» Tankar

Ibland vet jag inte vad som försigår i mitt huvudet, iförsig vet jag inte alltid om jag egentligen vill veta det heller... Hur tankar om saker som egentligen är så obetydligt dmå och meningsösta kan bli stora och ta över. Hur ångest kan komma krypandes och försöta för så mycket. Hur känslan av ensamhet kan uppstå i lägen där jag vet att det absolut inte alls är så! Jag vet hur saker är och hur det står till, men jag vet också hur det kan vara och det är det som kan göra miig så otroligt rädd ibalnd. Men det är så jag är och det är så jag fungeerar. Mina svagheter och styrkor kanske inte är dom bästa blandningarna, men sån är jag. Det är dom som har format mig till den personen som jag är i dagsläget.
 Hur det känns som att i vissa fall är jag en vuxen kvinna men i andra fall är jag en obetydlig liten flicka.


Jessica Högberg
06 November, 2014 - 06:47 / BLOGG: http://lchftrollet.blogg.se/

Att veta sina styrkor och svagheter är inte illa=))

Evelinn
06 November, 2014 - 06:47 / BLOGG: http://evelinno.blogg.se/

Håller med kommentaren ovan! :)

Malin Lindgren
06 November, 2014 - 06:47 / BLOGG: http://malinviola.blogg.se/

Sjukt finaa bilder på dig! <3

♀ THE REVOLT ♀
07 November, 2014 - 06:47 / BLOGG: http://TheRevolt.blogg.se

Den känslan tror jag alla bär på, bara det att inte många talar om dem då man inte vill att folk ska döma en. Det är iaf bra att du erkänner för dig själv hur du mår.

Just gällande det där med att inte veta vad som finns i skallen, och samtidigt känna att man inte vill veta? Sådan är jag med! Jag brukar ibland inte vilja känna efter hur jag mår eftersom jag är rädd för det som kanske kommer ... :o

♀ THE REVOLT ♀
07 November, 2014 - 06:47 / BLOGG: http://TheRevolt.blogg.se

Glömde lägga till svaret i första kommentaren :o

Nej det är inga skal. Haha asså det är typ "namnskyltar" till handbagage och resväskor :0 när jag tog fotot var det meningen att jag skulle skriva om dem också. Men pallade inte då det bara kändes onödigt att dra upp överflödig info x) ingen bryr sig ändå så haha :P

Elin
07 November, 2014 - 06:47 / BLOGG: http://elinfrohms.blogg.se

Gud, vet hur det känns! Och om man går på promenad för att rensa tankarna så blir det så att man inte vill hem, iaf för mig. Man går och tänker på allt och det värsta man kan tänka på är att komma hem och stänga in sig på rummet.
Fina bilder!:)


Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Vår lilla hemlighet)

Har du en blogg/hemsda?:

Kommentar:

Trackback