dance in the rain.
 
 

» Life

Life is a journey, and it must be traveled, mo matter how bad the road is
 

» You'll never love yourself Half as much as I love you


» people

People are just like music.
Some speak the truth, and others are just noice.

» Melodifestival-mys

Hejsan. Har kollat på melodifestivalen nu, sitter i soffan och håller på att somna. Får se när vi åker hem.

I morgon är det träning som vanlig med Skå i bollhallen. Måste då komma ihåg Julia byxor som jag fick låna i fredags då jag glömde några träningsbyxer till träningen. Hon tyckte inte jag skulle åka hem i short, vilken tur att jag har henne ;)

Sen är det måndag igen :(


» Idag

Hejsan allihopa.

Sitter i soffan och lyssnat på musik i hörlurarna. Har lagt mina vanliga rosa på något bra ställe, för bra så att säga. Så nu har jag ett par vanliga vita iPhone lurar. Men snacka om att det är skillnad på ljud från hörlurar till hörlurar. Dom här måste man ha jättelång på och alla runt omkring hör vartenda ord iallafall.... :(

Men men, idag åkte jag och Frida i alla fall in till stan. Hittade en massa saker, min konto tyckte dock våran lilla tripp inte var så kul, så nu är man pank igen...

Men jag hittade iallafall mina kära nitar som jag har pratat om sen i somras. Hehe. Köpte 2 paket, så hör ska det nitas! Eller vad man nu säger när man sätter på nitar på saker... Sen hotade jag en massa andra saker, te.x två halsband, ett ska jag dock lämna tillbaka, kändes inte lika bra hemma sons det gjorde i affären :/

I morgon är det träning med laget på puls och träning, sen blir det snabbt hem för att duscha och gå över till Hanna m mamma och käka middag och ha fredagsmys. :)

På lördag vet jag inte vad jag ska hitta på, mamma tycket jag ska hoppa träningen eftersom mina knän börjar kagga ihop igen :( så träning 3 dag i rad tyckte hon inte var optimalt :/

Men på söndag är det träning igen, får se om fd Skå är med då, eller om det bara blir vi ;)

OBS INLÄGGET SKULLE PUBLICERATS IGÅR!


» konturer

Eftersom kametran fortfarande var varm efter att jag och frida tagit kort efter hon åkt hem. Ställde jag mig framför fönstret och tog en massa kontur bilder, dock blev det inte ricktigt som jag tänkte mig i huvudet, men den med håret blev ungefär så som jag ville ha dom ;)
 

» nytt

 
 
Skjorta: H&M
Bhåar: H&M
Halsband: Bikbok
Linne: Bikbok
Byxor: Bikbok
 

» adhd musik och en kopp te

Gör mycket för själen ;)

» trust. years yo earn, secunds to break


» little talks

Soon it will all be over, buried with our past
We used to play outside when we were young
and full of life and full of love.

Some days I feel like I'm wrong when I am right.
Your mind is playing tricks on you my dear.

-Of Monsters & men-
 

» In the end we only regret the chances we didn´t take


» Städat

Idag var jag duktig och städade mitt rum, fick ett sånt där ryck helt plötsligt.
 
Jag är en sån som städar sällan, men när jag väl gör det, gör jag det ordentligt, så nu är rummet "fint" igen :D
 
Kanske fick jag ett ryck för det känns som jag inte ar gjort något på flera dagar. Mitt busskort fungerar bara på vardagarna, så jag har inte heller kunnat åka hemifrån.
 
I morgon har vi studie dag, eller jag har kvartsamtal vid 10, men får se vad jag hittar på efter det ;)
 

» Dagens

Hejsan.
 
Idag var det en luuuuuuuuuuuuuuuugn dag......
 
Ställde alarmet på 9.oo men kom upp 50 min senare. Efter jag hade vaknat var jag uta och sprang en kort tur, sedan kom jag hem, gjorde frukost... Och sen hände det inte så mycket. Jo vi var och handlade, sen kollade jag på en serie i datorn, sen åt vi, sen fortsatte jag att kolla. Det var nog tur att jag var ute och sprang i morse....haha ;)
 
Igår var det också en lungn dag, eller jag hade träning. Först var vi ute och sprang ca 30 min sen vanlig fotbollsträning. Jag vet inte vard et är, men jag är skitdålig när det kommer till inomhusfotboll, blir som om jag fegar, ännu värre blir det om det är en liten hall, det går bättre i stora, känns mera som en "vanlig" plan då. Morfar var här, så vi kollade på melodifestivalen. Vilket skämt... Och vi ska hålla i hela saken i år också. Kul Kul... Vi kan i alla fall vara säkra, om resten av bidragen är lika "bra", att vi inte kommer vinna i år också.
 
I fredags gick jag i skolan, som vanligt. Sen åkte jag och Julia hem till henne, hann bara vara där ett kort tag innan vi hade träning. Träning i form av spinning. Trodde alvarligt talat inte att jag skulle kunna resa mig ur sängen nästa dag. Det roligaste var nog när instruktören sa, efter vi hade slutat och börjat stretcha, att om pulsen hade börjat lägga sig, så hade man en bra kondition, mitt hjärta kändes dock som det fortfarande satt i halsen...haha. Därav att jag ställde klockan i morse.
 
Bild från idag, inget smink, osv
 

» DIY

Hejsan. Jag gjorde äntligen klart mitt halsband i fredangs i träslöjde.
Valde att göra något anorlunda, och gjorde då ett halsband, har inte sett någon göta det tidigare och ville vara orginel. Dock var designen, gaaaanska lik många halsband, men jag gjorde det i alla fall helt själv :D
 
Jobbigaste var  nog att göra jsälva kedjan, men det tog dock endast 1,5 lektioner :P
 

» Nej

Gapar och skriker, det handlar om
Att du vill skapa rubriker, du svamlar om
Att du har saknat den tiden, då allt var soft
Du vill tillbaks men du skiter i samförstånd

-Norlie & Kkv-
 

» Broder

För sida vid sida så står vi genom eld o vatten
O även om de knas finns alltid hjälpande hand
Vi e ej från samma rot men du e ändå min bror

-Labyrint-
 

» ställ dig upp

Vad är det med dig,
du måste resa dig och se vart denna vägen leder,
simma ner på botten mannen fuck din heder,
brorsan jag ber dig

-Kartellen-
 

» We Got the world

They say you're a freak when we're having fun
Say you must be high when we're spreading love
But we're just living life and we never stop
We got the world
 
 
-Icana Pop-
 

» Spinning

Hejsan allihopa. Sitter på bussen påväg hem från ett dödande pass med laget. Efter 10min trodde jag att jag skull dö. Men fick nån knäpp efter hälften och fick tillbaka energin. Typ

Dock vet jag inte än om jag kommer kunna resa mig ut sängen i morgon, men det är morgondagens problem... Men i morgon har jag också träning, dock vanlig. Men ändå... Haha, kommer släpa mig fram.

Bussen chauffören kör som en galning, har varit påväg ner i diket redan 2 gånger. Så får se om jag kommer hem ikväll :P


» Färgerna


» hårupsättning del 2