» Day 2. 10 Things you don't know about me

1.Jag vill sååååååååå flytta hemifrån. Skulle göra allt för att få göra det. Tänk er, att kunna ha en egen lägenhet/hus som man helt själv får bestämma över. Vill man vara själv så är det helt fine, man får vara dte i sitt alldeles egna hus.
 
2. Det känns som om jag aldrig får något gjort, som på dagarna hemma, känner mig som en zombie som bara är där. Har 100 miljader läxor, men endå är det som att jag aldrig får chansen att göra dom på något konstigt sätt,
 
3. Antingen ger jag 110% eller inte alls, hatar att göra något halvdant. Det är oftast därför mina arbeten tte.x i bilden osv blir lite överarbetade hehe. SOm min bildmapp jag gjorde för ett tag sen. Den började som en bukett, som sedan blev en hel sida som var täckt av en massa saker.
 
4. Sova kan jag göra när jag är död, allvarligt talar hatar att sova, finns så mycket annat man kan göra. Och ändå alltid när man har gått och lagt sig, händer det alltid något som gör att man måste gå upp, om det bara är något som att släppa ut katten eller att ta upp sig strumporna.
 
5. Jag använder en el tandborsta, haha, såg nyss en reklam om dom.
 
6. Jag kan värkligen inte osva med strumpor. Det absolut värsta som finns! Dom kliar och korvar sig bara!
 
7. Jag hat älskar julen, hatar all stress runt julafton, liksom varför inte bara fira den, måste det vara en sån jävla ångest vart, när, hur och vad mman ska ge till vem osv. Men å andra sidan älskar jag att få åka skidor, inte för att jag är så bra, men det är så jävla kul.
 
8. Jag älskar att städa hos andra. haha, hatar att städa hemma, men som hos andra blir det tillochmed roligt. Som att man vet att man inte måste göra det och att ingen ställer krav på en att det ska bli bra.
 
9. När jag var liten drömde jag heka tiden mardrömmar. Standarden var att jag skulle dö av vulkanutbrott och att jag skulle drunka i lava. Kommer ihåg att jag hela tiden avslutar drömmen med att jag står på en kant och det är någon jag ska rädda så jag måste sträcka mig och då trillar jag i... :(
 
10. När jag är ensam pratar jag med hundarna (döm inte haha) hatar att vara själv, och det hjälper lite.... Man måste se helt spyko ut, men jag är ensam så ingen ser... ;)


ST
04 December, 2013 - 07:40 / BLOGG: http://startrekforever.blogg.se/

Jag uppskattar ensamhet, tycker även det är viktigt att lära sig att vara själv ibland :)

Svar: Ja det är sant... Eller ibland kan det vara skönt, men ibland när man är helt rastlös... Då är det inte lika kul. :/
hade du en bra dag igår då?
My Fredblad


Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Vår lilla hemlighet)

Har du en blogg/hemsda?:

Kommentar:

Trackback