» Godmorgon

Hejsan, ligger i sängen med sparris och liv, mamma är på spårkurs hemma och det gör så att jag är ensam kvar.

Ska strax gå upp och äta en lång och skön söndagsfrukost, alldeles ensam. Eller jag kommer att ha minst två djur som stirrar och tiger, så helt ensamt kommer det nog inte att bli.

Igår var det jätteroligt på Friends Arenan, dock satt vi på golvet och scenen var några meter hög, det gjorde så att vi inte såg så jättemycket. Men eftersom ovanför scenen hade dom en jätte stor rund skärm, kunde man kolla där och se mera av vad dom gjorde.

Dock var det tråkigt att nästan hälften av alla uppträdanden var opera. Eller dom kunde ha haft opera, men kanske bara dom 2 första uppträdanden och lagt in några andra artister istället på dom andra, då hade det blivit en bättre blandning. Men men, det var ju trots alt dom som bestämmer.

Sen när vi skulle ta oss hem igår, var det kaos! En taxichaufför fick damp på alla som gick framför hans bil och skällde ut dom som var i närheten. Vi hade dock väldigt tur och kom nog med en av dom första bussarna, fast det var inte påtal om att det fanns platser att sitta på. Men vi kom hem vid halv tolv, Annce skjutsade oss hela vägen hem, så vi slapp vänta.

Nu ska jag gå upp. PUSSAmanda
28 Oktober, 2012 - 12:11 / BLOGG: http://smiilewideeveryday.blogg.se

Fin blogg! :D


Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Vår lilla hemlighet)

Har du en blogg/hemsda?:

Kommentar:

Trackback