» Vet inte om jag längre helt kan säga att jag är en stolt svensk

SD röstare ökar och F1 kommer inte in regeringen... Ända bra är väll att det är rödgrön leder stort!
Länder behöver förändring, något man får av nya kulturer och traditioner. Hur många av er använder te-x en dator eller en telefon? Tror ni att vi skule kunna använda oss av det om det inte vorre för andra länder och deras teknik? Sverige är ett land som ständigt är under förendring, och att man då kan välja att punktera däcken som sitter på bilen som ska bära alla fram finns ingen logik i...
 
1 av 3 personer som röstade på SD i år röstade 2010 på Moderaterna. En liten fråga bara; har dom har 33,333% Människrona blivit helt från vettet? Rökte dom på innan valet, eller blev det mordhotade precis innan. Förlåt, Men jag kan inte se hur en normal människa som bor i vårt sammhälle utan skam i kroppen kan rösta på SD! Hur man som en person i vårt samhälle kan välja att lägga sin röst, sitt förtroende på ett parti som inte tycker helt innerst inne att alla människor är lika mycket värda. Något som man borde se som en självklarhet! Ja dom kanske är jätteduktiga på några frågor annars, men det finns säkert partier som inte är lika stora, men skule göra det tusen gånger bättre utan att vara rasistiska samtidigt.
Att dom blir vågmästare igen är helt åt helvete, ett parti som dom ska inte att nått i en regering att göra.
 
Feminism och liknadnde är något som alltid funnits, dom senaste åren har frågot som jämständighet osv växt till sig mer och mer och blivit allt vanligare. Jämständighets frågotna borde inte existira. Det borde vara en självklarhet. Det borde inte vara något att tjaffsa om när det kommer till löner eller hur man behandlar andra. Men eftersom det inte är det, så skulle det ha varit sjuuukt bra om det kom in ett parti in i regieringen som kämpar frö det, som kämpar för att frågorna inte ska bli frågor uatn helt glasklara svar. Så ja, jag är en feminism och är stolt över att säga det!
 
 Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Vår lilla hemlighet)

Har du en blogg/hemsda?:

Kommentar:

Trackback